MIRci Objavljeno Oktober 22, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2012 Naj dodam nekaj utrinkov... anja37 1
XLMV Objavljeno Oktober 22, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2012 Ja začelo se je v megli in to taki da smo se komaj našli. Potem smo takoj zavili v najbližjo oštarijo (glej sliko) in segreli Rozi ( no čaj jo je), ostali pa smo dotolkli Iztokove in Magdine dobrote - flancate in štručke filane z vinjeto (glej sliko in veliko škatlo na mizi). Potem pa v megli in mrazu brez zimskih rokavic proti Prekmurju. Bolj ko smo se vozili bolj je bila megla in mraz, a ko smo se pripeljali do Bukovniškega jezera.....sonce in toplota. Tam smo malo pomeditirali, se "spajtlali" na energetskih točkah, spregledali ob čudežni vodi (glej slike) pol pa gasa v oštarijo proti Prlekiji, seveda v soncu. kje se dobro je je menda jasno (glej slike) in nato spet nazaj v Prekmurje na "kavo z liki", kjer nas je prijazen šef počastil še z vročim grogom. V MS smo se poslovili; bolj oddaljeni na avtoban, mi "bližnji" pa čez Avstrijo (kjer smo kupili še bučno olje in naredili nekaj fotk za Magdo) proti SLO. Z mirčijem sva se poslovila v prelepi Kungoti, že v debeli temi. Skratka blo je fajn (tako kot vedno)..........navozili smo se, nasmejali, najedli in na koncu vsi srečno in varno prispeli domov. Hvala za družbo in lepo nedeljo! Bojan in Kamermanka ps: nismo mi vozili prehitro - vidva sta vozila prepočasi Pa tak ko me je (spet) v roke zeblo , sem si res želel čimprej prit v sonce! Kak pa veš za vodo? Bojan, ja to bi pa ti pol povedal kolk je topla ! Ja itak ja prepočasi, le kdo nas je vozil po megli se sprašujem.... P.S. pa še tole Le zakaj je Kamermanka tako dobra, ker je imela ful dobrega učitelja a ne!
XLMV Objavljeno Oktober 22, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2012 Kralj in kraljica današnjega dne Ne ne, da ne bo krega si ne morete deliti enakih nazivov, to sta princ in princesa !
XLMV Objavljeno Oktober 22, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2012 jesenski aranžma z bučami in čarovnico Iztok, vidim da je vsem moškim tale dodatna energija naredila škodo, le kaj bi ti brez tvoje dobre čarovnice ?! :evilgrin: moja malenkost R.
Leteči Objavljeno Oktober 22, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2012 Vidim da ste spet trpeli Samo v info.......iz časov ko sem še vozil Hondo se mi doma valja en povsem nov DID verižni set z ZVM-X verigo za varadera.......če kdo rabi....cena je sindikalne narave in po principu kdor prej pride prej melje..... več na PM ali tel.
kotzi Objavljeno Oktober 22, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2012 (popravljeno) Iztok, vidim da je vsem moškim tale dodatna energija naredila škodo, le kaj bi ti brez tvoje dobre čarovnice ?! :evilgrin: moja malenkost R. Ne boš verjela, sem te čutu na "vodi", da se boš ti obregnila na ta post!! :yes: Tega nisem napisal jaz, ampak mojal! :grrr Res pa je, da včasih čara!! :lol1: Popravljeno Oktober 22, 2012. Popravil kotzi
Fakin Objavljeno Oktober 22, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2012 Sneg bo...................babe nizko letajo!!!! anja37 1
Fakin Objavljeno Oktober 22, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2012 Ne boš verjela, sem te čutu na "vodi", da se boš ti obregnila na ta post!! :yes: Tega nisem napisal jaz, ampak mojal! :grrr Res pa je, da včasih čara!! :lol1: Seveda si čutil, če si bil na 21!!!
