Orange Objavljeno Avgust 11, 2008 Deli Objavljeno Avgust 11, 2008 Tale tema je kr zamrla upam da ste se vsi ok !LP iz dojcland B :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Calmo Objavljeno Avgust 13, 2008 Deli Objavljeno Avgust 13, 2008 Halo kolegi, na zadnjem srecanju smo se pogovarjali tudi na temo "Rally Makedonija". Zaenkrat smo trije iz te druzbe, ki se imamo namen zadeve udeleziti?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XLMV Objavljeno Avgust 13, 2008 Deli Objavljeno Avgust 13, 2008 Tudi midva z ženo imava namen it v Makedonijo.Šla bova do Igoumenitze s trajektom,ker je zanjo predolga tura po cesti.Trajekt pride okoli 150 eur,tja in nazaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Avgust 14, 2008 Deli Objavljeno Avgust 14, 2008 Halo kolegi,na zadnjem srecanju smo se pogovarjali tudi na temo "Rally Makedonija". Zaenkrat smo trije iz te druzbe, ki se imamo namen zadeve udeleziti?! Dej se enkrat mal razloz gdaj kje in kok casa traja vse skp da vidm ce loh kj skombiniram ! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MIRci Objavljeno Avgust 14, 2008 Deli Objavljeno Avgust 14, 2008 Res ja, napiši malo, smo že pozabili. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Calmo Objavljeno Avgust 14, 2008 Deli Objavljeno Avgust 14, 2008 Tudi midva z ženo imava namen it v Makedonijo.Šla bova do Igoumenitze s trajektom,ker je zanjo predolga tura po cesti.Trajekt pride okoli 150 eur,tja in nazaj. Ja, dol bo res malce "tečno". Skoz po AC - cijazenje. Za nazaj pa vzamemo dva dni, verjetno čez Albanijo in potem po jadranski magistralki. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MIRci Objavljeno Avgust 14, 2008 Deli Objavljeno Avgust 14, 2008 Drugače pa, zdaj sva bila s kolegom 4 dni na poti, približno 1700 km (Dubrovnik,Mostar, paše nekaj destinacij v CRO. Od tega je bilo tudi približno 50 km čistega offroada. Kdo je rekel, da Varadero ne pelje po kolovozu. :naughty: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Calmo Objavljeno Avgust 14, 2008 Deli Objavljeno Avgust 14, 2008 Pravkar bil na makedonskem forumu. No ja - neke zadeve urejajo med sabo glede organizacije rallya. Ampak, jutri bi naj bilo jasno okoli datuma in organizatorja :hmm: . Kolikor razumem makedonski! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Calmo Objavljeno Avgust 14, 2008 Deli Objavljeno Avgust 14, 2008 Ja, pa da ne bi podvajali informacij in debat glede makedonskega rallya. Zadeve v tej zvezi bodo objavljene v temu namenjeni temi. :music2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest pmali Objavljeno September 1, 2008 Deli Objavljeno September 1, 2008 Zdaj nas je pa tolk novih Varaderotov, da bi lahko kakšen nov miting naredit. Da ne bomo ketn pozim gor devali, ker mi primorci se na sneg neč kej ne spoznamo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno September 1, 2008 Deli Objavljeno September 1, 2008 Zdaj nas je pa tolk novih Varaderotov, da bi lahko kakšen nov miting naredit. Da ne bomo ketn pozim gor devali, ker mi primorci se na sneg neč kej ne spoznamo. Malo potrpi se pripravlja, ko se vrnejo rely makedonci! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno September 1, 2008 Deli Objavljeno September 1, 2008 POZOR!!! 5.1o 2oo8 se bo izvedel 2. Varadero štrudl v Braslovčah. Prosim, da zadevo vzamete resno, da ne bo slučajno kej štrudla ostalo. Računamo, da se bomo vpisali v knjigo rekordov (lani 17 Varaderov in ena transalpka) Računamo tudi na tiste, ki so bili lani in nimajo več var(Cb 13oo) in na tiste, ki imajo doma krš od Vare!!!!