Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
image1gm8.th.jpg Popravljeno . Popravil Frips
Objavljeno

Ma napisat bi mogl da ne bo delal po cel slovenij, u dveh dneh mi je sigurn 10x net crknu :headbang: , da bi pa kej račun zmanjšal to pa ne.

Objavljeno
Ma napisat bi mogl da ne bo delal po cel slovenij, u dveh dneh mi je sigurn 10x net crknu :headbang: , da bi pa kej račun zmanjšal to pa ne.

malo so se tudi datumsko zmotli....meni ze zadne 3 al 4 dni ne dela net prav,pa vsake tolko ven vrze :angry: :headbang:

Objavljeno

Pač tukaj noter bom lepil obvestila, ki jih dobivam....po dolgem in težkem prerekanju z Telekomom, da me (firmo) o takih stvareh obveščajo.

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno
Spoštovani!

Zaradi nujne nadgradnje programske opreme bo v noči 6.9.2007 med 00.00 in 05.00 uro prihajalo do max. 20 minutnih prekinitev xDSL in VPN povezav na področju PE Koper.

Telekom Slovenije d.d., PE Koper prosi za razumevanje!

Sektor za poslovne uporabnike

Prodajna enota Koper

Objavljeno

Zaradi nujnih vzdrževalnih delih na nekaterih VDSL centralah, bo pri nekaterih naročnikih T-2 na območju spodaj naštetih central prišlo do 5-minutne prekinitve v delovanju storitev po naslednjem razporedu:

Področje centrale Datum in čas

Domžale 4.9.2007, med 5:30 in 9:00 (Zaključeno)

Ljubljana - Center 2 5.9.2007, med 5:30 in 7:00

Mengeš 6.9.2007, med 5:30 in 7:00

Škofja Loka - Trata 6.9.2007, med 5:30 in 7:00

Ljubljana - Dravlje 11.9.2007, med 5:30 in 7:00

Ljubljana - Šiška 12.9.2007, med 5:30 in 7:00

več pa na

http://www.t-2.net/?ctxID=001865&funcID=1

lp

Rudi

Objavljeno
Spoštovani!

Zaradi nujne nadgradnje programske opreme bo v četrtek, 13.9.2007 med 00.00 in 05.00 uro prihajalo do prekinitev (približno 15 minut) xDSL in VPN povezav na področju PE Koper.

Sektor za poslovne uporabnike

Prodajna enota Koper

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno (popravljeno)
Spoštovani,

sporočamo vam, da bomo v petek 14. decembra 2007 med 00:01 in 05:00 uro izvajali nadgradnjo programske opreme na območju OE Novo mesto.

Predvidevamo, da bo prišlo do petnajst minutne prekinitve prometa na vseh vaših telefonskih priključkih.

Opravičujemo se vam zaradi nastalih težav in vas prosimo za razumevanje.

Popravljeno . Popravil Frips
  • 2 mesecev pozneje...
Objavljeno
Spoštovani!

Zaradi nujne nadgradnje programske opreme bo v četrtek, 6.3.2008 med 00.00 in 07.00 uro prihajalo do prekinitev (predvidoma do 1 ure) xDSL in VPN povezav pri naročnikih na področju Izole, Portoroža in Pirana.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!