Majesty Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 Jest prijavljam dve osebi na moj konto... :ninja: Mogoče zamudim kake pol urice... upam da v pekaču še kaj ostane B) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
whity Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 Jaz tudi prijavim dve osebi. :D Žal sem že "peš Honda" :headbang: tako, da prideva z avtom. :blush: PS: če kdo iz Gorenjske rabi "prtlažnik" za kako zadevo peljat sabo naj mi javi (040/605-550) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majster Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 Primorska zasedba tudi pride :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 Primorska zasedba tudi pride :naughty: :naughty: Mal kurjave sabo prpelte! Če nimate dovolj velikih kufrov, bo Whity v prtlažnik dal! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Majesty Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 Mal kurjave sabo prpelte! Bomo ročke zahajcal pa bo :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XLMV Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 Oblast je dala zeleno luč,tako da pridemo verjatno trije iz Logatca.Africa in dve vare. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 Oblast je dala zeleno luč,tako da pridemo verjatno trije iz Logatca.Africa in dve vare. :OK: Super, sem bil kar malo :cry: !! Lp! Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest pmali Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 Primorska zasedba tudi pride :naughty: :naughty: Kdaj štartaš majster? greva še midva zraven (Vara +Transalp) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scottie Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 Kdaj štartaš majster?greva še midva zraven (Vara +Transalp) Ja čist taka je kot moja le neke dodatne zračne lovilce imaš nad žmigovci. Kak dodatek? Mene žal letos še ne bo drugo leto pa se verjetno kej vidimo :) Uživajte kot se le da :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest pmali Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 Ja čist taka je kot moja le neke dodatne zračne lovilce imaš nad žmigovci. Kak dodatek? Mene žal letos še ne bo drugo leto pa se verjetno kej vidimo :) Uživajte kot se le da :D Ne de bi jaz kej vedu. Točno tako sem kupu. Sam lepo kovano ograjco sem dal okoli nje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 Star, zadel si v nulo!! Upam, da prideš!! Lp! Iztok Ja(z tudi). S sosedom (s Fazer-ko) greva na furo, pa se bom oglasil. A mora sosed v Polzeli počakat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 Ja(z tudi).S sosedom (s Fazer-ko) greva na furo, pa se bom oglasil. A mora sosed v Polzeli počakat? Ti ga kar prpel!! Bo vidu en kup tanarboljših motorjev!! Pa najboljši orkester (ko zašpilajo varaderke). :whistle: :lol1: :lol1: Lp! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko U2nc Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 :naughty: Kotzi ja tko je naneslo da se jutri dobimo ze ob 10 uri v klubu in imamo dobrodelno akcijo tko da zal odpovedujem obisk Varadero srecanje lepo se imejte pa srecno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CPU Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 Kotzi si dobil PM, dva motorja, štirje štrudli... :whistle: Gorenjci: kako pol - ob 9h v Kamniku na pumpi al kako? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 (popravljeno) Gorenjci: kako pol - ob 9h v Kamniku na pumpi al kako? Kar sem reku, sem reku! :worship: Popravljeno Oktober 4, 2008. Popravil raza Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
whity Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 Gorenjci: kako pol - ob 9h v Kamniku na pumpi al kako? Se vam verjetno prišlepava. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MaliPiki Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 Pridema tudi midva, sem Kotziju dolžen še pir, dva, tri...... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 Tudi jaz pridem jutri, samo sam z Varo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
royal Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 Zdravje ne dopušča. :headbang: .....lepo se imejte ..pa se vidimo kdaj drugič :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko U2nc Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 :whistle: sem porajtu da Sayo-ta nekaj ne zasledim vec na teh straneh a je zamenjal bayk ali kdo kej ve :rolleyes: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest pmali Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 Dejte kej zakurt v Braslovčah, da ne bo moja žena zmrzlna! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 Že palimo vatru!! Čaka vas Vatrena voda! :evilgrin: Lp! Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 Varadero štrudl Nedelja, 5.10.2008 ob 10.00 v Braslovčah Lp! Iztok in Magda A lahko pride tudi kakšen "defekten" iz bližnje okolice. Rad bi spoznal raza, da se mu osebno zahvalim za poslano "glasno vodičko" za zumota, ki me je uspešno pripeljala na Baikal ! lp p.s. Mam pa tud štrudl rad. Upam, da to ni problem ? ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 A lahko pride tudi kakšen "defekten" iz bližnje okolice. Rad bi spoznal raza, da se mu osebno zahvalim za poslano "glasno vodičko" za zumota, ki me je uspešno pripeljala na Baikal ! lp p.s. Mam pa tud štrudl rad. Upam, da to ni problem ? ! Ti kar pridi. Boš enkrat vidu kaj je to motor!!! :evilgrin: :lol1: :lol1: (GS) Lp! Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se