travac Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Zanima me,ce ima kdo izkusnje z LIFAN 125 GY 125 iz Kitajske?Kaksen motor je to?Se rad kvari in podobno? Povejte kar veste o njem.
KeC Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 (popravljeno) A ne bi to bolj pasalo v temo od 125 - 250ccm? KLIK! KLONK!!! :evilgrin: Popravljeno Avgust 13, 2007. Popravil KeC
Sandicar Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 karkoli z kitajske (lifan, jonway, kee way (kivi), jijing, čing čang čung) je vredno toliko kot ta napis. imam jonway warriora 125 in sem razočaran. jutri ga vračam v trgovino, denar nazaj, po 2 mesecih (1 mesec je bil na servisu) . raje kupi 10 let star motor priznane znamke, kot pa 2007 jijinga. zapomni si to.
vrho1679 Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 Še kar podpirate Kitajsko industrijo :stupid:
Robertos664 Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 ti pa japonsko. in v čem je razlika?
TBoxer Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 ti pa japonsko. in v čem je razlika? Nekdo se vozi nedko šraufa. Vsakomur svoje veselje. lp
Robertos664 Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 ja samo kaj bi bilo, če nihče ne bi kupil recimo kitajca? ne bi bilo nadaljnjega razvoja in s tem boljših motorjev (kitajskih) . japonci so na začetku bili isto sranje. glej recimo korejce v avtomobilski industriji. delajo vedno boljše avte (nekateri celo boljše kot evropejci).
TBoxer Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 ja samo kaj bi bilo, če nihče ne bi kupil recimo kitajca? ne bi bilo nadaljnjega razvoja in s tem boljših motorjev (kitajskih) . japonci so na začetku bili isto sranje. glej recimo korejce v avtomobilski industriji. delajo vedno boljše avte (nekateri celo boljše kot evropejci). To ti bi potrdil, če bi bila to domača industrija, tako pa za kitajčke, mi dol visi. Ti pa če jih želiš finančno podpirat,.... Kot sem že reku vsak ima svoje veselje. Uživaj. ;) lp
Robertos664 Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 jaz jih ne podpiram . podpiram samo korejce (motor in avto) :whistle:
Čamac Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 ti pa japonsko. in v čem je razlika? v vsem. eni so lepi, dobri, zmogljivi, kvalitetni, dražji, drugi so pa poceni, grdi, nekvalitetni, slabi, poceni,... ja samo kaj bi bilo, če nihče ne bi kupil recimo kitajca? ne bi bilo nadaljnjega razvoja in s tem boljših motorjev (kitajskih) . japonci so na začetku bili isto sranje. glej recimo korejce v avtomobilski industriji. delajo vedno boljše avte (nekateri celo boljše kot evropejci). saj boljše da se ne razvijajo kitajci v tej smeri ker so v tem nula. korejec pa verjetno ni noben boljši kot evropejec... jaz jih ne podpiram . podpiram samo korejce (motor in avto) :whistle: haha ti so šele drek
DIESEL Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 ti pa japonsko. in v čem je razlika? nikakor ne morš premerjat kitajski pa japonski motor enostavno ne morš
Čamac Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 Ponavadi cena pomeni tudi kvaliteto. Meni že tukaj da misliti, zakaj so korejci dva ali trikrat cenejši, kitajci pa verjetno še več ko petkrat cenejši od japoncev malo para malo muzike boljše, da ne vpletem v primerjavo še kakšnega italijanskega motorja :xx:
simonsi Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 Zanima me,ce ima kdo izkusnje z LIFAN 125 GY 125 iz Kitajske?Kaksen motor je to?Se rad kvari in podobno? Povejte kar veste o njem. lifan je eden bolj preizkušenih in priznanih motorjev, enako tudi zongshen, vsaj kar se agregata tiče. Glede ostalega motorja in gištela je pa nekje na ravni starejših novih tomosov.
rs fan Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 bolš da kupiš italjana tt sicer crkuje se ti pa nebo razletel med vožnjo :whistle:
Fabo Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 (popravljeno) jaz jih ne podpiram . podpiram samo korejce (motor in avto) :whistle: No ja sej ce pomislm kok se Hyosungi kvarjo pol jih res podpiras...pa kaksne so cene delov za njihove avtomobile....(pa brez zamere samo to je realnost) .) Popravljeno Avgust 14, 2007. Popravil Fabo
2sintek Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 Sej ko pogledaš ime znamke se že zamisliš.
