zohi Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 Pravkar sem gledal vremensko napoved...do četrtka naj bi bilo max 13° C ??!!! :hmm: :hmm: :hmm: slabo kaže, da bo sezona dolga... :( :( :( :( lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 Pravkar sem gledal vremensko napoved...do četrtka naj bi bilo max 13° C ??!!! :hmm: :hmm: :hmm: slabo kaže, da bo sezona dolga... :( :( :( :( lp se pa zato ful ful ful oblečš :D hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 Pravkar sem gledal vremensko napoved...do četrtka naj bi bilo max 13° C ??!!! :hmm: :hmm: :hmm: slabo kaže, da bo sezona dolga... :( :( :( :( lp Za pravega motorista ni slabega vremena, :naughty: je lahko samo slaba oprema! :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zohi Objavljeno September 2, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 2, 2007 se pa zato ful ful ful oblečš :D hehe Sam pol ne gre na koleno :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 nimajo pojma......jest vem,da bo še topl :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 Sam pol ne gre na koleno :naughty: ja.. to pa tut če si normaln oblečen ni varn pri tko mrzli temperaturi it na kolenu.. se gume ne ogrejejo dost :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 Sem prepričan, da bodo še lepi dnevi :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 Sezona se nikoli ne konča :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 Sem prepričan, da bodo še lepi dnevi :naughty: se strinjam če pogledamo vremensko napoved: http://www.pro-vreme.net/index.php?id=4 vikend bo baje lep :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zohi Objavljeno September 2, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 2, 2007 ja.. to pa tut če si normaln oblečen ni varn pri tko mrzli temperaturi it na kolenu.. se gume ne ogrejejo dost :) sej to sm mislu-zarad mraza, ne zarad obleke :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 Za mene sezone še dovgo ne bo konc :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tratnjak Damijan Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 Upam, da bo taka zima kot je bila tazadnja. :worship: Sicer pa dela motor po hladnem lepše, pa še prevroče ni. Najraje se vozim spomladi in jeseni, sam da je suho. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 Sam pol ne gre na koleno :naughty: pol k je mrzu asfalt še na hrbet kaj šele na koleno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 Sej že poletje je biu bolj v kurcu :headbang: vsaj kar se tiče temperatur, en dan 35°C čez en tedn pa 19° :headbang: upejmo, da bo zima mila :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 smešno. najboljše vreme se zdaj začenja :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GULI Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 smešno.najboljše vreme se zdaj začenja :yes: Se strinjam :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 Včeraj je blo I-DE-AL-NO! Sonca ni blo(da ti od cure ne teče), dežja pa tut ne(tud, da ti od cure ne teče)... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 Sezona se končuje ... za pussije. :evilgrin: Ma sezona se nikoli ne konča! Lansko zimo skorajda naredil več km kot pa letos preko poletja. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 (popravljeno) Osebno mi je jesen najboljša. Toplo je še zmeraj in na cestah ni toliko peska kot spomladi. Tudi pozimi gre, če le ni pod 10 stopinj. Ko se konča poletje, grema z Rdečim švistom/Komunističnim bavarcem najraje malo po Beli krajini. Izogibam pa se Dolenjski trgatvepress. Popravljeno September 3, 2007. Popravil ciciban Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Megajver Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 Jaz tudi mislim da bojo še lepi dnevi! Sam neki dosti jih pa po mojem tudi ne bo več! Pač treba bo izkoristit vsak lep sončen dan :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 Meni je ostalo z razlogom nekaj prostih dni, pa mislim, da jih bo jesen vidla :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 Med mazanjem ketne sm ugotovil da je kettenspray skor prazen. med čiščenjem opreme ja se tak isto ponovi z kremo za usnje. . . . zjutraj je komaj kej čez 5 stopinj...jp. zdi se mi, de so lepi dnevi šteti. Ni konc, je pa blizu. (se mi zdi) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 Meni je ostalo z razlogom nekaj prostih dni, pa mislim, da jih bo jesen vidla :naughty: V petek (07.09) se odpravim na fur'co... Bo treba 17-im tisočakom letos dodati še kakega... Za to se bom trudil vse do 16.09. Jap, sezona se šele dobro začenja. Vsaj kar se tiče uživaške vožnje. Letos sem prve kilometre naredil ravno 1. januarja, ko sem si v obrtni coni postavil "mini poligon" in malo vadil... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 Za mene (kaki tedn ziher, da moped popravim) :( Prekršil prvo pravilo, :headbang: :headbang: posodil moped, pa dobil nazaj šrot... :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 sranje je edin k se dan tako hitro krajša Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se