Orange Objavljeno Oktober 24, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2012 Bravo naši! Ker je kurja glava od kurje riti za ta jesenski čas za nas predaleč in ker smo pač navajeni na hribe in sneg smo jo mahnili v nam časovno dostopnejše kraje. Z meglo in nizkimi temperaturami nismo imeli težav, ker je bila močna inverzija. Višje smo bili, topleje je bilo! Pa kakšne barve....Sam gledaš..... Lep pozdrav vsem! Irena & Bogdan Aha pol ste le v v hribe mahnl midva sva se pa po Istri potepala !
XLMV Objavljeno Oktober 24, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2012 Le kaj so iskali? Hehe, le kaj, vidim da noben nima j.... napisat očitno se vsi bojijo Fakina :oops: , iskali smo izgubljene baterije !
Fakin Objavljeno Oktober 24, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2012 Hehe, le kaj, vidim da noben nima j.... napisat očitno se vsi bojijo Fakina :oops: , iskali smo izgubljene baterije ! :OK: :OK: Rozi jaz mam tebe tudi rad!!!
Orange Objavljeno Oktober 25, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2012 Kole smo že enkrat iskal neki od XLMV REZERVNE DELE ZA ČELADO
Fakin Objavljeno Oktober 27, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2012 Kole smo že enkrat iskal neki od XLMV REZERVNE DELE ZA ČELADO :yes: :oops:
Fakin Objavljeno Oktober 27, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2012 Tisti ki ste bili v Prekmurju, vam bo vse jasno...............šifra KAMERMANKA!!!! raza 1
Fakin Objavljeno Oktober 27, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2012 (popravljeno) Pa dobro saj je ratalo tudi!!! Popravljeno Oktober 27, 2012. Popravil Fakin
savinshek Objavljeno Oktober 27, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2012 (popravljeno) Po slikah vidim, da ste zadnjič meli prav lep izlet. Sej me je melo, da bi šel zraven, samo kaj, ko je moj glavni sotrpin na motorju lastnik skuterja (tistega z rolko). Zdej pa vedi, a ma Fakin alergijo na ostale motorje samo ob varadero študlju, ali na vseh podobnih srečanjih. :unsure: V donšnih cajtih ni da bi človek raskiral. Pa ne vsega čisto zares vzet. Popravljeno Oktober 27, 2012. Popravil savinshek
Leteči Objavljeno Oktober 27, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2012 Fakin je res agresiven ko se gre za druge motorje...... Legenda pravi da zjutraj za rekreacijo lovi BMW-jaše in jih v somraku svoje kleti predeluje v kiblflajš............. Jetam 1
Fakin Objavljeno Oktober 27, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2012 (popravljeno) Fakin je res agresiven ko se gre za druge motorje...... Legenda pravi da zjutraj za rekreacijo lovi BMW-jaše in jih v somraku svoje kleti predeluje v kiblflajš............. Dva BMW-jaša sem "zrihtal"..............do KTM-ovcev sem bolj toleranten!!! Popravljeno Oktober 27, 2012. Popravil Fakin sohen 1
nordkap Objavljeno Oktober 27, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2012 Varedaši, mam eno vprašanje, veliko je polemik okrog porabe varaderotke, eni pravijo, da je glomazna, drugi spet hvalijo itd... vem, da od letnika 2004, če se ne motim je že einšpric in da pije manj, pa vseeno. Ker me mika, da bi jo nabavil oklevam edinole pri tej porabi in pa kako se kaj pozna sama teža motorja. Prosim, da mi odgovorijo resni in povedo realne zadeve, ker sem pri iskanju novega bika, pa mi je varadero eden od prvih v planu. Hvala
