samc92 Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 pozdravjleni sem začetnik in me zanima kje na skuterju se nahajajo valjčki.vem da je to za vas mala malica povedat zato plz povejte.
_Misko_ Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 pozdravjleni sem začetnik in me zanima kje na skuterju se nahajajo valjčki.vem da je to za vas mala malica povedat zato plz povejte. Tema o valjčkih že obstaja in bi lahko tam notri vprašal in tudi teme o yiying-ih že obstajajo! UPORABI ISKALNIK!! Lock?
the_boss Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 moras povedat kateri scooter!!
samc92 Objavljeno September 2, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 2, 2007 moras povedat kateri scooter!! imam yiying max sprinta
X ray Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 valčki se nahajajo pod pokrovom zadnjega dela motorja, to je del na katerega je pritrjeno kolo....notri se nahaja varitor in sklopka....variator je lev "krog".... ki ga odviješ z pnevmatsko pištolo ali olnim ključem....inu to je to...notr pol vidiš 6 valčkov....zamenaš, zašravfaš, peleš....
X ray Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 valčki se nahajajo pod pokrovom zadnjega dela motorja, to je del na katerega je pritrjeno kolo....notri se nahaja varitor in sklopka....variator je lev "krog".... ki ga odviješ z pnevmatsko pištolo ali olnim ključem....inu to je to...notr pol vidiš 6 valčkov....zamenaš, zašravfaš, peleš....
samc92 Objavljeno September 3, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 3, 2007 valčki se nahajajo pod pokrovom zadnjega dela motorja, to je del na katerega je pritrjeno kolo....notri se nahaja varitor in sklopka....variator je lev "krog"....ki ga odviješ z pnevmatsko pištolo ali olnim ključem....inu to je to...notr pol vidiš 6 valčkov....zamenaš, zašravfaš, peleš.... hvala.upam da bom uspew brez kake napake.hehe
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se