Pervy Objavljeno Avgust 16, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2002 meni za podozivljanje moto trenutkov najbolj sedejo AC/DC in limp bizkit(divja voznja :twisted: ) ali kaki smashing pumpkins in radiohead (slow motion). na motorju pa res ne morem muzike poslusat, je prevec dela z voznjo in prelep zvok motorja. no pa divja muzika me prevec sili v divjanje, tudi v avtu "zavestno" zbiram muziko ker drugace prevec divjam vcasih.
hotschko Objavljeno Avgust 18, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2002 Motorhead - Iron Horse ... on iron horse he flies, on Iron Horse he gladly dies Iron Horse his life, Iron Horse his wife ...
minca Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 (popravljeno) a mi lahko kdo prosim napiše kakšne moto verze.... :evilgrin: ker jz nikjer nič pametnega ne dobim :blush: Popravljeno Avgust 22, 2007. Popravil minca
doggie Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 ringa ringa raja, motor mi nagaja :whistle:
Lobo Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 ...policaj pa priteče in vse v zapor pomeče...
minca Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 :lol1: dejte mal resnosti :whistle:
-speedgirl- Objavljeno September 8, 2007 Opozori Objavljeno September 8, 2007 White Snake - Here I Go Again
Manu Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 Frajkinclari - Ne boš ti meni zizike majal
Žarko G. Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 http://www.rocker.si/e107_plugins/ytm_gall...qkh57-c&p=1 :worship: :worship:
drjack_dj Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 Slon in Sadeč mata kr dober komad, ne vem točn naslova. Samo 500 kubiko se mi pa mal mal zdi Kako se besedilo začne pa se trenutno ne spomnem
drjack_dj Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 (popravljeno) evo minca, sem se potrudu pa poiskal besediu, musko si pa sama z e-mulo potegni dol: Ma neom jst čaku kaj si nor, zaštarta Francelj svoj motor. Petsto kubikov, krom balnca, v koloni sred Vrhnjiškega klanca. Naj stoji komu paše stanje, jst neom lajfa trošu na čakanje. Saj zato je špura leva, da lahko se prehiteva, To še reče in sto na uro, štarta čez dvojno polno špuro. Ref: Levi pas to je špas, nč razmišlat samo gas. Levi pas to je špas, nč razmišlat samo gas. Franc prtiska kot iz zooma, da že mal smodi se guma, Pr srcu se mu pa kr smeje, ko prehiteva tud bmw-je. A ta motor je čista zmaga, si reče ko ovink polaga. Ker mu pogled zastre kolona, ne opazi kamiona. Preden umru je zadnja misel: vrag, če bremzat ma sploh smisel. Ref: Levi pas to je špas, nč razmišlat samo gas. Levi pas to je špas, nč razmišlat samo gas. Ko mal za tem se je ovedu, vs začuden je zagledu truplo svoje ful krvavo z balanco skozi glavo. Viš ga vraga, je dejal. Zgleda župnk mel je prav. In hitro Franc zamena mnenje, o tem če pomembno je življenje. Zdaj bela dušca na motorju, se vozi nekam prot obzorju. Ko zavpije: kurc pa saj ni res, da je kolona do nebes! Se glih je spravu prehitevat, že ga angel gre oštevat, da to ne gre in se ne da, da bi se vrinu pred boga. Franc pa angelu na oblaku reče jaz v lajfu nism čaku. Pa tud po smrti neom boga, to reče in obrne v dno vročega pekla. Ref: Levi pas to je špas, nč razmišlat samo gas. Levi pas to je špas, nč razmišlat samo gas. samo gas, samo gas...... Popravljeno November 21, 2007. Popravil drjack_dj
Noiser69 Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 kot že omenjeno... MRTVI KENEDIJI - PREVEČ PIJAN DA BI FUKO !!! :worship: (dead kennedys - too drunk to fuck) :worship:
frfljot Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 :lol1: http://www.mojvideo.com/video-ansambel-tul...381924c0d3adf4d
juresag Objavljeno September 16, 2008 Opozori Objavljeno September 16, 2008 Za mene ni lepšega kot MP3 na motorju še posebej ko pri hitrosti nad 150 začnejo kakšni AC/DC z Highway to hell :evilgrin:
dr.looney Objavljeno September 16, 2008 Opozori Objavljeno September 16, 2008 evo nekaj od W.A.S.P. MANEATER (Lawless) Turn loose the lightning metal hangs and set me free Turn loose my crying metal hearts, 1200 cc's Cold steel forever I'm gonna ride and burn the flame That breathes the fire- breathes the fire And can't be tamed Thunder rolling down the highway These wheels of fire eat you alive Them outlaw riders going my way A Harley child until I die Run to the scorching desert sun, V twins will scream Into the blackness of the night at twisting speed High on the hawg I'm riding on engines explode It feels like thunder, it's breathing fire, it rules the road Milwaukee metal on the highway These wheels of fire eat you alive Them outlaw riders going my way Only the strong here will survive Maneater- born free I ride Maneater- wings of freedom burn the line For metal minds Them bad boys riding on forever When they die they ride in Harley heaven MEAN MAN (Lawless) A tatooed madman, I am hell on wheels Born a wicked child left alone in the fields My father was the wind, my mother was fire Raised by the wolves and I grew up wild A kamakazi man, a hollering 'Banzai' Never crash and burn, never gonna die Cannibal it's me, you squeal