sayo Objavljeno Junij 26, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 26, 2008 Vanga, želim ti čimprejšnje okrevanje pa čim manj vročih dni da boš lažje prenašal oklep, ki so ti ga nataknili :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Junij 26, 2008 Deli Objavljeno Junij 26, 2008 Evo, zopet vam piše ga. Varadero! Danes je Vanga zopet shodil!!! :worship: :worship: :worship: ! Sicer s pomočjo,ki jo bo imel naslednjih nekaj tednov na sebi, pa vendar! Saj je pa te motorist! Bo že to potrpel! Mislim, da bi mu bilo všeč, če se bi oglasili pri njem v bolnici! Da mu vsaj malo skrajšate čas! Sicer pa leži v novi bolnici, 5 nadstroopje, soba 3! Hvala za vse dobre želje in pozdrave! Se vidimo! Ga. Varadero! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 Vanga, želimo (Nastja, Urška in Boštjan) ti čim prejšnje in boljše okrevanje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 Evo kole je blo pa na Vrsicu !28 stopinj Oblečeni ste pa za -20°C :evilgrin: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 Cim prejsnje okrevanje Vanga !Na zalost ne morm na obisk ker grem danes na dopust proti Skandinaviji ! :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 Oblečeni ste pa za -20°C :evilgrin: . To je zato da nam ni blo treba v savno :naughty: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 Oblečeni ste pa za -20°C :evilgrin: . Kar je za mraz, je za vročino tud! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 Vanga! Čim več oreščkov in rozin (pa tud fižol!), da se bodo kosti hitreje celile! Drž se! Bogdan& Irena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MIRci Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 Vanga, tudi jaz ti želim čimprejšnje okrevanje in, da se čimprej vrneš med nas. Miran Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 Si me prehitu Cb! Kaj pravite za nedeljo? Bi blo lepo. Ve kdo kaj več (je padel, ga je kdo zbil itd..)? :( Mater, me kar zazebe, čeprav je zunaj 30!! Vanga drž se!! Iztok Oj,jest do srede ne morem, ker imam 2 izpita, potem se pa kej napišemo......lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 Kar je za mraz, je za vročino tud! A zato so poleti vsi na plažah v smučarskih kombinizonih :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@to Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 Uff... šele zdaj sem videl... Vanga, pridružujem se željam po čim hitrejšem okrevanju, vsem ostalim pa želim NIČ takih pi7darij.... Ga. varadero, ti ga pa le dobr pocrkljaj!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Julij 2, 2008 Deli Objavljeno Julij 2, 2008 Piše ga. Varadero! Vanga je prišel izpod noža. Vse je ok, kaj več pa še ne vem. Se javim,ko bom vedela več. Hvala za lepe želje. Lep pozdrav od obeh. Ga. Varadero! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Julij 3, 2008 Deli Objavljeno Julij 3, 2008 Vsem en lep pozdrav, letos sem pa tudi jaz ponosen lastnik Varaderota! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majster Objavljeno Julij 3, 2008 Deli Objavljeno Julij 3, 2008 Čimprej se pozdravi Vanga, da gremo skup na furo :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Julij 12, 2008 Deli Objavljeno Julij 12, 2008 Evo mene nazaj iz Norge!Supr ceste za motor (na zalost biu z camperjem) :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Julij 12, 2008 Deli Objavljeno Julij 12, 2008 Evo mene nazaj iz Norge!Supr ceste za motor (na zalost biu z camperjem) :headbang: Lej, lej kako je Verico sram , se je kar za Goldija skrila!!!!!!!!!! :whistle: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Calmo Objavljeno Julij 13, 2008 Deli Objavljeno Julij 13, 2008 Pozdravljeni, tudi jaz nazaj s potepanja - Balkan - devet dni - 5.100 km. Ja, pa Vanga - čimprej se porihtaj!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Julij 13, 2008 Deli Objavljeno Julij 13, 2008 Čimprej se pozdravi Vanga, da gremo skup na furo :evilgrin: Pozdravljeni, tudi jaz nazaj s potepanja - Balkan - devet dni - 5.100 km. Ja, pa Vanga - čimprej se porihtaj!! Delamo na tem s polno paro.Hvala vsem za pozdrave in lepe želje! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Julij 24, 2008 Deli Objavljeno Julij 24, 2008 Halo ste se vsi poskril!Pretekli vikend udaru turco Cernivc -Logarska-Pavlicevo sedlo-Jezersk-Brezje(Mlakar zaprt -bemti lacna sla naprej :headbang: )Kropa-Kranj -Lj!Nikjer nobene vare srecu ! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Julij 24, 2008 Deli Objavljeno Julij 24, 2008 Halo ste se vsi poskril!Pretekli vikend udaru turco Cernivc -Logarska-Pavlicevo sedlo-Jezersk-Brezje(Mlakar zaprt -bemti lacna sla naprej :headbang: )Kropa-Kranj -Lj!Nikjer nobene vare srecu ! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Julij 24, 2008 Deli Objavljeno Julij 24, 2008 (popravljeno) Popravljeno Julij 24, 2008. Popravil Orange Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Julij 24, 2008 Deli Objavljeno Julij 24, 2008 Sorci za 4 poste rac je šteku! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
royal Objavljeno Julij 26, 2008 Deli Objavljeno Julij 26, 2008 Halo ste se vsi poskril!Pretekli vikend udaru turco Cernivc -Logarska-Pavlicevo sedlo-Jezersk-Brezje(Mlakar zaprt -bemti lacna sla naprej :headbang: )Kropa-Kranj -Lj!Nikjer nobene vare srecu ! :naughty: Ja nič kaj ne brskamo samo vozimo .....sem malo VARO peljal po vrišni zrak po gorenjski preko Vršiča po bovškem preko severne primorske in nazadnje še za par dni sem še jo okopal v Portorožu.....nikjer srečal kakega našega člana, razen enega Angleža in Šveda. (samo za info. šved ima na svoji vari let. 2000 prevoženih 170 tkm. in mu po pričevnju dela b.p. in ne razmišlja o prodaji :worship: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se