brankom Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 Za mene (kaki tedn ziher, da moped popravim) :( Prekršil prvo pravilo, :headbang: :headbang: posodil moped, pa dobil nazaj šrot... :headbang: :headbang: Takole se mi zmenimo: 1.) do 15.09 popravi moped 2.) zberi še dva (2-3) prijatelja: Mutika, Otrok, ... 3.) Gorenjec kot vodja puta vabi proti Zadru na Jadransko magistralo v lepem vremenu 15. in 16. 09 Kaj meniš? :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 Zame se bo pa sele zdele sezona začela :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 ... sezona se konča 31. 12 . .... vsako leto .... ... začne se 1. 1. ... vsako leto ... ali ne ... :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 Bo treba 17-im tisočakom letos dodati še kakega... Ti si itak čist divji :whistle: Jst te dohitim z lanskim in letošnjim skupaj :unsure: v km-jih! Se mi zdi, da boš kmalu menjal konjička :evilgrin: Pa kam ga ti rineš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 človek pa kak konc sezone sezona se konča ko jo človek konča vreme nima nč s tem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncek9 Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 zna bit lepa jesen, razen dan je krajši :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 človek pa kak konc sezonesezona se konča ko jo človek konča vreme nima nč s tem aja nism povedu to je slikan po tistem velkem sneževju in ne čist zjutri ampak komi mal pred 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Martes Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 smešno.najboljše vreme se zdaj začenja :yes: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 Sezona na vrhuncu nekateri pa že razmišljate o koncu. Najlepše fure so septembra in oktobra. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 sranje je edin k se dan tako hitro krajša :yes: :yes: ..... kaj ko bi uro premaknli naprej :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 oktober mora bit lep ,ker bom končno mela čas za motor! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 Oktober bo lep, smo naročil :grim Morm še kak km na biciklu naredit :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 ehh...še gumo znucam do konca,pol pa parkiram za letos.....magari že sredi septembra... :alien1: ni kej pussy sm O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 ..zame se je letos sezona končala že 21.7. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 Še 2006 sezona se ni končala! Letos jih je že več kot 34000 km na lanskoletnih 23000 km pa še jih bo. A ne peter1? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lara! Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 Kakšen konec sezone??! Zdaj se šele začne, letos nič odjavljanja motorja pa še več ko pol dopusta mi je ostal, tako da.. :grim Mal tega dežja pa nič ne moti, samo toliko da vidim kako je pelat se po mokrem glede na to da je letos šele moja druga motoristična sezona!! A uspešna :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 ..zame se je letos sezona končala že 21.7. :cry: Dej ne jamrej... zame pa 26.6., pa se ne pritožujem :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 Ja jebiga, koncalo se je. Seveda bi sel se kaksen krog, vreme bo sigurno se. Zdej pa mam razbitino v garazi ki caka na lepse case :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 Definitivno za vas nad Črnim Kalom, nižje se šele dobro začenja. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 mah ! prej bo tale tema zaklenjena, kot pa konec letošnje sezone ! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark357 Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 ..zame se je letos sezona končala že 21.7. :cry: Jaz sem tudi predčasno končal 27.08.07 :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 Jaz sem tudi predčasno končal 27.08.07 :unsure: Končal?zakaj?je tko hudo??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 Se sezona končuje?! Kakšno vprašanje pa je to? :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 (popravljeno) Se sezona končuje?! Kakšno vprašanje pa je to? :slap: Res čudno, zgleda da se je zohi-ju skisal, da take teme odpira :whistle: Popravljeno September 4, 2007. Popravil bmwslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 Vraga se končuje....... predpriprave za naslednjo sezono :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se