Skoči na vsebino

vzdrzljiv skuter


ggg

Priporočene objave

Lepo pozdravljeni!

Kupil bi skuter vendar me nekaj bega... prevozi kdo med vami z maxi ali midi skuterjem 20.000km na leto in več? Služba 2x30km + v trgovino pi pir + kakšen izlet med vikendom. Tele stvarce sploh zdržijo takšno kilometrino in kakšna je življenska doba motorja, menjalnika itd..

Uporabljal bi ga namesto avtomobila vendar nekako ne bi delal enkrat na leto generalke. :?

V mislih sem imel hondo sh 300i oz. aprilio sport city 250 (oba tavelika 16" kolesa..) eventuelno kaksnega kymco.. samo je najbrz manj vzdrzljiv.

Kaj svetujete? Udobja ne rabim velikega, ker ze sedaj veliko vecino teh kilometrov prevozim s kolesom ampak sem ze malce v letih :OK:

Ali je za takšne kilometre pravi samo navaden motor? :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Imam skuter skupaj dve sezoni in sem prevozil do zdaj 30 000 km. Do sedaj sem ga samo redno servisiral in gre brez problemov. Mehanik mi je dejal da zadeve gredo preko 100 000 km po navadi brez problemov, moj motor jih sedaj ima

42 000km, no problema. Obnaša se popolnoma enako kot pa ko sem ga kupil. S prijateljem sva pogledala tudi menjalnik, sklopko in druge dele, vse je v najlepšem redu. Vozil sem se veliko v tujini pa po avto cesti, skratka maksiji so za vse, razen za makadam moj res ni, ker je pretežek. Crkne pa lahko tak vsak, malo pa moraš imeti sreče z nakupom, jaz mislim svojega zvoziti verjetno preko 100 000, če bo vse vredu. Priporočam! Kupiš 2-3 leta starga in ga zvoziš, pa še zmeraj nekaj zanjga dobiš.

Scarabeo 500

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sh 300 je bolj fini skuter namenjen po moje predvsem za mestne vožnje recimo služba in podobno kljub temu da ima kar veliko prostornino pa se brez težav vozimo tudi kam dlje, sportcity 250 je pa kot že ime pove bolj športen skuter. Odvisno kakšen stil vožnje si želite. Honda je letos popolnoma nov model o Aprilii pa vem to, da gre pod sedež le jet čelada agregat ki jo poganja pa je Piaggo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če te zanima, prodajam Kymco B&W 250. Servisi so na 5000km in stanejo med 50 in 120EUR (odvisno od posegov). Agregat deluje brez težav, pospeški so boljši od večine konkurence (12s do 100km/h), končna hitrost je pa konkurenčna ostalim (130km/h). Zaenkrat z njim nisem imel nobenih težav, je majhen in omogoča prerivanje po mestu, v revijah pa so ga povalili tudi po dobri stabilnosti po ovinkastih cestah. Prevozil sem dobrih 15.000km, kupljen je bil pa 2004. leta. Prodajam ga zato, ker bi rad presedlal na motor. Aja, ceno imam 1590 EUR, kar se mi zdi glede na konkurenco ugodno (enako ceno imajo navadno 3-4 leta starejši skuterji iste prostornine). Drugače pa ni bil nikoli niti paden na mestu in je zelo očuvan. Če te zanima, mi pošlji PM ;)

Popravljeno . Popravil Tomozuki
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!