Čamac Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 raje predn ko začneš pisat oslarije, vzemi v roke kakšno revijo ter primerjave določenih motociklov, izkušnje lastnikov, itd... če je pa tebi določena stvar všeč na motorju, pa še ne pomeni da je to najboljša tehnična rešitev... ja to ravno pravim, na podlagi izkušenj izkušenih motoristov, primerjav, testov
_Nejkooo_ Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 ja to ravno pravim, na podlagi izkušenj izkušenih motoristov, primerjav, testov očitno bereš samo italijanske revije in njihove nerelevantne teste, vzemi v roke še kake neutraln test motociklov :D
Jerry_exc Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 pa tist glede evropske avtomobiliske industrije v primerjavi z japonsko? da jim avropa nebi mogla primerjat. to je edin če si za avreopo vzel francoske avtomobile vsi ostali so bolši
_Nejkooo_ Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 pa tist glede evropske avtomobiliske industrije v primerjavi z japonsko? da jim avropa nebi mogla primerjat. to je edin če si za avreopo vzel francoske avtomobile vsi ostali so bolši saj sem rekel da nemški so primerljivi...vseeno pa še vedno niso tako zanesljivi in bolj crkujejo kot japonci...naj omenim kakšno toyoto, ki je pred leti celo zmagala na ADAC-ovem testu, ki je nemški, po zanesljivosti, funkcionalnosti in nekvarljivosti določenih komponent ki rade crkujejo na ostalih avtomobilih...nemški avtomobili vsekakor so zelo dobri, ampak še vseeno ne tako kot japonski, in kar je najslabše, imajo previsoko ceno glede na realno vrednost...tudi elektronika je velik problem pri nekaterih novejših nemških avtomobilih...drugač pa francozov mi sploh ne omenjat ker so milo rečeno evropski kitajci, imamo doma citroen c3, ki je na popravilu večkrat (beri: nonstop) kot subaru (kateri praktično sploh ni na popravilu, razn ko gre potrošni material), s tem da ima c3 prevoženih malo pod 100 tisoč km, subaru pa 267 tisoč...in ta subaru je živi dokaz, da japonci so mojstri in jim konkurenca težko parira :worship: ...no pa da ne bom tako šimfal ostalih, zelo zelo dobri/kvalitetni so tudi švedski avtomobili, predvsem volvo...ampak večina folka pač debilno razmišlja in mislijo da bojo nevem kaki carji če si kupijo bmw 5, medtem ko je naprimer volvo s60 ki je ista klasa kot bmw 5, po vseh testih boljši in se mi zdi celo malo cenejši, ampak ne, folk vzame bmw, ki jih tak majo že skor vsi, da bojo ja kolegi rekli kaki carji so ko majo bemfo, če jim pa dam tak primer pa večina butasto odgovori, da je to nek neznan brezvezn avto :slap: ...no sej zaki osebki s tako ozkim razmišljanjem se ti lahko še samo smilijo
Jerry_exc Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 no ja... sej nekak je vse res... od japonca dobiš največ za svoj dnar... pač zanesljiv avto za kerga ne bo treba kej dost skrbet in ti bo delov dokler ga boš rabu. prei nemcu pa za več dnarja dobiš bol kvalitetno izdeln avvto in večji izbor opreme. sploh notranjost (materjali obdelava detajli...) ampak vse to kr fajn plačaš... tud za volvota se čist strinjam... je v mojih očeh najbl podcenjevana firma avta na trgu. neki si niso nrdil nikol v preteklosti kšne reklame s šprtnimi dosežki alpa krkol... vsm je znan samo da je trd in varn. in iz tega sledi razmislanje hm... trd pa varn----> težak in neokretn... kr pa tud slučajn ni res... nekak nimajo tapravga imiđa da bi prepričal dost ljudi.
