Roky Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 (popravljeno) Microsoft je predstavu nov spletni iskalnik Tafiti, ki temelji na Live Searchu.Vizualno je lep,bomo vidl, če se bo prijel med uporabniki.Zelo mi je všeč kako prikaže album fotografij.Zanimiv je tud, ko iščeš več stvari, da ti lepo na levi strani une listke en na druzga daje :) www.tafiti.com Kako se pa vam zdi ? :) Popravljeno Avgust 26, 2007. Popravil Roky
Dolenc™ Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 Prva stvar, ki me moti :) "You'll need to install Silverlight to experience Tafiti.com" Že če čm zadevo sam mal pogledat morem "delat"
exe`FZS Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 mislim, da ne bo nikakršna konkurenca googleu, že v začetku ni dovolj preprost, vendarle gre za iskalnik in ne za nekakšen delovni program..
Aless Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 meni se tud ne dopade da treba kr neke instalirat.....google je zakon :OK: :D
Guest zkuna Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 Zaenkrat je Blackle nedvomno edina pametna alternativa Google-u.
Roky Objavljeno Avgust 26, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 Prva stvar, ki me moti :) "You'll need to install Silverlight to experience Tafiti.com" Že če čm zadevo sam mal pogledat morem "delat" Veš, da ni mogu Microsoft uporabt Flasha, zato je mogu Silverlight razvit, ki je nekako tako kot Flash :)
Dave Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 Ne dela na Operi pod windowsi. Ne dela na Linuxu. Vprasanje ce dela pod MacOSX. Res huda konkurenca.
_Fingi_ Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 Hm, sm hotu pogledat kako deluje oz. zgleda, pa me je hitro minilo ko sem videl tist napis "You'll need to install Silverlight to experience Tafiti.com"... da bom mogu za to, da bom po netu brskov še en kup programov inštalirat se mi pa zdi brezveze :rolleyes: :closedeyes: zaenkrat ostajam na Google-u :worship:
Schmid87 Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 ni mi vredu. ker če da images.. in hočš poscroolat po slikah sploh ne morš.. morš nujn uporabt drsnik. ni mi dobr :trance_33_sleep:
Roky Objavljeno Avgust 26, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 ni mi vredu. ker če da images.. in hočš poscroolat po slikah sploh ne morš.. morš nujn uporabt drsnik. ni mi dobr :trance_33_sleep: Sej to je še beta,vrjetn bodo popravl tud ta bug :) Men je zanimiv kako Mirosoft hoče prevzet internet,stem da njihov sistem iskanja uporablja le 8% ljudi :)
Fritz Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 The Empire Strikes Back - and fails miserably at first attempt :lol1: Mah, Google počasi tudi postaja Empire. Time will tell.
NejcZ Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 Grafično je lušn, sam vseen preveč komplicirajo z raznimi animacijami in podobnim. Konc koncev je iskalnikov namen da nekej najde, ne da vmes vrti še neke ikone, pa sence prikazuje :whistle:
Schmid87 Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 ja, mal preveč je našarjen ta isaklnik. kičast :D hehe
kajzec Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 Prava konkurenca .. kot zastava proti bmwju
Noiser69 Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 Prava konkurenca .. kot zastava proti bmwju (bmw je slabši!)
cheff Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 Lep je ja, samo uporaben pa nikako
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se