Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Primož Kozmus je v finalu meta kladiva dosegel drugo najboljšo daljavo in tako osvojil srebrno medaljo na atletskem svetovnem prvenstvu v Osaki. :worship:

Čestitke :worship:

Objavljeno

car

respect

kak hitro pa zna štemat? :)

Objavljeno

Rispekt Primož :worship: Škoda samo, da ga je belorus prehitel v zadnjem poskusu.

Objavljeno

Pameten Primož.

Glavno, da ga niso dobili, tako kot Jolando......

Objavljeno

sem gledu, bilo je na 5, o ne, na 6 je blo, bravo kozmus, tako se dela reklama za malo slovenijo :grupni: :yea1: :worship:

Objavljeno

rispekt :worship:

Objavljeno

Se vidi da trenira v Brežicah .) . Čestitke Primož :OK:

Objavljeno

Najhuje je, da ko sem zjutraj poslusala nek radio v Ljubljani, so nenehno razpravljali samo o kreganju v Olimpiji in niso niti omenili, da bi nas postal podprvak. Zdelo se mi je zaljivo, kako nekatere discipline zanicujejo.

Objavljeno
Najhuje je, da ko sem zjutraj poslusala nek radio v Ljubljani, so nenehno razpravljali samo o kreganju v Olimpiji in niso niti omenili, da bi nas postal podprvak. Zdelo se mi je zaljivo, kako nekatere discipline zanicujejo.

Rožca, Primož je postal prvak ob 14:00 po CET.

Bi pa res lahko malo dvigali napetost pred tekmo. Brez skrbi, samo počakajmo na Peking, ga bodo novinarji do nastopa pošteno prežvečili in namatrali.

Objavljeno

... vsaka čast sokrajanu ... :worship: :worship: :worship: :worship:

Objavljeno (popravljeno)

BTW..... naš sokrajan :worship: se bo vrgel v bajkerske vode ;)

Popravljeno . Popravil Frips

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!