Sanda7 Objavljeno Avgust 28, 2007 Deli Objavljeno Avgust 28, 2007 v bistvu bi bilo slik še več,če ne bi spisalo na displeju fotkiča memory card eror in šlo tako v franže ene 200slik iz Poljske :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno Avgust 28, 2007 Deli Objavljeno Avgust 28, 2007 v bistvu bi bilo slik še več,če ne bi spisalo na displeju fotkiča memory card eror in šlo tako v franže ene 200slik iz Poljske :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Če še nisi formatirala kartice, bi se dalo mogoče slike rešit. Meni se je to naredilo v normandiji, doma sem z enim programom (DiskRecovery ali pa tudi z Magicrecovery) ki ti popravi tudi napake na spominskih karticah zadevo 100% popravil in dobil dol vse slike. Če si zadevo že sformatirala potem probej, samo mogoče ne bo več delalo. lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 28, 2007 Deli Objavljeno Avgust 28, 2007 no sej nekaj upanja je še sam bo treba še nekaj dni počakat vseeno hvala za spodbudne besede ker ravno tam gor je večina slik iz krakowa ravno na 750letnico tega mesta,s parado vojske,mornarice,konjenice,.... nekaj tega taborišča,mislim da se ve katerega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
polž Objavljeno Maj 25, 2009 Deli Objavljeno Maj 25, 2009 grem pogledat čez en mesec pred leti me je pregnal dež in poplave ma kdo kaj svežih podatkov ali predlogov ali nasvetov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno Maj 25, 2009 Deli Objavljeno Maj 25, 2009 Zanimivo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tadeusz Objavljeno Maj 25, 2009 Deli Objavljeno Maj 25, 2009 grem pogledat čez en mesec pred leti me je pregnal dež in poplave ma kdo kaj svežih podatkov ali predlogov ali nasvetov povej kaj te zanima...jst sm bil v zadnji 3 mescih 2x gor (krakow)...lohko ti povem iz avtomobilistične plati, če bi to kaj pomagalo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
polž Objavljeno Maj 26, 2009 Deli Objavljeno Maj 26, 2009 povej kaj te zanima...jst sm bil v zadnji 3 mescih 2x gor (krakow)...lohko ti povem iz avtomobilistične plati, če bi to kaj pomagalo do krakova mi je še kar jasno sem si ogledal rudnik soli in aušvic ker pa me je pral tri dni dež sem se vrnil domov namen sem imel it še litvo,latvijo in estonijo letos upam na boljše vreme kakšen dan dežja me sicer ne moti ,rajši pa sem moker notr kot zunaj zanima pa me, kaj si je vredno ogledat ,da po dopustu doma ugotovim kje sem šel mimo hala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tadeusz Objavljeno Maj 26, 2009 Deli Objavljeno Maj 26, 2009 najboljše, da si približno začrtaš pot pa potem po vsakem kraju iščeš po netu kje so kakšne znamenitosti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Marec 10, 2010 Deli Objavljeno Marec 10, 2010 A ima kdo kakšno ruto narejeno za Garmina za Poljsko? Kaj se splača videt, česa se ne sme izpustit itd..? Zanima me seveda čisto do severa, do Gdanska... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se