Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Pa še en kos.............konvoja!!! :OK:

Ampak bemfla sem pa prec opazu vmes .) .

Objavljeno

Ampak bemfla sem pa prec opazu vmes .

Tega "grdavža" pa res ni težko opazit med našimi lepotci!!! :evilgrin:

Objavljeno

Samo zlata barva pa še vseeno trga gate... ha ha

Objavljeno

Dare.....sem ti rekel da z zlato ne moreš brcnit v temo...zlata je itak barva zmagovalcev :)...........samo sem in tja malo politurce da ohrani svoj sijaj :)

Objavljeno

Dare.....sem ti rekel da z zlato ne moreš brcnit v temo...zlata je itak barva zmagovalcev :)...........samo sem in tja malo politurce da ohrani svoj sijaj :)

Da ni to tvoja stara, da še skrbiš za njo :OK:

Objavljeno

KTM-e delajo v zlati barvi? :evilgrin:

Objavljeno

KTM-e delajo v zlati barvi? :evilgrin:

Seveda!!!!!!!!!!!!!!! A ti pa tega nisi vedel?????? :kva2: :kva2: :kva2:

post-29612-0-84031600-1350299091_thumb.jpg

Objavljeno

Seveda!!!!!!!!!!!!!!! A ti pa tega nisi vedel?????? :kva2: :kva2: :kva2:

Ja samo ta je isti letnik kot Leteči!!! Pa tudi ni vse zlato, kar se sveti! :smoke:

Objavljeno

Sama fovšija :grim

Objavljeno

Sama fovšija :grim

Kaj favšija? :?

Prišo bi na štrudl s svojim KTMom pa bi videl kaj smo ti pripravili! :lol1:

post-21375-0-73318600-1350338818_thumb.jpg

Objavljeno

Zgleda da bo lepo vreme za furco ta vikend a gdo kam gre?

Objavljeno

Bemomilomater en mi je avatara zamenjo! To bo vojna :fight1:

Vreme bo noro; nekam bi le lahko peljali; v Avstrijo tam je sneg (da nas ne bo zeblo) :evilgrin:

Objavljeno

Glede na to da bo vreme najlepše na Štajerskem in Prekmurju bi se lahko zapeljali do hiše vina Cuk v Lendavske gorice (pereci) al pa nekam na bograč.

Jebela ko se dobro je v Prekmurju! :hooray:

Objavljeno

wales3_165.jpg

Če koga zanima!!!!

Objavljeno (popravljeno)

Glede na to da bo vreme najlepše na Štajerskem in Prekmurju bi se lahko zapeljali do hiše vina Cuk v Lendavske gorice (pereci) al pa nekam na bograč.

Če bo zdravje ok (prehlad, pa to), bi prišla v vaše konce, samo na bom jedu "dudule", nimam rad!!!! :lol1: :lol1:

Lp! Iztok

Popravljeno . Popravil kotzi
Objavljeno (popravljeno)

Če bo zdravje ok (prehlad, pa to), bi prišla v vaše konce, samo na bom jedu "dudule", nimam rad!!!! :lol1: :lol1:

Lp! Iztok

Če se nas zbere 10 si lahko poljubno sestavimo jedilnik (vsak po svoje kar mu paše) tukaj :

http://www.nakoncuva..._jedi.asp?ID=11

Aja pa še ena huda gostilna je tam blizu Banovcev..............malo da se gremo preseravat (pa zelo ugodno); nimajo pa "kiblflajša". :BUA: :oops:

Popravljeno . Popravil Fakin
Objavljeno (popravljeno)

:kva2: Jest bom kar use probu!!!! Zgleda super!

Se vidimo!

Lp! Iztok in Magda

Popravljeno . Popravil kotzi
Objavljeno

V soboto bom na tej relaciji ............nekje do Balatona, če se srečamo se vidimo :kva2:

Objavljeno

Če se nas zbere 10 si lahko poljubno sestavimo jedilnik (vsak po svoje kar mu paše) tukaj :

Aja pa še ena huda gostilna je tam blizu Banovcev..............malo da se gremo preseravat (pa zelo ugodno); nimajo pa "kiblflajša". :BUA: :oops:

Zgleda mamljivo sam jaz jo bom najbrž mahnu po jadranski !

Objavljeno

Hm,ja mogoče pa prideva.Kje pa naj bi se zbrali.LP

Objavljeno

Vidva prideta do Šentruperta, od tu gremo skupaj...

Objavljeno

Fantje in dekleta dajte se zmenit in javite; opcij je nešteto! Dobrih oštarij pa še več! :OK:

Objavljeno

Zvečer ko se vrnem iz Švedske bo zasedanje pa bomo vidl morda se vam pridružim če ne bom šel za 2 dni !

Objavljeno

Ponudba je mamljiva, dan bo prelep za vožnjo, a žal imava druge obveznosti. Zato pa vam lahko zaželiva le srečno vožnjo in dober tek ob jedači in pijači :alko:

Lp Andrej

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!