_Nejkooo_ Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 (popravljeno) no ja... sej nekak je vse res... od japonca dobiš največ za svoj dnar... pač zanesljiv avto za kerga ne bo treba kej dost skrbet in ti bo delov dokler ga boš rabu. prei nemcu pa za več dnarja dobiš bol kvalitetno izdeln avvto in večji izbor opreme. sploh notranjost (materjali obdelava detajli...) ampak vse to kr fajn plačaš... tud za volvota se čist strinjam... je v mojih očeh najbl podcenjevana firma avta na trgu. neki si niso nrdil nikol v preteklosti kšne reklame s šprtnimi dosežki alpa krkol... vsm je znan samo da je trd in varn. in iz tega sledi razmislanje hm... trd pa varn----> težak in neokretn... kr pa tud slučajn ni res... nekak nimajo tapravga imiđa da bi prepričal dost ljudi. tako je, ampak oni imajo vseeno tiste svoje, malo bolj inteligente kupce ki vejo kaj hočejo, in se kaj dost zarad tega pomojem ne sekirajo...drugače bi se pač bolj oglaševali... glede tistega da pri nemcih dobiš bolj kvalitetno izdelan avto se ne strinjam...nič ni kvalitetneje izdelan, res pa je da je ponavadi dost večji izbor opreme in raznih pičkarij, ki jih pol večinoma niti ne uporabljaš, jih pa drago plačaš seveda...zato mi grejo po eni strani nemci na jetra, no pa še ti dam en tipičen primer: mercedes še zdaj po tolikih letih ne daje serijsko električn pomik stekel na vseh 4 šipah, temveč samo na prednja, če hočeš še imet zdanje električne moraš doplačat...seveda to ne pri onih najbolj elitnih serijah...pa ti dam še drugi primer: subaru legacy letnik 92, ki ga imamo doma ima električn pomik vseh 4 stekel serijsko, ki dela brezhibno nonstop...kaj hočem reči: pri nemcih plačaš za tisto, kar pri japoncih dobiš že serijsko in je samoumevno da to spada zraven, nemci pa se grejo nevemkako odkrivanje amerike, medtem ko japonci že vse to majo... Popravljeno December 12, 2007. Popravil _Nejko_
Čamac Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 pa da ne bom tako šimfal ostalih, zelo zelo dobri/kvalitetni so tudi švedski avtomobili, predvsem volvo... švedski avtomobili... kateri švedski avtomobil je še tako dober/kvaliteten kot volvo?
_Nejkooo_ Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 švedski avtomobili... kateri švedski avtomobil je še tako dober/kvaliteten kot volvo? Saab je tudi zelo dober, ne tako kot volvo ampak je vseeno precej precej boljši od kakšnih renaultov in peugeotov, ki jih vsi poznajo in mislijo da so kul, saaba pa pač ne in mislijo da je to pač kar nekaj
Čamac Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 Saab je tudi zelo dober, ne tako kot volvo ampak je vseeno precej precej boljši od kakšnih renaultov in peugeotov, ki jih vsi poznajo in mislijo da so kul, saaba pa pač ne in mislijo da je to pač kar nekaj uu saabi so dobri avti na visokem nivoju, ampak še mam vedno raje kakšnega merđota hehe
_Nejkooo_ Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 uu saabi so dobri avti na visokem nivoju, ampak še mam vedno raje kakšnega merđota hehe vidiš to pa zato ker razmišljaš kot ostala raja...bom mel merđota, da bojo ostali misli da sem najjači...nekaj v tem stilu ne...
Čamac Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 vidiš to pa zato ker razmišljaš kot ostala raja...bom mel merđota, da bojo ostali misli da sem najjači...nekaj v tem stilu ne... ne ampak so mi preprosto všeč kakšne C, E klase, od bolj športnih avtov pa definitivno audi A5 ali audi TT... nikoli pa ne bi imel BMW-ja in nikoli ne razmišljam da bi bil najjači v tem stilu ali v katerem koli podobnem... nič ostali mislili pa takšne bedarije...
_Nejkooo_ Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 (popravljeno) ne ampak so mi preprosto všeč kakšne C, E klase, od bolj športnih avtov pa definitivno audi A5 ali audi TT... nikoli pa ne bi imel BMW-ja in nikoli ne razmišljam da bi bil najjači v tem stilu ali v katerem koli podobnem... nič ostali mislili pa takšne bedarije... audi TT ni slab, bi pa raje imel kakšnega nissana 350Z, ki je kot za šalo pohrustal v vzporednem primerjalnem testu tako alfa romero brero kot tudi audija TT...zanimivo pa tako audi kot brera sta bila dražja nekaj malega od nissana...je pa bil nissan boljši in v pospeševanju, legi na cesti, notranji udobnosti,... me pa zanima kak bo kaj audi a5, nisem še zasledil dobenega konkretnega primerjalnega testa z ostalimi...nevem niti kateri od ostalih so nekje ista kategorija, ker a5 bi naj bil neke vrste športno/ elegantna limuzina, oz. neke vrste coupe, teh pa ni ravno dosti... se pa vsekakor strinjam da je zelo všečne oblike in kar se tiče dizajna so pri audiju zadeli v polno...kak pa se bo kaj pokazal v primerjavi s konkurenti pa bomo videli... Popravljeno December 12, 2007. Popravil _Nejko_
NejcZ Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 (popravljeno) Nejko, Čamac pada na to a veš.. že pr motorjih gre na dizle, zdej pa še tuki na neko precenjeno znamko. :whistle: Popravljeno December 12, 2007. Popravil NejcZ
Čamac Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 na kakšne avte šele moraš padati ti, ki voziš tomosa...
