Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Tale tema je kr zamrla upam da ste se vsi ok !LP iz dojcland B :worship:

Objavljeno

Halo kolegi,

na zadnjem srecanju smo se pogovarjali tudi na temo "Rally Makedonija". Zaenkrat smo trije iz te druzbe, ki se imamo namen zadeve udeleziti?!

Objavljeno

Tudi midva z ženo imava namen it v Makedonijo.Šla bova do Igoumenitze s trajektom,ker je zanjo predolga tura po cesti.Trajekt pride okoli 150 eur,tja in nazaj.

Objavljeno
Halo kolegi,

na zadnjem srecanju smo se pogovarjali tudi na temo "Rally Makedonija". Zaenkrat smo trije iz te druzbe, ki se imamo namen zadeve udeleziti?!

Dej se enkrat mal razloz gdaj kje in kok casa traja vse skp da vidm ce loh kj skombiniram ! :naughty:

Objavljeno

Res ja, napiši malo, smo že pozabili. :rolleyes:

Objavljeno
Tudi midva z ženo imava namen it v Makedonijo.Šla bova do Igoumenitze s trajektom,ker je zanjo predolga tura po cesti.Trajekt pride okoli 150 eur,tja in nazaj.

Ja, dol bo res malce "tečno". Skoz po AC - cijazenje. Za nazaj pa vzamemo dva dni, verjetno čez Albanijo in potem po jadranski magistralki.

LP

Objavljeno

Drugače pa, zdaj sva bila s kolegom 4 dni na poti, približno 1700 km (Dubrovnik,Mostar, paše nekaj destinacij v CRO. Od tega je bilo tudi približno 50 km čistega offroada. Kdo je rekel, da Varadero ne pelje po kolovozu. :naughty: :worship:

Objavljeno

Pravkar bil na makedonskem forumu. No ja - neke zadeve urejajo med sabo glede organizacije rallya.

Ampak, jutri bi naj bilo jasno okoli datuma in organizatorja :hmm: . Kolikor razumem makedonski! :whistle:

Objavljeno

Ja, pa da ne bi podvajali informacij in debat glede makedonskega rallya.

Zadeve v tej zvezi bodo objavljene v temu namenjeni temi. :music2:

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Zdaj nas je pa tolk novih Varaderotov, da bi lahko kakšen nov miting naredit. Da ne bomo ketn pozim gor devali, ker mi primorci se na sneg neč kej ne spoznamo.

Objavljeno
Zdaj nas je pa tolk novih Varaderotov, da bi lahko kakšen nov miting naredit. Da ne bomo ketn pozim gor devali, ker mi primorci se na sneg neč kej ne spoznamo.

Malo potrpi se pripravlja, ko se vrnejo rely makedonci!

Objavljeno

POZOR!!!

5.1o 2oo8 se bo izvedel 2. Varadero štrudl v Braslovčah. Prosim, da zadevo vzamete resno, da ne bo slučajno kej štrudla ostalo. Računamo, da se bomo vpisali v knjigo rekordov (lani 17 Varaderov in ena transalpka) Računamo tudi na tiste, ki so bili lani in nimajo več var(Cb 13oo) in na tiste, ki imajo doma krš od Vare!!!!(Vanga in žena)

Zrihtite lepo vreme!!

Lp! Iztok in Magda

Objavljeno

Ena VARA in Transalpka od moje žene bosta zraven. Jaz imam 125kg pa pojem dosti štrudla.

Objavljeno
POZOR!!!

5.1o 2oo8 se bo izvedel 2. Varadero štrudl v Braslovčah. Prosim, da zadevo vzamete resno, da ne bo slučajno kej štrudla ostalo. Računamo, da se bomo vpisali v knjigo rekordov (lani 17 Varaderov in ena transalpka) Računamo tudi na tiste, ki so bili lani in nimajo več var(Cb 13oo) in na tiste, ki imajo doma krš od Vare!!!!(Vanga in žena)

Zrihtite lepo vreme!!

Lp! Iztok in Magda

A kakšen nov lastnik lahko tudi pride? :hmm:

Objavljeno
A kakšen nov lastnik lahko tudi pride? :hmm:

Upam in računam na vas nove, drugače ne bo rekorda?!

Najraje bi imel, da pridete vsi, ki imate Vare!! Potem pa na Golico (ali pa kam drugam)!?

Pa dejte vedet približno koliko nas bo (da bo moja spekla en štrudl ali pa mogoče enga pa pol) :lol1:

Lp! Iztok

Objavljeno
Upam in računam na vas nove, drugače ne bo rekorda?!

Najraje bi imel, da pridete vsi, ki imate Vare!! Potem pa na Golico (ali pa kam drugam)!?

Pa dejte vedet približno koliko nas bo (da bo moja spekla en štrudl ali pa mogoče enga pa pol) :lol1:

Lp! Iztok

Za štrudelj vas jaz na Golico peljem... :kva2:

Objavljeno (popravljeno)

To je edini motor, katerega lastniku zavidam. Resnično EDINI.

Zadnjič sem imel testno vožnjo, upam da bo nekdaj moj in da ta jajca prodam.

Hvala in čimveč užitkov vam z njimi želim

Popravljeno . Popravil SEOI-NAGE
Objavljeno

Če bo ga. kotzi nardila štrudl pol tolk dobr kot lani, jest že kr potrjujem udeležbo... :bounce:

Objavljeno

Halo družba!

A ste za eno GENERALKO, ki bi se zgodila 14. septembra na Gorenjskem? :hmm:

Objavljeno (popravljeno)

A tvoja žena zna tud štrudl speč?

Popravljeno . Popravil pmali
Objavljeno
A tvoja žena zna tud štrudl speč?

Licenca za štrudl je v rokah ga.Kotzi!

Drgač pa nč bat :nono: ! Sladko presenečenje ostaja za enkrat skrivnost. :xx:

Bom pa rabil vedt vsaj približno število udeležencev, zato kar pogumno!

LP Bogdan + Irena

Objavljeno

Tudi 14. September bi bil OK

Jaz sem načeloma za.

Objavljeno
POZOR!!!

Zrihtite lepo vreme!!

Lp! Iztok in Magda

Jaz pridem ce le ne bodo uspicene prekle padale :worship:

Objavljeno
Halo družba!

A ste za eno GENERALKO, ki bi se zgodila 14. septembra na Gorenjskem? :hmm:

Sem za prideva ! :naughty:

Objavljeno

Men je tud generalka uredu! :yea2:

Tok da se vare mal socializirajo :grim

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!