Paketek Objavljeno Avgust 25, 2007 Deli Objavljeno Avgust 25, 2007 Hay , imam sledeč problem , na scooterju mi je crknil štarter in ga ne dobim oz. ne nadjem nikjer a mi lahko svetujete kje bi se dalo to dobiti ... mam pa sliko od njega kašen zgleda ... Scooter je pa storm W1 http://www.made-in-china.com/showroom/zjhu...23-150T-3-.html LPLP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
X ray Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 sigurno tam kjer si ga kupu oz. pri pooblaščenem prodajalcu...poskusiš pa lahko tudi na strlišču na rudniku kjer je ena solidna štacuna z deli za skuterje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno April 11, 2008 Deli Objavljeno April 11, 2008 zdravo mene zanima, če je že kdo imel podobne probleme... mi2 sva vzela zaganjač iz skuterja in sva ga priključila direktno na akumulator. zdej pa 1x dela, enkrat pa ne. ubistvu je tako, da ko ga enkrat poženemo, dela dokler se ne ustavi. potem ko se enkrat ustavi, pa ga je treba spet "ročno" pognat. mogoče kdo ve, kaj bi lahko bilo? hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mw43al Objavljeno Oktober 21, 2008 Deli Objavljeno Oktober 21, 2008 Imam baotiana qt-7 pa mi nagaja štarter. ne vem kaj je narobe. Ko pritisnem na gumb za start se ne zgodi prav nič razen pokanja v anlaserju(pokanje se komaj sliši) ne vem ali je zaštekal ali kaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se