Gixxer Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 hyundaya ne morš kupit ker še iz njegovega imena razbereš da bo hitro konec z njim hyunday= hin-daj :lol1: hehehe :D samo coupe pa mi je lepi :D
Čamac Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 Čamči, ti kr išli neke izgovore pa nevem kake primerjave, resnice ne moreš spremenit :rolleyes: Se pa strinjam glede tega da namesto novega Twingota recimo kupim 5 let starega Audija itd.. In ja, Vem da ni Japonc, da neboš že kaj pisal hehe :) resnica je v tem primeru subjektivna, odvisna od posameznika ok dacia je res podn, kar se je izkazalo na vseh testih, predvsem tudi glede varnosti. pri ostalem se pa nikakor ne morem strinjat... ja saj si ne rabiš zdaj še naprej s tem belit glave, škoda da je premrzlo, bi lahko šel ven naprej kolenčkat, da bi se meli med odmori v šoli še o čem pogovarjati hehehe :D samo coupe pa mi je lepi :D ja coupe je res lepi, ampak pomoje lahko samo norec da 20k€ za novega hyundaya ker bi dobil že marsikaj boljšega...
_Nejkooo_ Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 resnica je v tem primeru subjektivna, odvisna od posameznikaja saj si ne rabiš zdaj še naprej s tem belit glave, škoda da je premrzlo, bi lahko šel ven naprej kolenčkat, da bi se meli med odmori v šoli še o čem pogovarjati ja coupe je res lepi, ampak pomoje lahko samo norec da 20k€ za novega hyundaya ker bi dobil že marsikaj boljšega... hahahahahahha uuuhuhuhuhuh pokam od smehaaa hahahahaha
Noiser69 Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 Prisegam na domač proizvod ... nekaj alternativnega
Čamac Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 ijee ti si faca, še sam se norčuješ iz svoje lastnine :D
Noiser69 Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 (popravljeno) ijee ti si faca, še sam se norčuješ iz svoje lastnine :D :angry: vš kaj ... pšššt zej bom jo lepo malo predelo, kromirat jo bom dal, lite feldne gor, sava gume, športn geštil, racing ročke, pa neonko ... pazite se pol vsi audiji pa ferariji pa nvm ka še :naughty: pazi: imela bo DAEWOO dvd palyer :lol1: in HYUNDAY zvočnike 5.1 :lol1: Popravljeno December 12, 2007. Popravil AbNormaln
NejcZ Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 Haha, tako karjolo bi pa js tud mel :D Ko bi našo vidu haha :lol1:
Noiser69 Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 že v osnovi ima široko športno krmilo :naughty: kaj bo šele pol, ko bo mela carbonsko :naughty:
kukec1 Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 to glede kie pa hyundaia, so poleg, toyote najbolj vzdržljivi avti.....poglejte novega santa-fe ja kaj mu manjka? na pogled zelo všečen, in pomojem ne zastoaja kaj dosti za kakšnim muranotom, x3. ipd.. al pa novi kia pro ceed je tut všečen, stane okol 18k€ in marsikdo bi raje za tak dnar kupil audi... drugače pa fantje, italjani so zmerom znali delat avte in motorje, okvare ipd. so pač slabosti, katerih pri japoncih ni, zaradi masovne proizvodnje....
