Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Microsoft je predstavu nov spletni iskalnik Tafiti, ki temelji na Live Searchu.Vizualno je lep,bomo vidl, če se bo prijel med uporabniki.Zelo mi je všeč kako prikaže album fotografij.Zanimiv je tud, ko iščeš več stvari, da ti lepo na levi strani une listke en na druzga daje :)

www.tafiti.com

Kako se pa vam zdi ? :)

Popravljeno . Popravil Roky
Objavljeno

Prva stvar, ki me moti :)

"You'll need to install Silverlight to experience Tafiti.com"

Že če čm zadevo sam mal pogledat morem "delat"

Objavljeno

mislim, da ne bo nikakršna konkurenca googleu, že v začetku ni dovolj preprost, vendarle gre za iskalnik in ne za nekakšen delovni program..

Objavljeno

meni se tud ne dopade da treba kr neke instalirat.....google je zakon :OK: :D

Objavljeno
Prva stvar, ki me moti :)

"You'll need to install Silverlight to experience Tafiti.com"

Že če čm zadevo sam mal pogledat morem "delat"

Veš, da ni mogu Microsoft uporabt Flasha, zato je mogu Silverlight razvit, ki je nekako tako kot Flash :)

Objavljeno

Ne dela na Operi pod windowsi.

Ne dela na Linuxu.

Vprasanje ce dela pod MacOSX.

Res huda konkurenca.

Objavljeno

Hm, sm hotu pogledat kako deluje oz. zgleda, pa me je hitro minilo ko sem videl tist napis "You'll need to install Silverlight to experience Tafiti.com"...

da bom mogu za to, da bom po netu brskov še en kup programov inštalirat se mi pa zdi brezveze :rolleyes: :closedeyes:

zaenkrat ostajam na Google-u :worship:

Objavljeno

ni mi vredu. ker če da images.. in hočš poscroolat po slikah sploh ne morš.. morš nujn uporabt drsnik. ni mi dobr :trance_33_sleep:

Objavljeno
ni mi vredu. ker če da images.. in hočš poscroolat po slikah sploh ne morš.. morš nujn uporabt drsnik. ni mi dobr :trance_33_sleep:

Sej to je še beta,vrjetn bodo popravl tud ta bug :) Men je zanimiv kako Mirosoft hoče prevzet internet,stem da njihov sistem iskanja uporablja le 8% ljudi :)

Objavljeno

The Empire Strikes Back - and fails miserably at first attempt :lol1:

Mah, Google počasi tudi postaja Empire. Time will tell.

Objavljeno

Grafično je lušn, sam vseen preveč komplicirajo z raznimi animacijami in podobnim. Konc koncev je iskalnikov namen da nekej najde, ne da vmes vrti še neke ikone, pa sence prikazuje :whistle:

Objavljeno

Ma kr neka, najbolš še google

Objavljeno

ja, mal preveč je našarjen ta isaklnik. kičast :D hehe

Objavljeno
Prava konkurenca .. kot zastava proti bmwju

(bmw je slabši!)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!