Calmo Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 Meni se dopade vsaka barva samo da je modra!!! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest pmali Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 Meni se dopade vsaka barva samo da je modra!!! :evilgrin: Ampak zelo zelo temno modra bi se reklo črna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scottie Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 Ampak zelo zelo temno modra bi se reklo črna. :D :D :D Se strinjam :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Calmo Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 Ampak zelo zelo temno modra bi se reklo črna. Reklo ja, reklo!! Ampak črna barva ne obstaja, če smo že natančni. :naughty: :whistle: Pa raje nehamo, da nas admini ne okrcajo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 Malo me zanima, kdo kej pride!? Sej veste, zaradi štrudla, kolk velki kosi morajo biti!! :rolleyes: Vreme sem zrihtal!! :010 Lp! Iztok Glede barvne palete: bomo vidli katerih bo največ!!!!!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 Malo me zanima, kdo kej pride!? Sej veste, zaradi štrudla, kolk velki kosi morajo biti!! :rolleyes: Vreme sem zrihtal!! :010 Lp! Iztok Glede barvne palete: bomo vidli katerih bo največ!!!!!! :OK: Midva prideva (en vecji in en majhen kos bo dovolj -nasa mal je ) :naughty: Sam se tocno uro doloc!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 Joj!! Čist pozabu! :headbang: Varadero štrudl Nedelja, 5.10.2008 ob 10.00 v Braslovčah Za tiste, ki boste prvič: v Braslovčah peljite do cerkve in tu se začnejo smerokazi. Od cerkve še približno 600 m. Lp! Iztok in Magda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 Joj!! Čist pozabu! :headbang: Varadero štrudl Nedelja, 5.10.2008 ob 10.00 v Braslovčah Za tiste, ki boste prvič: v Braslovčah peljite do cerkve in tu se začnejo smerokazi. Od cerkve še približno 600 m. Lp! Iztok in Magda Ja ksno kordinato dej !Sicer pa upam da bo su ksn z nasega konca !Raza se dobimo V Kamniku? LP Bojan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 Midva bova štartala ob 8 uri in se dobimo v Kamniku na bencinski (prva na desni). Zato, kdor gre čez Kamnik se lahko pridruži cca ob 8,45 do 9,00, pa gremo potem skupaj čez Tohinj. Bogdan & Irena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 BRASLOVČE!!! To je v Savinjski dolini. Na avtocesti Celje - Vransko odcep za Logarsko dolino ali Mozirje. Po cca. 3 km odcep na levo - na desno se gre na Polzelo. Ko zavijete na levo še cca 2 km in ste v Braslovčah. Peljite do cerkve - to je samo naravnost. Ko pripeljete do cerkve glejte levo. Tu vas bo čakal prvi letak oz. tabla MOTO. Peljite še 500 m in to je to. To sem prilepil od prvega srečanja!! Garmin mi je pa crknu!!! Koordinat ni sploh!! :huh: Lp! Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 BRASLOVČE!!! To je v Savinjski dolini. Na avtocesti Celje - Vransko odcep za Logarsko dolino ali Mozirje. Po cca. 3 km odcep na levo - na desno se gre na Polzelo. Ko zavijete na levo še cca 2 km in ste v Braslovčah. Peljite do cerkve - to je samo naravnost.Ko pripeljete do cerkve glejte levo. Tu vas bo čakal prvi letak oz. tabla MOTO. Peljite še 500 m in to je to. To sem prilepil od prvega srečanja!! Garmin mi je pa crknu!!! Koordinat ni sploh!! :huh: Lp! Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Oktober 2, 2008 Deli Objavljeno Oktober 2, 2008 BRASLOVČE!!! To je v Savinjski dolini. Na avtocesti Celje - Vransko odcep za Logarsko dolino ali Mozirje. Po cca. 3 km odcep na levo - na desno se gre na Polzelo. Ko zavijete na levo še cca 2 km in ste v Braslovčah. Peljite do cerkve - to je samo naravnost.Ko pripeljete do cerkve glejte levo. Tu vas bo čakal prvi letak oz. tabla MOTO. Peljite še 500 m in to je to. To sem prilepil od prvega srečanja!! Garmin mi je pa crknu!!! Koordinat ni sploh!! :huh: Lp! Iztok Po opisu: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno Oktober 2, 2008 Deli Objavljeno Oktober 2, 2008 Star, zadel si v nulo!! Upam, da prideš!! Lp! Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest pmali Objavljeno Oktober 2, 2008 Deli Objavljeno Oktober 2, 2008 Mal zgodni ste! Mi mamo zjutrej še zbor društva Q VEJTR pol bom pa kar po avtocesti piču. Mam telefonsko od raze če bom kakšnih 20 min zamudil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
linza Objavljeno Oktober 2, 2008 Deli Objavljeno Oktober 2, 2008 Bio ja prosle godine ali se ne sjecam bas kako doci. Jel moze koordinata? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Oktober 2, 2008 Deli Objavljeno Oktober 2, 2008 Bio ja prosle godine ali se ne sjecam bas kako doci. Jel moze koordinata? Koordinate:N46 17.279 E15 02.064 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno Oktober 2, 2008 Deli Objavljeno Oktober 2, 2008 Linza, biče mi drago da se vidimo!! :010 :worship: Lp! Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno Oktober 2, 2008 Deli Objavljeno Oktober 2, 2008 Linza, pazi na kazni :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XLMV Objavljeno Oktober 2, 2008 Deli Objavljeno Oktober 2, 2008 Iztok,sory mene na žalost ne bo,nepredvidene družinske obveznosti. :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
varadero1000 Objavljeno Oktober 2, 2008 Deli Objavljeno Oktober 2, 2008 Joj!! Čist pozabu! :headbang: Varadero štrudl Nedelja, 5.10.2008 ob 10.00 v Braslovčah Za tiste, ki boste prvič: v Braslovčah peljite do cerkve in tu se začnejo smerokazi. Od cerkve še približno 600 m. Lp! Iztok in Magda lp midva pridema čez hrib iz Trbovl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
varadero1000 Objavljeno Oktober 2, 2008 Deli Objavljeno Oktober 2, 2008 pa majce bi tut mela (črne) XXXL pa M Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest pmali Objavljeno Oktober 2, 2008 Deli Objavljeno Oktober 2, 2008 Ojla jaz tud eno XXXXl majco, pa sploh ni važna barva. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CPU Objavljeno Oktober 2, 2008 Deli Objavljeno Oktober 2, 2008 Frišn' bo zjutrej, gorenjci bomo zmrznl skozi Tuhinj :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
linza Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 Linza, pazi na kazni :whistle: Ovaj put ne stajem policiji :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 Še jest tukej napišem, da fullll spet hvala za povabilo , ampak me spet doma čaka delo(beri zidarji) :headbang: .........obljubim pa da enkrat z našo prideva pogledat tole varadero druščino.....pa šeenkrat hvala za vsa povabila Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se