Skoči na vsebino

Varadero srečanje

sayo

Priporočene objave

Ampak zelo zelo temno modra bi se reklo črna.

Reklo ja, reklo!! Ampak črna barva ne obstaja, če smo že natančni. :naughty: :whistle:

Pa raje nehamo, da nas admini ne okrcajo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Malo me zanima, kdo kej pride!? Sej veste, zaradi štrudla, kolk velki kosi morajo biti!! :rolleyes:

Vreme sem zrihtal!! :010

Lp! Iztok

Glede barvne palete: bomo vidli katerih bo največ!!!!!! :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Malo me zanima, kdo kej pride!? Sej veste, zaradi štrudla, kolk velki kosi morajo biti!! :rolleyes:

Vreme sem zrihtal!! :010

Lp! Iztok

Glede barvne palete: bomo vidli katerih bo največ!!!!!! :OK:

Midva prideva (en vecji in en majhen kos bo dovolj -nasa mal je ) :naughty:

Sam se tocno uro doloc!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Joj!! Čist pozabu! :headbang:

Varadero štrudl

Nedelja, 5.10.2008 ob 10.00 v Braslovčah

Za tiste, ki boste prvič: v Braslovčah peljite do cerkve in tu se začnejo smerokazi.

Od cerkve še približno 600 m.

Lp! Iztok in Magda

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Varadero štrudl

Za tiste, ki boste prvič: v Braslovčah peljite do cerkve in tu se začnejo smerokazi.

Lp! Iztok in Magda

Ja ksno kordinato dej !Sicer pa upam da bo su ksn z nasega konca !Raza se dobimo V Kamniku?

LP Bojan

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Midva bova štartala ob 8 uri in se dobimo v Kamniku na bencinski (prva na desni). Zato, kdor gre čez Kamnik se lahko pridruži cca ob 8,45 do 9,00, pa gremo potem skupaj čez Tohinj.

Bogdan & Irena

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

BRASLOVČE!!! To je v Savinjski dolini. Na avtocesti Celje - Vransko odcep za Logarsko dolino ali Mozirje. Po cca. 3 km odcep na levo - na desno se gre na Polzelo. Ko zavijete na levo še cca 2 km in ste v Braslovčah. Peljite do cerkve - to je samo naravnost.

Ko pripeljete do cerkve glejte levo. Tu vas bo čakal prvi letak oz. tabla MOTO. Peljite še 500 m in to je to.

To sem prilepil od prvega srečanja!! Garmin mi je pa crknu!!! Koordinat ni sploh!! :huh:

Lp! Iztok

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

BRASLOVČE!!! To je v Savinjski dolini. Na avtocesti Celje - Vransko odcep za Logarsko dolino ali Mozirje. Po cca. 3 km odcep na levo - na desno se gre na Polzelo. Ko zavijete na levo še cca 2 km in ste v Braslovčah. Peljite do cerkve - to je samo naravnost.

Ko pripeljete do cerkve glejte levo. Tu vas bo čakal prvi letak oz. tabla MOTO. Peljite še 500 m in to je to.

To sem prilepil od prvega srečanja!! Garmin mi je pa crknu!!! Koordinat ni sploh!! :huh:

Lp! Iztok

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lp! Iztok

Po opisu:

post-9696-1222906072_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mal zgodni ste! Mi mamo zjutrej še zbor društva Q VEJTR pol bom pa kar po avtocesti piču. Mam telefonsko od raze če bom kakšnih 20 min zamudil.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Varadero štrudl

Lp! Iztok in Magda

lp midva pridema čez hrib iz Trbovl

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Še jest tukej napišem, da fullll spet hvala za povabilo , ampak me spet doma čaka delo(beri zidarji) :headbang: .........obljubim pa da enkrat z našo prideva pogledat tole varadero druščino.....pa šeenkrat hvala za vsa povabila

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!