Zhuk Objavljeno Marec 16, 2007 Opozori Objavljeno Marec 16, 2007 Lepo prosim če se da spremenit moj nick Kall v Zhuk Hvala lepa, Lp :OK: :OK: :OK:
Provokator Objavljeno Marec 16, 2007 Opozori Objavljeno Marec 16, 2007 Desc, ob takile burni reakciji ...... Reakcija še ni bila burna. Kajti črke so modre in ne rdeče..... :) :) So le malenkost večje, kot normalno, da ja ne bi spregledali, kajti še vedno sem prepričan, da so samo spregledali in ne ignorirali. Čeprav moram reči, da sem vedno manj prepričan v spregledanost.
Stric Burek Objavljeno Marec 16, 2007 Opozori Objavljeno Marec 16, 2007 Reakcija še ni bila burna. Kajti črke so modre in ne rdeče..... :) :) So le malenkost večje, kot normalno, da ja ne bi spregledali, kajti še vedno sem prepričan, da so samo spregledali in ne ignorirali. Čeprav moram reči, da sem vedno manj prepričan v spregledanost. Spodaj pod vsakim postom imaš gumb opozori! Mogoče bojo potem opazili... ;)
Broj Jedan Objavljeno Marec 22, 2007 Opozori Objavljeno Marec 22, 2007 .. da sem vedno manj prepričan v spregledanost. .. ys pa vedno bolj :yes: eni so pač nevidni .. ;)
T Objavljeno Marec 22, 2007 Opozori Objavljeno Marec 22, 2007 Prosim za spremembo nicka v T, če je možno. :blush: Častim pivo :OK: No, sam res malce traja vse skupaj :doze: Eh bojo že ob priliki :rolleyes:
SiR Objavljeno Marec 23, 2007 Opozori Objavljeno Marec 23, 2007 jaz bi se lepo prosim preimenoval v SiR še kr me drži ta modna muha
TBoxer Objavljeno Marec 25, 2007 Opozori Objavljeno Marec 25, 2007 Reakcija še ni bila burna. Kajti črke so modre in ne rdeče..... :) :) So le malenkost večje, kot normalno, da ja ne bi spregledali, kajti še vedno sem prepričan, da so samo spregledali in ne ignorirali. Čeprav moram reči, da sem vedno manj prepričan v spregledanost. Mogoče pa so te dali na ignore, zato pa ne vidijo kaj pišeš, kdo ve ??? :photo: lp
Provokator Objavljeno Marec 25, 2007 Opozori Objavljeno Marec 25, 2007 pa še marsikoga drugega tudi, ko t je videti
motoristek Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 gorgonzola.... :whistle: Jaz sem se hecal :( dajte mi nazaj v motoristek :worship:
Noise Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 pa še marsikoga drugega tudi, ko t je videti Nick obstaja, brisali ga ne bomo. Izmisli si kaj bolj provokativnega, če si res provokator. :evilgrin:
KeC Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 (popravljeno) Jaz sem se hecal :( dajte mi nazaj v motoristek :worship: Kaj si ti ja nor! :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: P.S. Da ne bo pomote, to je bila reakcija ob videnem in ne želja po spremembi vzdevka. Popravljeno Marec 26, 2007. Popravil KeC
polomljeni motoristek Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 Nick obstaja, brisali ga ne bomo. Izmisli si kaj bolj provokativnega, če si res provokator. :evilgrin: OK potem pa meni spremenite ime v polomljeni motoristek, da bo oni lahko provokator, ker je že malo tečen :) :) :P
Provokator Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 OK potem pa meni spremenite ime v polomljeni motoristek, da bo oni lahko provokator, ker je že malo tečen :) :) :P Tak. In ko boste provokatorja polomili, pa meni spremenite nick v provokatorja. hvala
Ganges Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 Jaz sem se hecal :( dajte mi nazaj v motoristek :worship: :lol1: :lol1: :lol1: He, he, he tu pa sem se res lepo nasmejal :D
motoristek Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 :beer2: Kaj si ti ja nor! :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: P.S. Da ne bo pomote, to je bila reakcija ob videnem in ne želja po spremembi vzdevka. :lol1: :lol1: :lol1: He, he, he tu pa sem se res lepo nasmejal :D :fredy: Oprosti, :beer2: sem še sam nadrsal, ko te nisem citiral. Vem, vem ti si on Čarles... :yea1: Noise, hvala tudi tebi... :beer2:
Kruse Objavljeno April 7, 2007 Opozori Objavljeno April 7, 2007 A slucajno obstaja moznost dvobarvega nika? Recimo jest bi mogoce raje obstajal kot: Krusejdr
_N3jC_ Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 Jest bi pa prosu če mi lahko nick spremenite v _OrAzEm_ :D :D
_N3jC_ Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 Ne zdj sm se premislu...ne vela več tist nick, a se da spremenit mojga v _NNeeJJcc_ :OK: pa če se da čimprej :P
_Fingi_ Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 Ne zdj sm se premislu...ne vela več tist nick, a se da spremenit mojga v _NNeeJJcc_ :OK: pa če se da čimprej :P joj boh se te usmil, ti tud ne veš kaj bi rad :P :P
Žarko G. Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 Ne zdj sm se premislu...ne vela več tist nick, a se da spremenit mojga v _NNeeJJcc_ :OK: pa če se da čimprej :P na začetku bi to mislu :glare: poglej moj nick simpl k pasul :closedeyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se