IvoMojca Objavljeno Oktober 8, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2012 Iztok in Magda, Njlepša hvala za brezhibno organizacijo :OK: . Žal sva morala panoramsko vožnjo in golaž izpustit . Sva se pač morala vrniti na Gorenjsko. Najbolj neverjetno pa je, da je kljub vremenskim napovedim z vsem najslabšim vreme zdržalo. Pri nas je začelo deževati šele okrog 20. ure. Upam in si želim, da bosta prihodnje leto zopet organizirala podobno VARADERO - ŠTRUDEL srečanje. Ivo in Mojca
majster Objavljeno Oktober 8, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2012 (popravljeno) Družba, žal tudi jaz nisem uspel se pridružit....sem kruzal po Dalmaciji in moram priznat, da je bilo noroooo:) Verjamem, da ste se imeli dobro, zato upam, da se spet srečamo prihodnje leto:) Popravljeno Oktober 8, 2012. Popravil majster
sedomed Objavljeno Oktober 8, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2012 (popravljeno) :notworthy: Popravljeno Oktober 8, 2012. Popravil sedomed
kralj1 Objavljeno Oktober 8, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2012 Hvala Magda in Iztok za čudovito srečanje varaderotov in za pogostitev pozdrav z gorenjske
svejk Objavljeno Oktober 8, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2012 evo eno slikco da mate vsi svoje mopede gor da se vidi da je blo največ modrih ..
svejk Objavljeno Oktober 8, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2012 aja,pa vsi strudel hvalite...narezek je bil tud zakon:) sploh uni kruhki z namazom..
tdm93 Objavljeno Oktober 8, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2012 Žao mi je što nisam mogao da se pridružim.Vidim da je bilo super
Fakin Objavljeno Oktober 8, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2012 Nekaj rešenih posnetkov.......... :surrender: http://youtu.be/otM-9gtxlKk
Fakin Objavljeno Oktober 8, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2012 Kralj in Kraljica :notworthy: http://youtu.be/n_aW5J9IQdw
Fakin Objavljeno Oktober 8, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2012 (popravljeno) Pa še en kos štrudla http://youtu.be/5siI3APmuB4 Popravljeno Oktober 8, 2012. Popravil Fakin
MIRci Objavljeno Oktober 9, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2012 (popravljeno) Malo z zamudo, pa vendarle. Bilo je lepo. Pa še ena za pokušino. Bila je sicer ravna vrsta, ker pa je bila tako dolga je fotoaparat pač naredil svoje... Popravljeno Oktober 9, 2012. Popravil MIRci Fakin 1
ČMRLJ Objavljeno Oktober 9, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2012 Pa še dokaz. Halo, tudi če bi cvern potegnil ne bi imel tako ravne linije! To je VARADERO-Kotzi šola. :notworthy: Vsem novincem za prihodnje leto toplo priporočam udeležbo in to šolo. Pridobljene izkušnje so neprecenljive. stroški šolanja pa zanemarljivi. :hooray:
kotzi Objavljeno Oktober 9, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2012 Malo z zamudo, pa vendarle. Bilo je lepo. Pa še ena za pokušino. Bila je sicer ravna vrsta, ker pa je bila tako dolga je fotoaparat pač naredil svoje... Miran, odlična slika tako izgleda, kot da se je parkir plac nasmejal Magda
zmilan Objavljeno Oktober 9, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2012 Malo pozno, ampak šele danes sva se vrnila,tako da malo pozno ampak od srca.Zares , tako kot vsako leto doslej, zopet vrhunsko organizirano srečanje,prečudovito druženje , tako da hvala Magdi in Iztoku,kot tudi vsem udeležencem za to. Tanja in MIlan
MIRci Objavljeno Oktober 10, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2012 (popravljeno) Če mi bo uspelo, bom dodal videoposnetek. Popravljeno Oktober 10, 2012. Popravil MIRci
Fakin Objavljeno Oktober 10, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2012 (popravljeno) Zdaj pa menda bo... Jaz ga ne vidim! Aja, nisi ga dal pod "Javno objavo" pa moraš na Youtube in ga tam pogledat! Popravljeno Oktober 10, 2012. Popravil Fakin
Fakin Objavljeno Oktober 11, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2012 Evo še drug posnetek. Mirči oprosti hotel sem vsekat na knof "všeč mi je" pa sem kot kaže falil! Dobro si nas posnel, bravo!!! Fakin 1
Fakin Objavljeno Oktober 11, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2012 Pa še en kos.............konvoja!!! http://youtu.be/7vu2CfDoubk
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se