Fakin Objavljeno Oktober 27, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2012 Po slikah vidim, da ste zadnjič meli prav lep izlet. Sej me je melo, da bi šel zraven, samo kaj, ko je moj glavni sotrpin na motorju lastnik skuterja (tistega z rolko). Zdej pa vedi, a ma Fakin alergijo na ostale motorje samo ob varadero študlju, ali na vseh podobnih srečanjih. :unsure: V donšnih cajtih ni da bi človek raskiral. Pa ne vsega čisto zares vzet. Škoda da nista prišla, bi lahko ta tvoj "rolkar" vodo furo in diktiral tempo, ker smo baje bili prehitri! :evilgrin: Pa nekaj da razjasnimo; ni podobnih srečanj kot je VARADERO ŠTRUDL..........to je edinstveno srečanje lastnikov Varader. Za vsa ostala srečanja mi je pa čisto vseeno, kdo se jih udeležuje in s kakšnimi motorji. No za sebe vem, da se nebi nikoli udeležil srečanje BMW GS-ov, ker bi bil med 7 udeleženci preveč vpadljiv in bi se neprijetno počutil (pa ne zaradi motorja, da smo si na jasnem)!!! Pa saj sem že napisal da sem prijatelj vsem motoristov, ne glede na znamko motorjev ki jih vozijo!!! Tak da vsi rolkarji, skuteristi, BMW-jaši.............dobimo se pozimi na "Slončkovi ringaraji 2013" Fakin ma vas rad! sohen 1
Fakin Objavljeno Oktober 27, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2012 Varedaši, mam eno vprašanje, veliko je polemik okrog porabe varaderotke, eni pravijo, da je glomazna, drugi spet hvalijo itd... vem, da od letnika 2004, če se ne motim je že einšpric in da pije manj, pa vseeno. Ker me mika, da bi jo nabavil oklevam edinole pri tej porabi in pa kako se kaj pozna sama teža motorja. Prosim, da mi odgovorijo resni in povedo realne zadeve, ker sem pri iskanju novega bika, pa mi je varadero eden od prvih v planu. Hvala Malo si falil temo; ta je bolj namenjena druženju. Drugače pa imaš ogromno podatkov v tej temi: http://www.motosvet.com/tabla/topic/125-honda-varadero/ Pa dober nakup ti želim!
savinshek Objavljeno Oktober 27, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2012 Škoda da nista prišla, bi lahko ta tvoj "rolkar" vodo furo in diktiral tempo, ker smo baje bili prehitri! :evilgrin: Fakin ma vas rad! Vzeto na znaje. :surrender: Sem samo preveril, za vsak slučaj. Bojim se samo, da če bo rolkar furo vodil bo še več pritožb zaradi hitrosti. Jaz bom že eden od njih. Fuckin tud mi te mamo radi. Še vedno je vse hec.
VS800 Objavljeno Oktober 27, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2012 Varedaši, mam eno vprašanje, veliko je polemik okrog porabe varaderotke, eni pravijo, da je glomazna, drugi spet hvalijo itd... vem, da od letnika 2004, če se ne motim je že einšpric in da pije manj, pa vseeno. Ker me mika, da bi jo nabavil oklevam edinole pri tej porabi in pa kako se kaj pozna sama teža motorja. Prosim, da mi odgovorijo resni in povedo realne zadeve, ker sem pri iskanju novega bika, pa mi je varadero eden od prvih v planu. Hvala A pa si vsaj že pelu kakšno "varaderko"??.....čist tko prašam??
Mavti Objavljeno Oktober 27, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2012 Tak da vsi rolkarji, skuteristi, BMW-jaši.............dobimo se pozimi na "Slončkovi ringaraji 2013" Fakin ma vas rad! Ah ,sranje na slončkih oz mamutovanju so že napovedali čeuljanje skuteristov pa da ne omenjam rolkarjev ti so ga še le najebali nevem,nevem težak je skuteristov kruh :surrender: No dobra novica pa je ,da so si trgovine v okolici srečanja varaderovcev končno opomogle in so spet normalno založene z sestavinami za štrudel ,je bila kar kriza
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se