Guest maliP Objavljeno Marec 4, 2009 Opozori Objavljeno Marec 4, 2009 Najbrž bom šel v Umag že v soboto, če bom dost hitr nazaj pa se mogoče vidmo!
Guest maliP Objavljeno Marec 6, 2009 Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 Dons smo spucal mal rufenke! Čez Kras v Italijo do obale pa nazaj! Na Črnem kalu sreču skupino z eno Varo in v Kozini še ena Vara pred BFJEM
raza Objavljeno Marec 7, 2009 Opozori Objavljeno Marec 7, 2009 Me prav firbec matra. Kdaj bo projekt predvidoma zaključen? Evo to je bil projekt za letošnjo zimo. Ogrevane ročke in nove uteži na belanci.
kotzi Objavljeno Marec 7, 2009 Opozori Objavljeno Marec 7, 2009 Bravo!! :worship: Tudi sam jih bom montiral (ročke). Katere znamke so? Lp! Iztok
Orange Objavljeno Marec 7, 2009 Opozori Objavljeno Marec 7, 2009 Bravo Raza se prau da jutr proba pade !Jaz dons LJ-Labin(350km).
Guest maliP Objavljeno Marec 7, 2009 Opozori Objavljeno Marec 7, 2009 Smo se za mal kiksnl! Jaz dones Reka, Raša, Barban, Pula, Poreč, Umag, Portorož pa domov . Skor 400km, me prov roke bolijo, ker še ni kondicije!
Guest maliP Objavljeno Marec 7, 2009 Opozori Objavljeno Marec 7, 2009 (popravljeno) Evo to je bil projekt za letošnjo zimo. Ogrevane ročke in nove uteži na belanci. Jaz sem lih take v Lojzu nabavu, pa so na Transalpki od žene pristali :headbang: . Sem jih prehiter pokazal. Saj sedaj jih ne bom več rabu bom pa jeseni nove kupu! A si imel kakšne težave z montažo? Na TA so šli prov v redu, sam ta stare so šle teško dol! Popravljeno Marec 7, 2009. Popravil maliP
Leteči Objavljeno Marec 7, 2009 Opozori Objavljeno Marec 7, 2009 Evo to je bil projekt za letošnjo zimo. Ogrevane ročke in nove uteži na belanci. Jaz imam enake ročke, grejejo ko sam satan.
raza Objavljeno Marec 7, 2009 Opozori Objavljeno Marec 7, 2009 Jaz sem lih take v Lojzu nabavu, pa so na Transalpki od žene pristali :headbang: . Sem jih prehiter pokazal. Saj sedaj jih ne bom več rabu bom pa jeseni nove kupu!A si imel kakšne težave z montažo? Na TA so šli prov v redu, sam ta stare so šle teško dol! Če bi se zadovoljil z original izvedbo iz kompleta, so montirane v par urah, če pa si picajzel, pa traja malo dlje. Stikalo, ki je pripravljeno za montažo na belanco, sem razžagal, pobral ven drobovje in vse skupaj vgradil v armaturo. Kabl, ki gre iz stikala do klem, je bil original prekratek, zato sem ga zamenjal z daljšim in mehkejšim, vendat obdržal original kleme. Stikala je seveda potrebno zaščititi pred vodo, za kar sem uporabil odžagan del original ohišja. S spodnje strani sem ga zalepil na plastiko armature. Ročke je potrebno odrezat, da se lahko montira uteži, vendar so še vedno za 5 mm predolge (če ne prestavljaš stikal in ostale ropotije). Odločil sem se za nove uteži, ki imajo za toliko daljše nastavke in si omislil lepše prehode , ki pokrijejo debelejše ročke. Prav tako je potrebno prilagoditi ročko gasa, ker ima tulec na notranji strani en rob za katerega drži original guma, da se ne obrača ali sname. Tega je potrebno odbrusiti ali pa postružiti ogrevano ročko in povečati premer lukje za 5 mm in v notranjost za 4 mm. V globino ne drejati gloje, ker so ogrožene špirale in priključne žice! Z ročko na strani sklopke ni posebnosti. Obe pa je potrebno zalepiti, posebno ročka na gasu je šla kar na lahko gor. Skratka, kar nekaj dela!
Orange Objavljeno Marec 7, 2009 Opozori Objavljeno Marec 7, 2009 Če bi se zadovoljil z original izvedbo iz kompleta, so montirane v par urah, če pa si picajzel, pa traja malo dlje. Stikalo, ki je pripravljeno za montažo na belanco, sem razžagal, pobral ven drobovje in vse skupaj vgradil v armaturo. Kabl, ki gre iz stikala do klem, je bil original prekratek, zato sem ga zamenjal z daljšim in mehkejšim, vendat obdržal original kleme. Stikala je seveda potrebno zaščititi pred vodo, za kar sem uporabil odžagan del original ohišja. S spodnje strani sem ga zalepil na plastiko armature.Ročke je potrebno odrezat, da se lahko montira uteži, vendar so še vedno za 5 mm predolge (če ne prestavljaš stikal in ostale ropotije). Odločil sem se za nove uteži, ki imajo za toliko daljše nastavke in si omislil lepše prehode , ki pokrijejo debelejše ročke. Prav tako je potrebno prilagoditi ročko gasa, ker ima tulec na notranji strani en rob za katerega drži original guma, da se ne obrača ali sname. Tega je potrebno odbrusiti ali pa postružiti ogrevano ročko in povečati premer lukje za 5 mm in v notranjost za 4 mm. V globino ne drejati gloje, ker so ogrožene špirale in priključne žice! Z ročko na strani sklopke ni posebnosti. Obe pa je potrebno zalepiti, posebno ročka na gasu je šla kar na lahko gor. Skratka, kar nekaj dela! Kva je dej ejga a bomo sam nakvadal amo tut kej sprobal ! :naughty:
raza Objavljeno Marec 8, 2009 Opozori Objavljeno Marec 8, 2009 Kva je dej ejga a bomo sam nakvadal amo tut kej sprobal ! :naughty: Se oproščam, ker sem nakladal v temi, ki temu ni namenjena. Ampak, če nekdo vpraša...... Bomo probal, seveda. Vse ob svojem času! Tapru morjo bit skok v Planic, poj se pa moto sezona začne na Gorenjskem, kapčiš?