Noiser69 Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 Pazi, ta karjola se na Bolhi prodaja za 12 € :lol1: KLIK :D:D:D:D:D
Gixxer Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 to glede kie pa hyundaia, so poleg, toyote najbolj vzdržljivi avti.....poglejte novega santa-fe ja kaj mu manjka? na pogled zelo všečen, in pomojem ne zastoaja kaj dosti za kakšnim muranotom, x3. ipd.. al pa novi kia pro ceed je tut všečen, stane okol 18k€ in marsikdo bi raje za tak dnar kupil audi... drugače pa fantje, italjani so zmerom znali delat avte in motorje, okvare ipd. so pač slabosti, katerih pri japoncih ni, zaradi masovne proizvodnje.... hvala kukec :trance_33_sleep:
_Nejkooo_ Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 hvala kukec :trance_33_sleep: nič hvala fukec, to so buče kaj on pravi, samo neom mu zaj ugovarjal, ker bom v soboto verjetno odvisn od njegovega prevoza domov hehe...bom ga pol ko pridemo zabil :D
Jerry_exc Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 drugače pa fantje, italjani so zmerom znali delat avte .. znajo delat avte pa lepe pa vse... sam štrom je pa za po..... to pa ni kej... jest mam avto 2 let pa je šu servo, akomulator, da o ogromnem številu žarnc pa da lučke po armatur svetjo brez razloga sploh ne govorim :rolleyes:
Gregc Objavljeno December 14, 2007 Opozori Objavljeno December 14, 2007 Zdi se mi, kot da sem med čredo fijakarskih konjev. Vsi vidite samo naravnost, nihče pa ne pogleda naokoli. Joj ti Nejko, mislim, halo... nevem kaj maš z temi japonci, kot da si zaljubljen. Težko verjamem, da se Subaru letnik 92 bolje znajde v vsakodnevnem prometu, kot pa nov Italjan, Nemec ali Korejec. Verjamem pa, da se bolje znajde v hosti in na terenu, ampak oprosti, večina ljudi avtomobila ne uporablja za te namene. Pravtako se mi zdi, da se nekateri tolažijo s svojimi 20 let starimi konzervami, ker nimajo denarja za novejši avto. In če bi kdo kupil novo Alfo in zanjo odštel 30.000 € bi se vsi zmrdovali, češ zakaj nisi kupil to ali to. Pa kaj hudiča vas briga, kaj oziroma zakaj je nekdo kupil to ali to. Nevem, mogoče zato, ker se v nekem avtomobilu (pa naj bo to Korejec, Italjan, Japonec, Anglež ali pa Kitajec) dobro počuti in ne gleda na svet skozi oči računovodje, temveč upošteva tudi čustva. Pri motorjih je pa enaka reč. Vrider je kupil Ducatija. Pa kaj potem. Ampak ne, vsi ga obmetavate, češ, kaj si kupil ta "jajca". Kupil ga je zato, ker mu je bil najbrž všeč. Mogoče je pri tem motorju dobil občutek, da ni bil samo številka na tekočem traku (čeprav je bil), kot imam jaz občutek pri Japoncih. Pa da ne bo izpadlo kot da cenim samo Italjanske izdelke. Nasprotno, menim da Japonci naredijo hudiča in pol z Imprezami in Lancerji, medtem ko Nemci navdušijo s svojo pozornostjo k detajlom. Italjanski izdelki, čeprav ne vsi, so polni emocij. Korejci se trudijo narediti izdelke, ki bi vsebovali vse to, pa jim po mojem mnenju nekako ne uspe, je pa recimo Hyundai zelo cenjen med ljudmi, ki nimajo plašnic na glavi, zaradi zanesljivosti. Kitajci so pa veliki plagiatorji, ki še niso naredili nič takega v svetu avtomobilizma/motociklizma, kar bi vzbudilo mojo pozornost, v bistvu so jo, vendar v negativnem smislu. Tu so še Angleži, pokupljeni z vseh strani, vendar so še vedno obdržali tisto prvinsko prefinjenost in povezanost z inženirstvom. Torej, iz vsake države prihajajo proizvajalci, ki ponujajo nekaj, česar pri konkurentih iz drugih držav primankuje. Tako je tudi prav. In kreganje, kdo je splošno najboljši je neumno. Vsak ima v določenem segmentu prednost.
