Calmo Objavljeno Marec 14, 2009 Opozori Objavljeno Marec 14, 2009 Nagradno vprašanje! :whistle: Kaj je to: Bencin je, iskra je, akumulator poln, svečki suhi - pa ne vžge, samo "vergla"!! :? :cry:
XLMV Objavljeno Marec 14, 2009 Opozori Objavljeno Marec 14, 2009 Nagradno vprašanje! :whistle: Kaj je to: Bencin je, iskra je, akumulator poln, svečki suhi - pa ne vžge, samo "vergla"!! :? :cry: Odpri pipce za bencin,al pa prever becinsko pumpo.
raza Objavljeno Marec 14, 2009 Opozori Objavljeno Marec 14, 2009 (popravljeno) Nagradno vprašanje! :whistle: Kaj je to: Bencin je, iskra je, akumulator poln, svečki suhi - pa ne vžge, samo "vergla"!! :? :cry: A ti to resn? :eek: Popravljeno Marec 14, 2009. Popravil raza
royal Objavljeno Marec 14, 2009 Opozori Objavljeno Marec 14, 2009 Nagradno vprašanje! :whistle: Kaj je to: Bencin je, iskra je, akumulator poln, svečki suhi - pa ne vžge, samo "vergla"!! :? :cry: Lastnik nima volje :naughty:
Calmo Objavljeno Marec 14, 2009 Opozori Objavljeno Marec 14, 2009 Odpri pipce za bencin,al pa prever becinsko pumpo. :naughty: Tudi pipca je odprta, šment! Kaka ajnšpric pumpa. Sam ne mi reč!! :nono:
Orange Objavljeno Marec 14, 2009 Opozori Objavljeno Marec 14, 2009 HAloo !Matr boste sam šraufal al se morm jaz za vse okol furat!Dans lepa furca LJ-Gorica -Kras Grahovo Brdo (osmica)-LJ .Sreču pa sam eno Varo (srebrno-pa ni bil Raza)tam nekje pri Postojni (okol 16:30)
Orange Objavljeno Marec 14, 2009 Opozori Objavljeno Marec 14, 2009 Nagradno vprašanje! :whistle: Kaj je to: Bencin je, iskra je, akumulator poln, svečki suhi - pa ne vžge, samo "vergla"!! :? :cry: Ni bencina če sta svečki suhi ! :headbang: Bencinska pumpa je šla mrbit! :headbang:
Leteči Objavljeno Marec 14, 2009 Opozori Objavljeno Marec 14, 2009 Če sta sveči suhi potem ni bencina. A si mogoče pozimi kaj dol jemal rezervoar? Lahko bi pretisnil kakšno cev za gorivo, se je že dogajalo.
Guest maliP Objavljeno Marec 14, 2009 Opozori Objavljeno Marec 14, 2009 Naredu komplet servis (ole, svečke, ketna, zobniki, bremze) in menu zadno gumo (Heidenau). Probu gumo (cca 300km) zaenkrat BP tako na asfaltu kot na MC Adamu. Jo bomo probal še na dežju, konc sezone bomo pa vidl kolk KM bo nardila!
Orange Objavljeno Marec 15, 2009 Opozori Objavljeno Marec 15, 2009 Evo dons še 150km do Trojan nazaj preko Mengša, Vodic in Medvod !Še mal pa Metzelerke gor (Bridgestonke majo že skor 11kk-še jurčka bodo zdržale. :whistle:
royal Objavljeno Marec 15, 2009 Opozori Objavljeno Marec 15, 2009 :naughty: Tudi pipca je odprta, šment! Kaka ajnšpric pumpa. Sam ne mi reč!! :nono: Se sliši da ti črpalka zalaufa ko daš kontakt :? , rdeče varnostno stikalo imaš iskolopljeno..... :?
raza Objavljeno Marec 15, 2009 Opozori Objavljeno Marec 15, 2009 rdeče varnostno stikalo imaš iskolopljeno..... :? V tej opciji pa iskric na svečkah ni-ni!