(Vanga in žena) Zrihtite lepo vreme!! Lp! Iztok in Magda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest pmali Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 Ena VARA in Transalpka od moje žene bosta zraven. Jaz imam 125kg pa pojem dosti štrudla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 POZOR!!! 5.1o 2oo8 se bo izvedel 2. Varadero štrudl v Braslovčah. Prosim, da zadevo vzamete resno, da ne bo slučajno kej štrudla ostalo. Računamo, da se bomo vpisali v knjigo rekordov (lani 17 Varaderov in ena transalpka) Računamo tudi na tiste, ki so bili lani in nimajo več var(Cb 13oo) in na tiste, ki imajo doma krš od Vare!!!!(Vanga in žena) Zrihtite lepo vreme!! Lp! Iztok in Magda A kakšen nov lastnik lahko tudi pride? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 A kakšen nov lastnik lahko tudi pride? :hmm: Upam in računam na vas nove, drugače ne bo rekorda?! Najraje bi imel, da pridete vsi, ki imate Vare!! Potem pa na Golico (ali pa kam drugam)!? Pa dejte vedet približno koliko nas bo (da bo moja spekla en štrudl ali pa mogoče enga pa pol) :lol1: Lp! Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 Upam in računam na vas nove, drugače ne bo rekorda?! Najraje bi imel, da pridete vsi, ki imate Vare!! Potem pa na Golico (ali pa kam drugam)!? Pa dejte vedet približno koliko nas bo (da bo moja spekla en štrudl ali pa mogoče enga pa pol) :lol1: Lp! Iztok Za štrudelj vas jaz na Golico peljem... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 (popravljeno) To je edini motor, katerega lastniku zavidam. Resnično EDINI. Zadnjič sem imel testno vožnjo, upam da bo nekdaj moj in da ta jajca prodam. Hvala in čimveč užitkov vam z njimi želim Popravljeno September 2, 2008. Popravil SEOI-NAGE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Majesty Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 Če bo ga. kotzi nardila štrudl pol tolk dobr kot lani, jest že kr potrjujem udeležbo... :bounce: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 Halo družba! A ste za eno GENERALKO, ki bi se zgodila 14. septembra na Gorenjskem? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest pmali Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 (popravljeno) A tvoja žena zna tud štrudl speč? Popravljeno September 2, 2008. Popravil pmali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 A tvoja žena zna tud štrudl speč? Licenca za štrudl je v rokah ga.Kotzi! Drgač pa nč bat :nono: ! Sladko presenečenje ostaja za enkrat skrivnost. :xx: Bom pa rabil vedt vsaj približno število udeležencev, zato kar pogumno! LP Bogdan + Irena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 Tudi 14. September bi bil OK Jaz sem načeloma za. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno September 3, 2008 Deli Objavljeno September 3, 2008 POZOR!!! 5.1o 2oo8 se bo izvedel 2. Varadero štrudl v Braslovčah. Prosim, da zadevo vzamete resno, da ne bo slučajno kej štrudla ostalo. Računamo, da se bomo vpisali v knjigo rekordov (lani 17 Varaderov in ena transalpka) Računamo tudi na tiste, ki so bili lani in nimajo več var(Cb 13oo) in na tiste, ki imajo doma krš od Vare!!!!(Vanga in žena) Zrihtite lepo vreme!! Lp! Iztok in Magda Jaz pridem ce le ne bodo uspicene prekle padale :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno September 3, 2008 Deli Objavljeno September 3, 2008 Halo družba! A ste za eno GENERALKO, ki bi se zgodila 14. septembra na Gorenjskem? :hmm: Sem za prideva ! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Majesty Objavljeno September 3, 2008 Deli Objavljeno September 3, 2008 Men je tud generalka uredu! :yea2: Tok da se vare mal socializirajo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se