Robertos664 Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 Jaz sem tudi danes nekaj km naredil. Če se fajn oblečeš ni panike. Do snega se bom ziher še vozil. Pa tudi pozimi če bo kakšen lep dan, motorja ne mislim posebej konzervirat za čez zimo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
canine Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 Kaki! Kaksen konec sezone, danes sem se se po kolenu vozil, pa je eden najhladnejsih dni bill. Tako kot je nekdo rekel, treba se kaksno gumo zradirat letos :naughty: Jp. Je še nova guma gor in jo rabi znucat, tako da ne bo še nč s koncem sezone. Pa tudi danes se je dalo lepo število km narest. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 :grrr .... jaz se pravkar odpravljam na nove zmage... :OK: 11 stopinj... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 toplo se mej in se vidmo u suboto :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 toplo se mej in se vidmo u suboto :yea1: ofkos... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 ofkos... :worship: Eeeej, Motoristek, varno in uživaško zimsko vožnjo! Ko prideš nazaj pa boš povedal, če si se spremenil v pingvina ali v severnega medveda. :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 Eeeej, Motoristek, varno in uživaško zimsko vožnjo!Ko prideš nazaj pa boš povedal, če si se spremenil v pingvina ali v severnega medveda. :winkiss: :winkiss: :winkiss: Še en teden bom imel čisto trdega... :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 He, he, zimske rokavice v kufer, dolge gate, kot se za nas oldike :naughty: spodobi, pa včeraj so mi zimske gume na moped namontirali ... pa gasaaaaaaaaaaa !!! :OK: Kakšen konec sezone, lepo vas prosim, moj (bivši) motoristični norc je vedno govoril:"Stara, ko je pod nulo, so ceste suhe kot poper! Takrat se moraš vozit!" :D :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 Še en teden bom imel čisto trdega... :winkiss: No, potem pa hitro nazaj, da bo imel še kdo drugi kaj od tega! :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 Sezona se nikoli ne konca :rolleyes: Napača. :headbang: Sezona se konča vsako leto na 31. decembra. Začne pa vsako leto na 1. januarja. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 No, potem pa hitro nazaj, da bo imel še kdo drugi kaj od tega! :rolleyes: Te pokličem... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 Te pokličem... :lol1: Tudi Adam je pogledoval preko plota svojega raja, pa glej, kaj se mu je zgodilo; ... za vedno je ostal brez trdega dela telesa. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 Napača. :headbang: Sezona se konča vsako leto na 31. decembra. Začne pa vsako leto na 1. januarja. :) Najbolj me jezi, da tistega trenutka vmes ne morem izkoristit za motoriranje :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 Najbolj me jezi, da tistega trenutka vmes ne morem izkoristit za motoriranje :D Kdo prav' da ne... Namesto petard se poigraš s stikalom za "hard kill" pri polnem gasu... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GULI Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 http://data.vtg.asfinag.at/cgi-bin/showcam..._0_058,000~F2-I Glih po Avstriji se nebi zdele vozil :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 glih da se končuje ne morem rečt sam glede na tole vreme pa konjiči prekomerno počivajo :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sandi74 Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 glih da se končuje ne morem rečt sam glede na tole vreme pa konjiči prekomerno počivajo :headbang: Moj konjiček pa čisto nič ne počiva kljub takemu vremenu, saj moram nekako pridet iz dopusta. Danes mi je uspelo z boljšo polovico narediti celih 90km iz Prage do Plzna potem pa sva v silnem deževju, močnem vetru in temperaturi 7°C vseeno obupala saj sem imel roke tako ledene, da mi ni šlo niti zaviranje več od rok :grrr . Sva pa namesto tega uživala v pivovarni Pilsen :beer2: . Upam da jutri ne nabašem še kakšen sneg po Avstriji :worship: P.S. Moj konjiček bi tudi počival, če bi bil doma :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 Moja vidim, da kar vztraja tudi po takem vremenu. Madona ma veselje, ob pol7 zjutri po dežu, na šiht z motorjem :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 7, 2007 Deli Objavljeno September 7, 2007 He he zate se bo šele začela :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se