NejcZ Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 (popravljeno) Haha, slabo mi to vračaš :) Tomos je majka, prvo kot prvo je domač, drugo kot drugo majo lepe dirkaške trofeje za sabo, pa še tote 125-ke, so mele celo svoje prvenstvo. Tak da ne more bit tak zanič a :) Popravljeno December 12, 2007. Popravil NejcZ
Gixxer Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 "slovenske", torej twingeca :D
NejcZ Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 (popravljeno) Twingeca ma mama, podn od avta :rolleyes: Podn po mojih kriterijih ki niso niti ptibližno taki čemur je twingo namenjen. Da bom po 15km avtoceste lih 160 notr dobu če bom res mel srečo pa vetr u rit.. ne hvala :) Popravljeno December 12, 2007. Popravil NejcZ
_Nejkooo_ Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 Nejko, Čamac pada na to a veš.. že pr motorjih gre na dizle, zdej pa še tuki na neko precenjeno znamko. :whistle: haha, ja pa res, je neka povezava ja...
Čamac Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 Haha, slabo mi to vračaš :) Tomos je majka, prvo kot prvo je domač, drugo kot drugo majo lepe dirkaške trofeje za sabo, pa še tote 125-ke, so mele celo svoje prvenstvo. Tak da ne more bit tak zanič a :) tomosi so dobri ja, tisti tastari... kaj so vse skozi dali in še delali... med avti bi bila primerjava lada niva ali kaj podobnega, ruski vzdržljiv "tank". glede novega tomosa pa ne najdem primerjave, med motorji morda boatian, zhongshen, zhongyu, yiying in podobno, vsaj po kvaliteti. morda med avti kakšna kia, daewoo ali hyunday
Gixxer Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 tomosi so dobri ja, tisti tastari... kaj so vse skozi dali in še delali... med avti bi bila primerjava lada niva ali kaj podobnega, ruski vzdržljiv "tank". glede novega tomosa pa ne najdem primerjave, med motorji morda boatian, zhongshen, zhongyu, yiying in podobno, vsaj po kvaliteti. morda med avti kakšna kia, daewoo (chevrolete) ali hyunday zaj me pa res zanima, kaj je s temi avti narobe...mel moj ata ze dolgo nazaj 3 hyundaie, vsi delali brez problema, moja sestra ma chevroleta, prevozi ogromno km, saj gre vsak dan v LJ in nazaj itd. tak da to si dal malo slab primer...ne recem da so vrhunski avti, sam s tistimi prej nastetimi motorji pa res ne mores primerjat...
_Fingi_ Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 Clio je slovenski :trance_33_sleep:
Čamac Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 (popravljeno) @gixxer: kvaliteta na višku pa še bogata oprema pa kvaliteta, aja dacio logan sem še pozabil. no tukaj pa se pač ločimo v razmišljanju, ti raje kupiš novo dacio da imaš nov avto, jaz pa za enak denar rabljen dober avto Popravljeno December 12, 2007. Popravil Čamac
NejcZ Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 (popravljeno) Čamči, ti kr išli neke izgovore pa nevem kake primerjave, resnice ne moreš spremenit :rolleyes: Se pa strinjam glede tega da namesto novega Twingota recimo kupim 5 let starega Audija itd.. In ja, Vem da ni Japonc, da neboš že kaj pisal hehe :) Popravljeno December 12, 2007. Popravil NejcZ
Gixxer Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 ok dacia je res podn, kar se je izkazalo na vseh testih, predvsem tudi glede varnosti. pri ostalem se pa nikakor ne morem strinjat...
_Nejkooo_ Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 ok dacia je res podn, kar se je izkazalo na vseh testih, predvsem tudi glede varnosti. pri ostalem se pa nikakor ne morem strinjat... hyundaya ne morš kupit ker še iz njegovega imena razbereš da bo hitro konec z njim hyunday= hin-daj :lol1:
Priporočene objave