Fresh_ales Objavljeno Avgust 24, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2007 Zanima me, ce je kdo tole ze nabavil? sem gledal in se mi zdi ugodno... (gledal sem Apple MacBook-a... baje je to bivši voljatel... ima že kdo izkušnje z njimi? Internet + notesnik čez mesec se selim in bom rabil nov dsl :naughty:
motoristek Objavljeno Avgust 24, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2007 Zanima me, ce je kdo tole ze nabavil?sem gledal in se mi zdi ugodno... (gledal sem Apple MacBook-a... baje je to bivši voljatel... ima že kdo izkušnje z njimi? Internet + notesnik čez mesec se selim in bom rabil nov dsl :naughty: A to... :rolleyes:
bmwslo Objavljeno Avgust 24, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2007 Uf tole bi pa jaz tudi nabavil :naughty: . A to je 30 € na mesec ?? :whistle: :worship:
Fresh_ales Objavljeno Avgust 24, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 24, 2007 A to... :rolleyes: v bistvu ja..ampak ne... v mislih imam tole akcijo z notebookom... mac me mal daje..... je tak lep bell :naughty:
motoristek Objavljeno Avgust 24, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2007 v bistvu ja..ampak ne...v mislih imam tole akcijo z notebookom... mac me mal daje..... je tak lep bell :naughty: A to???
Fresh_ales Objavljeno Avgust 26, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 A to??? ja to.... me samo zanima v cem je katch? se mi zdi nekako poceni .... :unsure: Mogoce kdo ve... iz lastnih izkusenj mislm... ne neki u tri krasne ugibat :evilgrin: Karkol...bom vesel :worship:
motoristek Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 ja to....me samo zanima v cem je katch? se mi zdi nekako poceni .... :unsure: Mogoce kdo ve... iz lastnih izkusenj mislm... ne neki u tri krasne ugibat :evilgrin: Karkol...bom vesel :worship: Dve leti si pri njih :rolleyes: pol pa, če ti ne paše pa jim daš dvojko in greš drugemu ... :yea1:
Fresh_ales Objavljeno Avgust 27, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 ja ok...logicno da se moras vezat za 2 leti.....ce vzames netbook.... logo...... mene samo zanima, ce ze kdo ima pri njih... se je kaj spremenilo od kar niso vec volja? pri volji sem imel cca leto nazaj slabo izksunjo...... so mi obljublali dsl 2 mesca...pol pa ni slo.....sem sel potem drugac..... zato sprasujem ce je kdo ze tam? :trance_33_sleep:
motoristek Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 ja ok...logicno da se moras vezat za 2 leti.....ce vzames netbook.... logo......mene samo zanima, ce ze kdo ima pri njih... se je kaj spremenilo od kar niso vec volja? pri volji sem imel cca leto nazaj slabo izksunjo...... so mi obljublali dsl 2 mesca...pol pa ni slo.....sem sel potem drugac..... zato sprasujem ce je kdo ze tam? :trance_33_sleep: Jaz sodelujem z njimi in so ok. :yea1: Ti samo pobaši notesnik 2 ali 3 je čist ok. :worship:
stenere Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 Men doma volja (ok, tuš telekom) še vedno dela. Ne vidim razloga, zakaj nebi. Če kaj ne bo delalo, pa jim bom lahko zastonj težil, ker odkar so pod tušem, imajo free 080 številko. Za notebooke piše, da te stane 30, 35 ali 40€(odvisno kateri te zanima) x 24 mesecev, torej plačaš ga po ceni, ki je napisana "polna cena" tista cena "ŽE OD" je pa z linijo 256/128 v volja omrežju, ki stane 14€. Tako ti v bistvu notebook prodajo na 24 obrokov. Če je cena ok, pa nimam pojma, se ne spoznam na notebooke.
Fresh_ales Objavljeno Avgust 28, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 Men doma volja (ok, tuš telekom) še vedno dela. Ne vidim razloga, zakaj nebi. Če kaj ne bo delalo, pa jim bom lahko zastonj težil, ker odkar so pod tušem, imajo free 080 številko. Za notebooke piše, da te stane 30, 35 ali 40€(odvisno kateri te zanima) x 24 mesecev, torej plačaš ga po ceni, ki je napisana "polna cena" tista cena "ŽE OD" je pa z linijo 256/128 v volja omrežju, ki stane 14€. Tako ti v bistvu notebook prodajo na 24 obrokov. Če je cena ok, pa nimam pojma, se ne spoznam na notebooke. ok, hvala za info..... pomoje bom kar macBooka nabavil :naughty:
erik98 Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 volja je mela ql akcije in televizor je res carski drgači... priporošm makbuka ker je brez viste :winkiss: poli pa samu format da ***neš sranje na njemi aut pa Ubuntu inštalirat :naughty: :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se