xva Objavljeno Marec 15, 2009 Opozori Objavljeno Marec 15, 2009 Evo dons še 150km do Trojan nazaj preko Mengša, Vodic in Medvod !Še mal pa Metzelerke gor (Bridgestonke majo že skor 11kk-še jurčka bodo zdržale. :whistle: pa si kdaj pomislu da bi dal gor kontinentalke TRAIL ATTACK :naughty:
Yoldi Objavljeno Marec 15, 2009 Opozori Objavljeno Marec 15, 2009 Maw še manjka pa boste tud mene lahk ugledal na Vari he he.... Tačas pa nohte grizem... Še malo pa bo... Lp Yoldi
Orange Objavljeno Marec 15, 2009 Opozori Objavljeno Marec 15, 2009 pa si kdaj pomislu da bi dal gor kontinentalke TRAIL ATTACK :naughty: Letos bom probu ta nove Metzelerke :naughty:
Calmo Objavljeno Marec 16, 2009 Opozori Objavljeno Marec 16, 2009 Letos bom probu ta nove Metzelerke :naughty: Metzeler Tourance EXP; meni so kar všeč. Z njimi do sedaj (lani) skupaj prevozil slabih 11.000 km. Profila še cca 3,7 mm.
Orange Objavljeno Marec 16, 2009 Opozori Objavljeno Marec 16, 2009 Metzeler Tourance EXP; meni so kar všeč. Z njimi do sedaj (lani) skupaj prevozil slabih 11.000 km. Profila še cca 3,7 mm. Ma sj moje Bridgestonke (še original ) majo še dovolj profila sam pri straneh so neenakomerno izrabljne.V smeri vožjne so bollj izrabljenev drugo smer se je pa naredu rob.(govorim o zadnji gumi),Sprednja je še dokaj dobra sam mislm da je 12ooo dovolj za komplet !
Vanga Objavljeno Marec 16, 2009 Opozori Objavljeno Marec 16, 2009 Moj naslednji komplet bo tudi Metzeler Tourance EXP. :naughty: Delam pa tudi nekje 12 tkm na komplet. :whistle:
Scottie Objavljeno Marec 16, 2009 Opozori Objavljeno Marec 16, 2009 ...so neenakomerno izrabljne.V smeri vožjne so bollj izrabljenev drugo smer se je pa naredu rob.(govorim o zadnji gumi)... Tlak v gumah redno preverjaš? Baje je dosti važno za obrabo gum da je tlak vedno pravi. Bi znala biti tudi kaka logika v tem. Jaz sem si nabavil digitalni tester tlaka v Conradu (obesek za na ključe) in vsakič pred vožnjo preverim
xva Objavljeno Marec 16, 2009 Opozori Objavljeno Marec 16, 2009 Letos bom probu ta nove Metzelerke :naughty: JAZ SEM VOZIL KONTINENTALKE NA BIVŠI VARI GUMA JE PRAV DOBRA PAŠE OBRABA GUME PO SREDINI JE MANJŠA ZARADI RAZLIČNE STRUKTURE GUME
Orange Objavljeno Marec 22, 2009 Opozori Objavljeno Marec 22, 2009 Kva je dej a dons gremo kam al boste še kr počival? :naughty:
Guest maliP Objavljeno Marec 22, 2009 Opozori Objavljeno Marec 22, 2009 (popravljeno) Kva je dej a dons gremo kam al boste še kr počival? :naughty: Gremo, gremo! Na Gorensk ke je na Primorsk prevč toplo! :rolleyes: Popravljeno Marec 22, 2009. Popravil maliP
Scottie Objavljeno Marec 22, 2009 Opozori Objavljeno Marec 22, 2009 Po kosilu se zapeljem do obale. A se dobimo na kavici?
raza Objavljeno Marec 22, 2009 Opozori Objavljeno Marec 22, 2009 Gremo, gremo! Na Gorensk ke je na Primorsk prevč toplo! :rolleyes: Pa vrat ne pozabte za sabo zapret, da naw tle tko pihaw!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se