Jure Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 Sezona se nikoli ne konca :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 DeX se strinjam, za mene se je davnega 2002 začela šele 18. decembra :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 Sezone še zdaleč ni konec. Tempereture so ok, kak pulover je potrebno oblečt, nato slečt ... Še guma se nebo obrabila kot v poletju, smo že v plusu :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 Ne, se ne končuje :angry: :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 Se sezona končuje?! Kakšno vprašanje pa je to? :slap: nea ga seri :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 ah kje konc sam mejčkn počasnej bo treba jit pa merkt na une bele črte na cest ko dž pada aja pa torbo v vrečko dat, da se ljubi zveski ne zmočjo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 KONEC?? :headbang: Ni varjante js grem jutri po novo gumo in jo mislim še letos zlizat :evilgrin: :evilgrin: !!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 jo mislim še letos zlizat :evilgrin: :evilgrin: !!!!!!! Pol pa hit "šmergl" v roke :krneki: !!! Sezona za moje nove čeveljčke jeklenega groma, se je šele začela :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 Zame se bo pa sele zdele sezona začela :worship: ja zame tudi po dveh mescih počitka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 KONEC?? :headbang: Ni varjante js grem jutri po novo gumo in jo mislim še letos zlizat :evilgrin: :evilgrin: !!!!!!! A boš M+S kupu al kr direkt zimske? :naughty: Pa na ašovčić ne pozabi! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 A boš M+S kupu al kr direkt zimske? :naughty: Pa na ašovčić ne pozabi! :lol1: Po moje bi blo najbolj pametno kr ježevke vzet!! :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kristel Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 Če se ne bo otoplilo, se je za mene končala sezona :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 Sonce sonce sonce sonceeeeee! Jutri bo že ful vroče. Torej... ježevke odpadejo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 Sonce sonce sonce sonceeeeee! Jutri bo že ful vroče. Torej... ježevke odpadejo! Js sem jih pa glih namontiral!! :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomica66 Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 . :naughty: ... se bom vozil še ko bo -3....kot lani.. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 Sezone ni nikoli konec :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 ne sme se še končati, moram še ene dva tisoč km.-jev nardit :unsure: :krneki: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest zkuna Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 En krog na teden, toliko da ni treba konzervirat, pa bom že naredil ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 Pripravite stojala, dvignite motor, iztočite gorivo in olje. Oblačila operite in obesite v omare. Sezone je konec! :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest zkuna Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 Pripravite stojala, dvignite motor, iztočite gorivo in olje. Oblačila operite in obesite v omare. Sezone je konec! :trance_33_sleep: :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 Pripravite stojala, dvignite motor, iztočite gorivo in olje. Oblačila operite in obesite v omare. Sezone je konec! :trance_33_sleep: Kaki! Kaksen konec sezone, danes sem se se po kolenu vozil, pa je eden najhladnejsih dni bill. Tako kot je nekdo rekel, treba se kaksno gumo zradirat letos :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 Pripravite stojala, dvignite motor, iztočite gorivo in olje. Oblačila operite in obesite v omare. Sezone je konec! :trance_33_sleep: A se je teb zdravje fejst poslabšal, seznona se začenja :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 Ne ga srat ljudje, lani je bila ista scena, med tednom takle cajt je bila ploščad na Grossglocknerju pod snegom, v soboto ko smo šli gor smo pa švical, pa še potem kar nekaj časa, zato mal optimizma prosim. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 Kot kaže glavni del sezone se zame ravno začenja. Sicer pa skoraj ni lepšega, kot se na sončen in suh zimski dan za kakšno urco vsesti na motor in si prečistiti možgane. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 Kaki! Kaksen konec sezone, danes sem se se po kolenu vozil, pa je eden najhladnejsih dni bill. Tako kot je nekdo rekel, treba se kaksno gumo zradirat letos :naughty: He he... Pa si me... :worship: Jaz sem pa mislil, da sem zmagal, ko sem včerajšnji (hladen) dan izkoristil za trening ZAVIRANJA na mokrem in spolzkem v hladnem vremenu. Sploh pa... Jaz še letošnje gume nisem uspel izrabit... Ima šele dobrih 10 jurjev kilometrov... zgleda pa da jo še naslednjih 10 ne bo pobralo. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se