GRUNF Objavljeno November 26, 2008 Deli Objavljeno November 26, 2008 halo je gdo tuu :headbang: :headbang: Halo, boš ja buške faso!!! :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZaLLaR Objavljeno December 1, 2008 Deli Objavljeno December 1, 2008 Prosil bi za primenovanje v ZaLLaR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AJ Objavljeno December 1, 2008 Deli Objavljeno December 1, 2008 Mojega prosim v AJ. LP Hvala! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZaLLaR Objavljeno December 1, 2008 Deli Objavljeno December 1, 2008 Prosil bi za primenovanje v ZaLLaR Hvala :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Death Angel Objavljeno December 1, 2008 Deli Objavljeno December 1, 2008 :worship: ciao. tud jst če se da bi spremenil nick. takrat ko sem se prijavljal sm napisal kar začetek meila zdaj bi pa rad spremenil če se da v Black Angel ali Death Angel upam da še niso zasedeni. se vam v naprej zahvaljujem :worship: :worship: :worship: lepo se vam zahvaljujem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno December 2, 2008 Deli Objavljeno December 2, 2008 Živjooo :yea1: Jest bi pa rad samo veliko začetnico: Brejker .) Najlepša hvala :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno December 5, 2008 Deli Objavljeno December 5, 2008 Prosil bi za drugi nick.....BlueSpeed v Ski_Fanatic Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno December 8, 2008 Deli Objavljeno December 8, 2008 kak dolgo pa to traja :blink: ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KW21749331-429A1 Objavljeno December 10, 2008 Deli Objavljeno December 10, 2008 Prosil bi za drugi nick po novem bi bil KW21749331-429A1 Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno December 10, 2008 Deli Objavljeno December 10, 2008 Prosil bi za drugi nick sej se ti ga ne splača menjat za teh par božičev.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno December 10, 2008 Deli Objavljeno December 10, 2008 Prosil bi za drugi nick bi rekla ja ...si mogu bit pa zlo depresiven... :unsure: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lamb of God Objavljeno December 17, 2008 Deli Objavljeno December 17, 2008 Zdravo! Prosil bi za drugi nick: Lamb of God Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 Zdravo! Ali lahko tudi meni in sicer iz HostMaster v Mr.Miha :D Hvala :worship: LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno December 28, 2008 Deli Objavljeno December 28, 2008 Zdravo! Ali lahko tudi meni in sicer iz HostMaster v Mr.Miha :D Hvala :worship: LP Še zmeraj ni :whistle: No če boste spreminjal mi ga spremente v Cut_Lee PROSIM :rolleyes: Hvala :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
orly Objavljeno Januar 14, 2009 Deli Objavljeno Januar 14, 2009 prosim če spremenite v matey hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest pmali Objavljeno Januar 15, 2009 Deli Objavljeno Januar 15, 2009 Mal bi obrnu v maliP Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jasmin125 Objavljeno Januar 15, 2009 Deli Objavljeno Januar 15, 2009 Prosil bi vas če mi lahko spremenite nick v Jasmin125. Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno Januar 18, 2009 Deli Objavljeno Januar 18, 2009 Lepo bi prosil, ce mi lahko preimenujete vzdevek v rdeci_vragec Najlepša hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Januar 19, 2009 Deli Objavljeno Januar 19, 2009 DeX je po novem Jure :) Samo tako, da veste. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Januar 20, 2009 Deli Objavljeno Januar 20, 2009 Hvala :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
orly Objavljeno Januar 20, 2009 Deli Objavljeno Januar 20, 2009 (popravljeno) prosim če spremenite v mateyhvala še enkrat :blush: Popravljeno Januar 20, 2009. Popravil mateycek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
damjanus Objavljeno Januar 21, 2009 Deli Objavljeno Januar 21, 2009 Men pa prosim spremenite v damyan hvala :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno Januar 22, 2009 Deli Objavljeno Januar 22, 2009 lahko fbevc93 ? da mam enako povsod kr če ne jih pol skos pozablam :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rizla Objavljeno Februar 6, 2009 Deli Objavljeno Februar 6, 2009 js bi pa namest tega meu Rizla Thx&lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
damjanus Objavljeno Februar 10, 2009 Deli Objavljeno Februar 10, 2009 prosim če mi lahko spremenite v damyan hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se