MARJA Objavljeno September 8, 2007 Opozori Objavljeno September 8, 2007 Evo se javljam iz Makedonije. Super je :worship: :worship: :worship: . Drugo leto gremo spet. Maus,bomo kaj za kuzka prinesli domov :whistle: :whistle: Vec pa ko pridemo domov.
maus Objavljeno September 8, 2007 Opozori Objavljeno September 8, 2007 Evo se javljam iz Makedonije. Super je :worship: :worship: :worship: . Drugo leto gremo spet. Maus,bomo kaj za kuzka prinesli domov :whistle: :whistle: Vec pa ko pridemo domov. HOV HOV HOV :naughty: srečno pot nazaj..:beer2: ... se vidmo v LJ :naughty:
Hanzi Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 Al je bil pips z vami? Mislim da mu je bilo malo pred zagrebom nekam vroče. Je zgledalo kot striptis :evilgrin:
bmwslo Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 Al je bil pips z vami?Mislim da mu je bilo malo pred zagrebom nekam vroče. Je zgledalo kot striptis :evilgrin: Kaj se dogaja, kaj narobe s Pipsom ??
Pips Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 Pozdravljeni! Evo mene doma,v neizmerni želji ,da spijem kavo sem preskočil pumpo kjer je nimajo in ostal brez goriva 2000m pred črpalko kjer strežejo tudi kavo,jebi ga to se zgodi tudi boljšim. :headbang:
Makedonac Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 Evo i ja nakratko samo da pozdravim ekipu Slovenije, i javno naglasiti da mi je bilo drago upoznati Pips, Lunardija,S57CQ.... Pozdrav svima i nadam se da se vidimo i sledece godine opet. (Powered by frubar.net)
MARJA Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 Kot sem že napisal. Drugo leto spet grem :worship: :worship: :worship:
maus Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 Kot sem že napisal. Drugo leto spet grem :worship: :worship: :worship: Ste nazaj :010 ... a si mi kj prinesu :whistle: kdaj bo reportaža :naughty:
vdusan Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 (popravljeno) bilo je super, mednarodna druščina, drugo leto ponovimo ( vreme ni ovira pa tud če sije sonce ) pozdrav vsem Popravljeno September 10, 2007. Popravil vdusan
MDR Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 Bravo fantje in dekleta :worship: :worship: :worship: Dobrodošli doma. Vsi tukaj čakajoči pa pričakujemo podrobno poročilo o dogajanju :D . M.
bowla Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 :whistle: vse u redu, tudi midva srečno, tam super, hrana pijača, ... Edino, edino nam je šlo malo v nos da niso omenili oziroma podelili tudi nam Soloridersom, diplome kot udeleženci. Pa tudi niso Srem-cem pa Silverwings-em (Brčko),... razlog - niso imali dovoljno vremena da jih naštampaju, hehehehe. Jebiga, događa se i najboljima. :whistle: DaMa
MARJA Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 Bravo fantje in dekleta :worship: :worship: :worship: Dobrodošli doma. Vsi tukaj čakajoči pa pričakujemo podrobno poročilo o dogajanju :D . M. :grrr :nono: :kva2: :evilgrin: :whistle: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Evo ti poročila. :naughty:
Calmo Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 V Soboto zvečer smo se vrnili v Ohrid. V Nedeljo zjutraj tam tak blažen spokoj in čisto sončno nebo :rolleyes: . Popili obvezno kavico, pa ajd v Albanijo - jagnjetina odlična, menjalniški tečaj v restavraciji pa malo manj :krneki: Od tam v Črno goro in preko Bosne (Trebinje) do Dubrovnika. In smo že doma :beer1: .
soncy Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 :grrr :nono: :kva2: :evilgrin: :whistle: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Evo ti poročila. :naughty: res izčrpno poročilo :lol: tile :OK: so zihr za futer in makedonke :lol1:
Lunardi Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 (popravljeno) Mi tudi srečno doma. Bilo je suuu...uper!! :worship: :worship: Popravljeno September 12, 2007. Popravil Lunardi
Makedonac Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 Ej, Lunardi, bas mi je drago da ste se dobro proveli, zao mi je sta nismo se bolje upoznali, ali sledecu godinu sigurno pijemo Skopsko :beer2: Vidim i Tigricu ste posetili :OK:
S57CQ Objavljeno September 12, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 12, 2007 Lunardi ... Dej ko bos mel cajt pa celo zbirko (cenzura please) gor pod foto galerije zloz.... Drugace pa na kratko: ludo i nezaboravno - prisel domov vceraj - precej zmatran. Makedonac - vazi za sledecu godinu ... ostali pa hvala za dobro druzbo i lud provod.... LP de DaNe - Amstredam
MARJA Objavljeno September 14, 2007 Opozori Objavljeno September 14, 2007 Naša ekipa na Ploščadi Makedonija v Skopju Več kmalu na www.freisingriders.com
Wilson Objavljeno September 14, 2007 Opozori Objavljeno September 14, 2007 Naša ekipa na Ploščadi Makedonija v Skopju Več kmalu na www.freisingriders.com :worship:
triker Objavljeno September 15, 2007 Opozori Objavljeno September 15, 2007 (popravljeno) Več kmalu na www.freisingriders.com Slike so že gor. Popravljeno September 15, 2007. Popravil triker
Lunardi Objavljeno September 15, 2007 Opozori Objavljeno September 15, 2007 Tukaj pa malo razprav iz Srbskega foruma o Reli Makedonija: http://www.bjbikers.com/index.php?option=c...;topic=9653.100 :angry: :angry: :blink: :wacko: :angry:
soncy Objavljeno September 15, 2007 Opozori Objavljeno September 15, 2007 Tukaj pa malo razprav iz Srbskega foruma o Reli Makedonija: http://www.bjbikers.com/index.php?option=c...;topic=9653.100 :angry: :angry: :blink: :wacko: :angry: in v čem problem, da taka jeza? :hmm:
Lunardi Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 in v čem problem, da taka jeza? :hmm: Saj vse lepo piše, nekateri niso dobil niti zahvalnic nekateri pa kar po dve ali več. Jaz se ne obremenjujem s tem, sam sem hotel pokazati da zmeraj ni vse tako kot naj bi bilo. Na žalost se tudi to dogaja. :whistle:
vrho1679 Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 (popravljeno) :headbang: Bom raj tih.... ( mislm glede tega ku nism mogu jt ) Popravljeno September 18, 2007. Popravil Rok
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se