Gixxer Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 sam ti si pa res taki mojster ej...kaj te odgovarjas v nekih temah, ko noben ni ze mesece nic vec pisal, sploh pa zato, ker niti nic ne poves! Umiri se ti malo! :evilgrin:
Schmid87 Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 sam ti si pa res taki mojster ej...kaj te odgovarjas v nekih temah, ko noben ni ze mesece nic vec pisal, sploh pa zato, ker niti nic ne poves! Umiri se ti malo! :evilgrin: haha :worship: dj pust ga no :D če pa oživla stare teme :P sj to je ql :D haha
Gixxer Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 ja ce pomojem je tak priso z velenjskega premogovnika, pa neve tocno kiri datum je...
Jerry_exc Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 on le DOOOOOBRRR premisl kaj bo napisov za odgovor... in kaj čš... ko se enkrt pošteno zamislš čas mine... v hipu gre pov lete mem tebe :evilgrin: :naughty: :rolleyes:
_Nejkooo_ Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 z japonsko avtomobilistično in motociklistično industrijo se ne more primerjat niti evrpoejska, no edino nemška avtomobilistična, neke kitajske motorje pa korejske pa mi prosim ne omenjajte ker to je za mene žaljivka, če mi kdo sploh omeni, kaj šele hvali ali ponudi za kupit kak kitajski ali korejski motor...to isto ko da bi se jaz zaj doma spravlal motorje in avte skup delat, brez ustreznih pripomočkov in znanja...no pa še to bi blo verjetno boljše ko kaki kitajec...kitajci so super v kulinariki, astrologiji, filozofiji, in podobnih pederskih vedah, na področje inženirstva pa naj se raje ne vtikujejo, ker vidimo pol kak izpade to vse skup...korejci so nešto između, ampak še vedno podn, sploh pri motociklih, čist druga stvar pa so japonci, ki so najbolj delaven, inteligenten, pedanten narod, in tako dobimo vrhunske tehnološke stvaritve na vseh področjih, katere z veseljem in dolgo časa uporabljamo...kar se tiče avtomobilistične industrije so jim kar blizu nemci, vendar še vseeno niso primerljivi kar se tiče funkcionalnosti z japonci...sploh pa mi ne omenjat kakšnih italijanov, ki so sicer dobri oblikovalci oz. dizajnerji, vendar ko pride do tehnike zatajijo na celi črti...naj se oni raje ukvarjajo s slikanjem, kiparstvom, oblikovanjem, poleževanju, lovljenjem rib in takimi zadevami, v katerih je znano da so dobri...no sej po eni strani pa je fajn da je še nekaj takšnih in drugačnih outsajderjev, da se jim lahko mi "japanezeri" norca delamo :D
Čamac Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 sploh pa mi ne omenjat kakšnih italijanov, ki so sicer dobri oblikovalci oz. dizajnerji, vendar ko pride do tehnike zatajijo na celi črti... ja zelo so slabi v tehniki... italijanski motorji (ducati, mv agusta,... ) so predvsem znani po svoji slabi ciklistiki... dizajn imajo najlepši, tudi najlepše razne tehnične rešitve (primer te mononihajke in podobno) pa še najboljša ciklistika, tak da res ne vem kje so potem boljši japonci v tehniki... ker iz svojih vrstnih motorjev iztisnejo več konjev?
2sintek Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 (popravljeno) Treba je še mal stare teme obnavlat! :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Sej drgač so pa sam ene in iste aktivne, more bit bol pestro! :worship: :yea1: :yea1: :topic: :fredy: Popravljeno December 12, 2007. Popravil 2sintek
_Nejkooo_ Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 ja zelo so slabi v tehniki... italijanski motorji (ducati, mv agusta,... ) so predvsem znani po svoji slabi ciklistiki... dizajn imajo najlepši, tudi najlepše razne tehnične rešitve (primer te mononihajke in podobno) pa še najboljša ciklistika, tak da res ne vem kje so potem boljši japonci v tehniki... ker iz svojih vrstnih motorjev iztisnejo več konjev? raje predn ko začneš pisat oslarije, vzemi v roke kakšno revijo ter primerjave določenih motociklov, izkušnje lastnikov, itd... če je pa tebi določena stvar všeč na motorju, pa še ne pomeni da je to najboljša tehnična rešitev...
Priporočene objave