Calmo Objavljeno Maj 27, 2013 Opozori Objavljeno Maj 27, 2013 Vau, super tura!! Se vidimo 1.6.? Lp iz Braslovč Żal ne.. Imam hišni pripor do daljnjega zaradi te ture.. :-) (Službene obveznosti)
kotzi Objavljeno Maj 28, 2013 Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 Zgleda, da vreme 1.6. bo!! Samo varaderk bo bolj malo??? Ampak, mi se ne damo! Lp! Iztok
zmilan Objavljeno Maj 28, 2013 Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 Prijave za Varadero srečanje 1. 6. 2013 v Ljubljani: 1. Cmrlj - Andrej in Mojca 2. Renzy - Renato in Darinka 3. Kotzi - Iztok in Magda 4. Sedomed - Edo in Leo 5. XLMV - Smiljan in Rozi 6. KNNMS - Matej in Nataša 7. Mirci - Miran 8. Švejk - 9. Jani, Tanja Sej počasi bo...... 10.Zmilan Milan + ? Tanja
KNNMS Objavljeno Maj 28, 2013 Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 Vreme bo! Samo kakšno? Izgleda, da ne preveč prijazno. Če bo škrofilo je moja ali pa vsaj udeležba moje "tanartabulše" 1/2 vprašljiva. Letos ga pa to vreme res biksa! Poleti bo pa menda še piwa zmanjkalo, ker bo taka suša. :yes:
Orange Objavljeno Maj 29, 2013 Opozori Objavljeno Maj 29, 2013 Zal ne utegnem grem malo na morje da se spocijem od arabcev
lilii Objavljeno Maj 29, 2013 Opozori Objavljeno Maj 29, 2013 Prijave za Varadero srečanje 1. 6. 2013 v Ljubljani: 1. Cmrlj - Andrej in Mojca 2. Renzy - Renato in Darinka 3. Kotzi - Iztok in Magda 4. Sedomed - Edo in Leo 5. XLMV - Smiljan in Rozi 6. KNNMS - Matej in Nataša 7. Mirci - Miran 8. Švejk - 9. Jani, Tanja 10. Lilii- Milan in Liljana če bo vreme dopuščalo. LP Milan
kotzi Objavljeno Maj 29, 2013 Opozori Objavljeno Maj 29, 2013 Prijave za Varadero srečanje 1. 6. 2013 v Ljubljani: 1. Cmrlj - Andrej in Mojca 2. Renzy - Renato in Darinka 3. Kotzi - Iztok in Magda 4. Sedomed - Edo in Leo 5. XLMV - Smiljan in Rozi 6. KNNMS - Matej in Nataša 7. Mirci - Miran 8. Švejk - 9. Jani, Tanja 10. Lilii - Milan in Liljana 11. Zmilan - Milan + ?
ČMRLJ Objavljeno Maj 29, 2013 Opozori Objavljeno Maj 29, 2013 Zgleda, da vreme 1.6. bo!! Samo varaderk bo bolj malo??? Ampak, mi se ne damo! Lp! Iztok Vreme bo, a na žalost res bolj kilavo. Trenutno sem gledal napovec za soboto in napovedujejo, da naj bi bilo do cca. 11. ure deževno, nato pa se naj bi razjasnilo. Počakajmo do petka in bomo videli, če se bo napoved kaj spremenila-na boljše seveda. Mogoče pa bo prenehalo deževati že prej kot kaže trenutna napoved. Malo veter prej potegne pa je lahko hitro drugače .... Varaderk bo številčno res bolj malo, bodo pa zato natovorjene s . Se vidimo v soboto. Lp Andrej
XLMV Objavljeno Maj 30, 2013 Opozori Objavljeno Maj 30, 2013 Živjo, pa kaki motoristi ste to, se bojite par kapljic dežja , važno da ne sneži. Sicer bi to pričakovala od ženskega dela, ne pa moškega !! Lp, Rozi
KNNMS Objavljeno Maj 30, 2013 Opozori Objavljeno Maj 30, 2013 Živjo, pa kaki motoristi ste to, se bojite par kapljic dežja , važno da ne sneži. Sicer bi to pričakovala od ženskega dela, ne pa moškega !! Lp, Rozi Ah dej nooo! Mamo pa ketne v kufru za namontirat pozimi. Ženske zadaj pa za pogum in obtežitev, da ne zdrsne (ja pa seveda zaradi ljubezni z nami grejo, da ne bo jeze :grim ).
