zohi Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 Zej pa tako...mam probleme! Vozim cbr600rr-izpuh ma pod sedežem. Kar pa mi povzroča težave. Drugače sem z motorjem zele zadovoljen. uglavnem, ko s sopotnico prideva s fure, ona dobesedno smrdi po izpušnih plinih - če se nebi stuširala preden bi kaj počela, bi vrjetno mislil da nabijam v izpuh. :D :P :P če imam kaj pod zicom, tud smrdi za pop..dit. na mene pa se vonj ne prenese, pa če sem sam ali s sopotnico. zej me pa zanima, če ima še kdo take probleme, al je sam z mojim motorjem kej narobe. povprašejte mal znance ki imajo tak motor, oglasite se pa tudi lastniki teh motorjev. se da taka teževa kako rešiti? razen z zamenjavo motorja lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 (popravljeno) Zdej če bi bil pravi motorist, bi ti vonj po izpušnih plinih bil nekaj podobnega afrodizijaku in te zadeva ne bi nič motila, ravno nasprotno :evilgrin: Drugo je če gre za poziranje od kafiča do kafiča. :whistle: Rešitev če si punca res želi vozit z motorjem: zamenjava voznika :krneki: Popravljeno September 2, 2007. Popravil KeC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 jap, nisi torej pravi motorist...meni naprimer ja najbolj fajn če pička smrdi po bencinu in zažganih gumah, take mam najrajši :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 pussy :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 Zej pa tako...mam probleme! Vozim cbr600rr-izpuh ma pod sedežem. Kar pa mi povzroča težave. Drugače sem z motorjem zele zadovoljen. uglavnem, ko s sopotnico prideva s fure, ona dobesedno smrdi po izpušnih plinih - če se nebi stuširala preden bi kaj počela, bi vrjetno mislil da nabijam v izpuh. :D :P :P če imam kaj pod zicom, tud smrdi za pop..dit. na mene pa se vonj ne prenese, pa če sem sam ali s sopotnico. zej me pa zanima, če ima še kdo take probleme, al je sam z mojim motorjem kej narobe. povprašejte mal znance ki imajo tak motor, oglasite se pa tudi lastniki teh motorjev. se da taka teževa kako rešiti? razen z zamenjavo motorja lp Ojoj, svašta :wacko: :lol1: . Ti maš prevohe ali pa bujno domišlijo :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 Mater, sem mislil, da tak hudo voziš, da se puncka userje, pa potem smrdi. V tem primeru bi priporočal, da ji nadeneš plenico. Če pa smrdi po bencinu, pa naj si kupi svoj motor in se vozi na sprednjem sedežu. Ali pa zamenjaj motor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 Kako sem se nasmejal... :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tratnjak Damijan Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 Sej to z izpuhom pod zicom je bla res tema, na srečo je ta moda trajala le kratek čas. Itak, da smrdi, ker se za motorjem dela vrtinec, ki nese pline v sopotnika. Ne vem, če hočeš, se da itak vse predelat in speljat lonce kakor jih ima večina starejših motorjev. Še lažje pa je prodat, pa kupit kaj druzga. Nikol ne bom pozabil, ko mi je kolega pravu, da se mu je pri beneliju stopila plačilna kartica, ker ima pod sedežem hladilnik. :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
no_name Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 Ne paničari; kmalu bo konec sezone, čez zimo boš pa že nekej poštudiral :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
The Doc. Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 honda itak že sama po seb smrdi :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 (popravljeno) BTW, kaj ma to že veze z on the road & off-road??? Popravljeno September 2, 2007. Popravil PESHY BOY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 honda itak že sama po seb smrdi :winkiss: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest zkuna Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 Na končnik avspuha navariš eno dolgo cev, pa bo! A-ja; ne pozabi konec cevi ustrezno označit, skladno z ZVCP. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 z rdečo cunjo........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest zkuna Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 (popravljeno) Sam pol bo cunja smrdela!?!? Pa bo treba odpret še eno temo. Popravljeno September 2, 2007. Popravil zkuna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 sm pa ugotovu zakaj men noge smrdijo k z motorja pridem :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 (popravljeno) sm pa ugotovu zakaj men noge smrdijo k z motorja pridem :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: LOOOL hahahahahahah :lol1: ti nis resn :D Popravljeno September 2, 2007. Popravil Roky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 LOOOL hahahahahahah :lol1: ti nis resn :D a je to mr resna tema :eek: :eek: :eek: :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 a je to mr resna tema :eek: :eek: :eek: :eek: To boš mogu pa prašat pisca te teme :) sam vrjetn ma resn problem :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 Jaz mislim,da je to tema za hondine inžinjerje,kajti verjetno pride do vrtinčenja izpušnih plinov in sploh,če ima katalizator to res grozno smrdi pri večjih obremenitvah.Jaz mislim,da je edina rešitev spremeniti kot izhoda izpušnih plinov nakoncu dušilca potrebno bo narediti vložek,ga podalšati za par cm in spremeniti kot izhoda izpušnih plinov.Poglej naprimer slip on vložek od Akrapoviča OK Ps.neoziraj se na tako trapaste odgovorje,saj med to druščino,ki ti je odpisala kaj pametnega nemoreš pričakovati,pa spet malo pluvajte!!!!!!!!!!! :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 Mislem-to nemorš več verjet... Človek resno vpraša, ker ima problem in vi se delate norca iz njega! Sram vas bodi! Drugače pa tako kot pravi Brumer ja... Naredi si vložek, ki ga lahko pritrdiš na več načinov(pod različnimi koti, bolj ven ali bolj not v lukno)... In, da ne poškoduješ obstoječega avspuha(torej kakšna objemka itd.)! Porabil boš veliko časa in uspeha morda sploh ne bo... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 To se pomoje dogaja kar pri vseh motorjih, ki imajo auspuh pod sedežem, le da nekaterih smrad ne moti. Kot sopotnica na R1 lahko potrdim, da je tudi pri Yamahi tako ne samo pri Hondi cbr 600rr :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 honda itak že sama po seb smrdi :winkiss: Pol bi mogla cela Slovenija smrdet :kva1: :yawn: :slap: :lol1: - v ASu so jih prodali cca. 800 :yea1: :OK: :P :P :P . Nevem kaj maste zdaj to za ene finte :kva2: 3. sezono vozim RR-ko pa nikoli nisem smredela niti sopotnik :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GULI Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 Pol bi mogla cela Slovenija smrdet :kva1: :yawn: :slap: :lol1: - v ASu so jih prodali cca. 800 :yea1: :OK: :P :P :P .Nevem kaj maste zdaj to za ene finte :kva2: 3. sezono vozim RR-ko pa nikoli nisem smredela niti sopotnik :grrr A pa je že bil kak sopotnik :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buzdovan Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 Nevem kaj maste zdaj to za ene finte :kva2: 3. sezono vozim RR-ko pa nikoli nisem smredela niti sopotnik :grrr Verjetno je mocno odvisno od velikosti in lege voznika in sopotnika (-ce), kako se zadaj vrtinci zrak. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se