and shout I chew you up and spit you out Storms a c-c-coming and it's gonna be me Here comes Trouble with a capital "T" 'Cause I'm a mean mother fucking man, I gotta scream, that's what I am All the way, all the way 'Cause I'm a mean mother fucking man, Riding the wind and know I'll be damned All they way, all the way, all the way Chewbacca in the rye, the water of fire A terror in the flesh, a killer for hire California man I'm white line, "Homer" The unruly one they call the "Blond Bomber" Scooter gypsy, I'm a renegade An orphan of the road, a live hand greande Never gonna quit before my time When the moon gets high then I'll be blind Mad dog 20-20's king I drink that stuff and start getting obscene 'Cause I'm a mean mother fucking man, I gotta scream, that's what I am All the way, all the way 'Cause I'm a mean mother fucking man, Riding the wind and know I'll be damned I'm a motorcycle man Don't never give a damn I lie when the truth serves better The Marquis de Sade, I cheat and steal and rob A heavy metal creature All the way, all the way, all the way 'Cause I'm a mean mother fucking man, I gotta scream, that's what I am All the way, all the way 'Cause I'm a mean mother fucking man, Riding the wind and know I'll be damned All they way, all the way, all the way
dr.looney Objavljeno September 16, 2008 Opozori Objavljeno September 16, 2008 tukaj pa jih lahko slišite: http://www.youtube.com/watch?v=hE42_0-jzrQ dr.looney :alien1:
pajkica Objavljeno Marec 15, 2012 Opozori Objavljeno Marec 15, 2012 URŠKA IN " POVODNI MOŽ S ČELADO" Andrej Rozman - Roza Res hudo je, če prelep si za ta povprečen svet!!! Ko je v mestu veselica, nasmejana so vsa lica. Godba menja se nenehno: polka, rokenrol in tehno. Vse se plete, vse se zvija. vse bolj raste evforija, moŠki, ženske, stari, mladi, vsi se imajo straŠno radi. V celem mestu eno samo bitje zgleda kot bolano. To je UrŠka lepotica, ki prav kislega je lica. Bolj, ko gleda te ljudi, bolj je jasno, da ga ni tipa, ki bi bil dost lep, da bi Šla se z njim vrtet. In ko se opolnoči vse Še kar brez nje vrti, grabit jo začne obup, kar zasliŠi čuden hrup vse glasneje in vse bliže, da prevpije mile viže, ko iz temnega obzorja vstane bleda luč motorja. Luč počasi, kot da iŠče, tava tja, kjer je plesiŠče, spremlja pa jo takŠen zvok, da vse pade godcem z rok, saj rohni in ropota, kot iz drugega sveta, dokler končno ne ustavi se ob UrŠkini postavi. UrŠko, ko ob njej parkira, kar potrese od nemira. Hrup pa utihne, luč se utrne in iz silhuete črne vstane tip, visok, koŠčen, lep kot kakŠen maneken. Ko pa Še čelado sname, zdi se, da je iz reklame. UrŠka srepo bulji vanj, kot bi bil pred njo ekran, tip pa reče: ?Živio mala, a bi malo zaplesala?? In, ker godba kar molči, tipček jezno zakriči: ?Kva je, bend, a bo že kej?! Eno hitro zaigrej!? ?Končno mene vreden tip,? dahne UrŠka, in čez hip vsa v ljubezni zagori, da ji plamen iz oči Švigne s tako energijo, da prisotni onemijo, čeŠ kako je to mogoče da ni tipu v ksiht nič vroče?! Bend pa kakor nor zaŠpila, da so v ognju vsa glasbila. Saksofoni zažarijo, iskre od činel letijo in dim se vije iz kitar, Da se zdi, da je požar, Ko se lepi par teles zapodi v divji ples. UrŠka se v ekstazi meče, da si skoraj zlomi pleče, tip pa tudi ni od muh, krepek je, čeprav je suh, in obvlada rokenrol, UrŠko dol gor naokol suče, Bog ga nima rad, kot najboljŠi akrobat. In ker ve, da tip je pravi, UrŠka nikdar se ne ustavi, vse dokler ne pride ura, ko je končno konec žura. Tákrat reče UrŠka zala: ?StraŠno dobro sva plesala, skoraj več ne čutim nog, daj zapelji me en krog.? Tipček najprej hladno pljune velik kos žvečilne gume ter zakurbla, stisne plin, UrŠka, ki sedi za njim, pa ljubeče se oklene hladne, črne in koŠčene soplesalčeve postave in že planeta v daljave. Že popoldne se razve, da, kjer most čez Savo gre, neurejene so bankine, in asfaltne izbokline ter pretirana hitrost bili so vzrok, da je zgreŠil most. Zvlekli so motor iz reke, a od njiju niti obleke.
moto rider Objavljeno Marec 16, 2012 Opozori Objavljeno Marec 16, 2012 Zajahaj svojo hondo, prehiti Kawasmuki......... (g. T.Domicelj)
sayo Objavljeno Marec 16, 2012 Opozori Objavljeno Marec 16, 2012 Jedini pravi bajkerski komad: http://www.youtube.com/watch?v=EL8wAgAj3fQ MiDge, DAMI34, HyperJack in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Marec 20, 2012 Opozori Objavljeno Marec 20, 2012 (popravljeno) Jedini pravi bajkerski komad: http://www.youtube.com/watch?v=EL8wAgAj3fQ Ta mi gre vedno do srca aja pesem? ok -ej ti mala, a mi boš dala, če se z mano boš peljala. -ej ti stari, ti ne dam, raje se ubrišem stran. -pol pa sam bom šu na kawo, drajsu po ridah kot za stavo. Popravljeno Marec 20, 2012. Popravil DAMI34 maus, mojamiska in MoTo G_P 3
zein Objavljeno Marec 21, 2012 Opozori Objavljeno Marec 21, 2012 Še nekaj domačega: http://m.youtube.com/#/watch?desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DFAO7oR8R1JI&v=FAO7oR8R1JI&gl=US http://m.youtube.com/#/watch?desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3Df0NKTXOjJlg&v=f0NKTXOjJlg&gl=US
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se