kotzi Objavljeno Maj 30, 2013 Opozori Objavljeno Maj 30, 2013 Mater! Za vsak ko pogledam na vreme za soboto, je slabše, zdej že kar cel dan kaže na dež! Ko bom jutri pogledal, kako bo v soboto, bo verjetno kazalo sneg! Upam, da se popravi napoved! Lp! Iztok
kotzi Objavljeno Maj 30, 2013 Opozori Objavljeno Maj 30, 2013 Ljubljana: http://www.pro-vreme.net/index.php?id=2001&d=3&m=2 Po temle je kar fajn za videt! Braslovče: http://www.pro-vreme.net/index.php?id=2001&d=3&m=25 Upam, da drži!
KNNMS Objavljeno Maj 30, 2013 Opozori Objavljeno Maj 30, 2013 Ja! Samo jaz bi pa že jutri rabil sonce, ali pa vsaj brez kaplje. Moram motor na štajersko spravit... zima noče it.
ČMRLJ Objavljeno Maj 30, 2013 Opozori Objavljeno Maj 30, 2013 Kotzi ne ga srat še z snegom. Vreme bo in pika. Trenutna napoved kaže za soboto dopoldne brez dežja, popoldan po 16. uri pa so možne manjše krajevne plohe. Če to drži potem smo zmagal in si vidimo v soboto ob 9.30 v BTC (Karting Roll Bar oz. nasproti parkirišče Kolosej). Za morbitno popoldansko furo se bomo zmenli v soboto in se bi prilagajali času posameznika in predvsem vremenski napovedi. Sicer pa kot je napisala XLMV, nismo iz cukra in nas nekaj nebeških kaplijic ne bo odgnalo od našega srečanja. Če pa nas slučajno ujamejo bomo pa to šteli za pravi blagoslov motorjev in motoristov. Jutri je nov dan, v soboto je naslednji in ta bo naš. Upam, da se dobimo v čim večjem številu. Lp
ČMRLJ Objavljeno Maj 30, 2013 Opozori Objavljeno Maj 30, 2013 Ja! Samo jaz bi pa že jutri rabil sonce, ali pa vsaj brez kaplje. Moram motor na štajersko spravit... zima noče it. Ga boš v soboto popoldne!
KNNMS Objavljeno Maj 30, 2013 Opozori Objavljeno Maj 30, 2013 To ne gre . Čudna so pota gospodova...moja pa še bolj! Moram najprej na štajerski konec, da pridem v soboto v LJ. Moram v varstvo male člane transportirat. Sej bi jih v kufre dal, ženo pa na sedež, ampak... pravijo mali da jim je tesno noter, pa tema.
kotzi Objavljeno Maj 30, 2013 Opozori Objavljeno Maj 30, 2013 Iz našega konca sigurno pridejo dve varaderke, tud, če bo malo kapljalo, tak da se sigurno vidimo!