Orange Objavljeno Marec 8, 2009 Opozori Objavljeno Marec 8, 2009 Se oproščam, ker sem nakladal v temi, ki temu ni namenjena. Ampak, če nekdo vpraša...... Bomo probal, seveda. Vse ob svojem času! Tapru morjo bit skok v Planic, poj se pa moto sezona začne na Gorenjskem, kapčiš? Pol bo že pretoplo pa nauš mogu sprobat!Lej kako ga šajna dans je treba kr glase nataknt! :naughty: Bo treba en krog tle po Šišk se že eno uro okol vozjo pa skomine delajo! :headbang:
Calmo Objavljeno Marec 8, 2009 Opozori Objavljeno Marec 8, 2009 Bravo!! :worship: Tudi sam jih bom montiral (ročke). Katere znamke so? Lp! Iztok Hm, sam kolikor se meni zdi, bi ti na motorju klimo rabil! Ne pa ogrevane ročke pa take zadeve! :? :hmm:
kotzi Objavljeno Marec 9, 2009 Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 Hm, sam kolikor se meni zdi, bi ti na motorju klimo rabil! Ne pa ogrevane ročke pa take zadeve! :? :hmm: No si me dobil!! Jest bom to dal gor samo zato, ker jih mate že vsi drugi, pa da bom dobu več za motor ko ga bom prodajal!!! :evilgrin: Drugače se pa prileže ko je zunaj 0 stopinj!! Upam, da se kmalu kej vidimo na kaki furi! Lp! Iztok
Majesty Objavljeno Marec 9, 2009 Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 Evo to je bil projekt za letošnjo zimo. Ogrevane ročke in nove uteži na belanci. Raza, če boš meu še velik zim tale motor pa že nauš meu kej več gor namontirat :D Kokr se smešen sliš, gretje ročk preklemansko prov pride tm ko je pod 10 stopinjami, verjemite vsi ki jih nimate, ostali itak vejo :naughty:
raza Objavljeno Marec 9, 2009 Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 Raza, če boš meu še velik zim tale motor pa že nauš meu kej več gor namontirat :D Kokr se smešen sliš, gretje ročk preklemansko prov pride tm ko je pod 10 stopinjami, verjemite vsi ki jih nimate, ostali itak vejo :naughty: Mam že idejo za naslednjo zimo, ko motor ne bo več pod garancijo in se bo lahko naredilo to za kar ti sigurno ode garancija!
Darko U2nc Objavljeno Marec 10, 2009 Opozori Objavljeno Marec 10, 2009 raza a to je bil ta projekt ma jz sem pa mislu da bos iz vare avto naredu da se bos se pozim lahk vozu :whistle: :naughty: :worship:
Majesty Objavljeno Marec 10, 2009 Opozori Objavljeno Marec 10, 2009 Mam že idejo za naslednjo zimo, ko motor ne bo več pod garancijo in se bo lahko naredilo to za kar ti sigurno ode garancija! Kaj pa? Dej povej noooo!! Nas bo pobralo če nas bo še en let firbec matru :rolleyes: Al ugibamo, pa ti sam toplo-mrzlo odgovarjaš :D
moto rider Objavljeno Marec 10, 2009 Opozori Objavljeno Marec 10, 2009 (popravljeno) Varaderarji! Za vas imam pa en pameten predlog in sicer; Da se z Varaderi dobite v Varaderu (Cuba) :kva2: :kva2: :grim Pa ne me :fight1: :P :D Popravljeno Marec 10, 2009. Popravil moto rider
Calmo Objavljeno Marec 11, 2009 Opozori Objavljeno Marec 11, 2009 (popravljeno) Varaderarji! Za vas imam pa en pameten predlog in sicer; Da se z Varaderi dobite v Varaderu (Cuba) :kva2: :kva2: :grim Pa ne me :fight1: :P :D Nikoli ne reci nikoli!! :evilgrin: Popravljeno Marec 11, 2009. Popravil Calmo
Orange Objavljeno Marec 13, 2009 Opozori Objavljeno Marec 13, 2009 Kva je dej a ste se vsi poskril ? :headbang: Took ga šajna da bo treba jutr mal okol brcnt ?Je kakšna ideja??? :naughty:
Vinjetka Objavljeno Marec 14, 2009 Opozori Objavljeno Marec 14, 2009 (popravljeno) Varaderarji! Za vas imam pa en pameten predlog in sicer; Da se z Varaderi dobite v Varaderu (Cuba) :kva2: :kva2: :grim Pa ne me :fight1: :P :D Kakšne so pa kej ceste do ke? :naughty: Sam dons gremo raj kej po SLO. Popravljeno Marec 14, 2009. Popravil Vinjetka
xva Objavljeno Marec 14, 2009 Opozori Objavljeno Marec 14, 2009 Kakšne so pa kej ceste do ke? :naughty: Sam dons gremo raj kej po SLO. vi se kar lepo vozte jaz počivam pa če bo kdo do idrije pršov naj pazi tam majo novga stacionarca -radar :angry:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se