_Nejkooo_ Objavljeno December 14, 2007 Opozori Objavljeno December 14, 2007 (popravljeno) Zdi se mi, kot da sem med čredo fijakarskih konjev. Vsi vidite samo naravnost, nihče pa ne pogleda naokoli.Joj ti Nejko, mislim, halo... nevem kaj maš z temi japonci, kot da si zaljubljen. Težko verjamem, da se Subaru letnik 92 bolje znajde v vsakodnevnem prometu, kot pa nov Italjan, Nemec ali Korejec. Verjamem pa, da se bolje znajde v hosti in na terenu, ampak oprosti, večina ljudi avtomobila ne uporablja za te namene. Pravtako se mi zdi, da se nekateri tolažijo s svojimi 20 let starimi konzervami, ker nimajo denarja za novejši avto. In če bi kdo kupil novo Alfo in zanjo odštel 30.000 € bi se vsi zmrdovali, češ zakaj nisi kupil to ali to. Pa kaj hudiča vas briga, kaj oziroma zakaj je nekdo kupil to ali to. Nevem, mogoče zato, ker se v nekem avtomobilu (pa naj bo to Korejec, Italjan, Japonec, Anglež ali pa Kitajec) dobro počuti in ne gleda na svet skozi oči računovodje, temveč upošteva tudi čustva. Pri motorjih je pa enaka reč. Vrider je kupil Ducatija. Pa kaj potem. Ampak ne, vsi ga obmetavate, češ, kaj si kupil ta "jajca". Kupil ga je zato, ker mu je bil najbrž všeč. Mogoče je pri tem motorju dobil občutek, da ni bil samo številka na tekočem traku (čeprav je bil), kot imam jaz občutek pri Japoncih. Pa da ne bo izpadlo kot da cenim samo Italjanske izdelke. Nasprotno, menim da Japonci naredijo hudiča in pol z Imprezami in Lancerji, medtem ko Nemci navdušijo s svojo pozornostjo k detajlom. Italjanski izdelki, čeprav ne vsi, so polni emocij. Korejci se trudijo narediti izdelke, ki bi vsebovali vse to, pa jim po mojem mnenju nekako ne uspe, je pa recimo Hyundai zelo cenjen med ljudmi, ki nimajo plašnic na glavi, zaradi zanesljivosti. Kitajci so pa veliki plagiatorji, ki še niso naredili nič takega v svetu avtomobilizma/motociklizma, kar bi vzbudilo mojo pozornost, v bistvu so jo, vendar v negativnem smislu. Tu so še Angleži, pokupljeni z vseh strani, vendar so še vedno obdržali tisto prvinsko prefinjenost in povezanost z inženirstvom. Torej, iz vsake države prihajajo proizvajalci, ki ponujajo nekaj, česar pri konkurentih iz drugih držav primankuje. Tako je tudi prav. In kreganje, kdo je splošno najboljši je neumno. Vsak ima v določenem segmentu prednost. NE!!! japonci so najboljši pa pika. :D no sej po eni strani maš prav, samo jaz še vseeno ne menjam mojih japončkov za italijane ki mi lahko punudijo nič več kot lepo oblikovane ultra sexy fensi šmensi plastike, ki ob prvem malo večjem trku razpadejo kot hišica iz kart...sej sem mensezdi enkrat pravo kaj se mi je s subarujem zgodilo, zdaj se mi ne da še enkrat...v glavnem...če bi se mi to zgodilo s kako alfo romeo, renaultom ali hyundayem bi lahko pomoje avto na odpad vrgo (no pretiravam, ampak škoda bi bla velika), s subarujem pa ni blo nič, kot bi se s tankom vozil hehe... Popravljeno December 14, 2007. Popravil _Nejko_
Jerry_exc Objavljeno December 14, 2007 Opozori Objavljeno December 14, 2007 to je pa mislm da bl razlika v letih kot kej drugga. ker se je leta 92 delal avto ko dons... če bi se ti to nrdil z recimo alfo75 tud nebi blo dost razlike (če vzames popolnoma iste pogoje in vse) ker je avto tud tank... če se pa zabiješ z novmu avtam je lahko tud subaru tojota alpa alfa bmw... krkol pa bo več škode ker je avto narjen da porazdeli silo in da jo občutno zmanša predn pride vse do voznika... pa sej brezveze da to razlagam ker itak veš kva hočm povedat. tko da ob manših nesrečah si vesev če maš "tank" od avta ker škoda ni tok velika... ob kšnih resnih zadevah ti je pa ravno "tank" lahko usodn
Priporočene objave