ČMRLJ Objavljeno Maj 30, 2013 Opozori Objavljeno Maj 30, 2013 Dodajam še časovnico dogodkov, ki se bodo odvijali v vojašnici Edvarda Peperka in si jo lahko ogledate na naslovu: http://www.slovenskavojska.si/fileadmin/slovenska_vojska/pdf/dan_sv/DOV_Vojasnica_Edvarda_Peperka_Ljubljana_01JUN13.pdf
ČMRLJ Objavljeno Maj 30, 2013 Opozori Objavljeno Maj 30, 2013 Dodajam še časovnico dogodkov, ki se bodo odvijali v vojašnici Edvarda Peperka in si jo lahko ogledate na naslovu: http://www.slovenskavojska.si/fileadmin/slovenska_vojska/pdf/dan_sv/DOV_Vojasnica_Edvarda_Peperka_Ljubljana_01JUN13.pdf Prijave za Varadero srečanje 1. 6. 2013 v Ljubljani (ob 9.30 Karting Roll bar oz. parkirišče nasproti) 1. Cmrlj - Andrej in Mojca 2. Renzy - Renato in Darinka 3. Kotzi - Iztok in Magda 4. Sedomed - Edo in Leo 5. XLMV - Smiljan in Rozi 6. KNNMS - Matej in Nataša 7. Mirci - Miran 8. Švejk - 9. Jani, Tanja 10. Lilii - Milan in Liljana 11. Zmilan - Milan + ?
kotzi Objavljeno Maj 30, 2013 Opozori Objavljeno Maj 30, 2013 Prijave za Varadero srečanje 1. 6. 2013 v Ljubljani (ob 9.30 Karting Roll bar oz. parkirišče nasproti) 1. Cmrlj - Andrej in Mojca 2. Renzy - Renato in Darinka 3. Kotzi - Iztok 4. Sedomed - Edo in Leo 5. XLMV - Smiljan in Rozi 6. KNNMS - Matej in Nataša 7. Mirci - Miran 8. Švejk - 9. Jani, Tanja 10. Lilii - Milan in Liljana 11. Zmilan - Milan + ?
sedomed Objavljeno Maj 31, 2013 Opozori Objavljeno Maj 31, 2013 Jutri bo deloma jasno z občasno nekoliko povečano oblačnostjo. Popoldne bo le tu in tam nastala kakšna kratkotrajna ploha .
skuterist Objavljeno Maj 31, 2013 Opozori Objavljeno Maj 31, 2013 Kotzi ne ga srat še z snegom. Vreme bo in pika. Trenutna napoved kaže za soboto dopoldne brez dežja, popoldan po 16. uri pa so možne manjše krajevne plohe. Če to drži potem smo zmagal in si vidimo v soboto ob 9.30 v BTC (Karting Roll Bar oz. nasproti parkirišče Kolosej). Za morbitno popoldansko furo se bomo zmenli v soboto in se bi prilagajali času posameznika in predvsem vremenski napovedi. Sicer pa kot je napisala XLMV, nismo iz cukra in nas nekaj nebeških kaplijic ne bo odgnalo od našega srečanja. Če pa nas slučajno ujamejo bomo pa to šteli za pravi blagoslov motorjev in motoristov. Jutri je nov dan, v soboto je naslednji in ta bo naš. Upam, da se dobimo v čim večjem številu. Lp Sem imel namen priti malo "povohat" kako tole zgleda . Sicer nimam varadera je pa honda :grim . Ampak žal še nisem dobil nove zadnje gume, tako da bom poskusil priti naslednjič. Lp
kotzi Objavljeno Maj 31, 2013 Opozori Objavljeno Maj 31, 2013 Jutri, 1. 6. ob 8.oo se dobimo v Šentrupertu na Petrol pumpi! Pa proti Lj, mogoče še na Trojane? Lp! Iztok Vreme itak bo, zato ne bom več gledal napovedi!!
ČMRLJ Objavljeno Maj 31, 2013 Opozori Objavljeno Maj 31, 2013 Jutri, 1. 6. ob 8.oo se dobimo v Šentrupertu na Petrol pumpi! Pa proti Lj, mogoče še na Trojane? Lp! Iztok Vreme itak bo, zato ne bom več gledal napovedi!! Srečno pot in se vidimo v BTC-ju ob 9.30. Lp Andrej
sedomed Objavljeno Junij 1, 2013 Opozori Objavljeno Junij 1, 2013 Evo, sva srečno prispela. Izkoristila cel dan, bilo je fino . Hvala Andrej in Mojca za organizacijo. Pa še ene par fotk...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se