hudiii Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 lep pozdrav!scuter madison 150 normalno vlekel,pospeški,...danes pa za 30% manj moči,hitrosti,pospeškov ni!sam sem se vprašal ,da ni to sprememba zunanje temperatute iz 20 na 8!skratka mislil sev v smeri da ni prava mešanica v motorju,oziroma da je narobe z zrakom(poleti bolj gost,vlažen zdaj pa suh,hladen)motor je 4t. oziroma kaj bi lahko še bilo?
hudiii Objavljeno September 6, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 6, 2007 sem že zhrihtal sam!svečko menjal pa spet leti!hvala ZA VSE ODGOVORE! :worship:
_Misko_ Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 sem že zhrihtal sam!svečko menjal pa spet leti!hvala ZA VSE ODGOVORE! :worship: Pa sploh ni noben odgovoril :lol: :lol1:
hudiii Objavljeno September 6, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 6, 2007 res si bister :headbang:
_Misko_ Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 res si bister :headbang: Nisem mislil dobesedno resno .) mal heca more bit..
X ray Objavljeno September 8, 2007 Opozori Objavljeno September 8, 2007 sam kako si pa glih 30% dubu...majketi...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se