tWistEr Objavljeno Maj 7, 2007 Deli Objavljeno Maj 7, 2007 iz tWistEr v [tWistEr] če se da? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Maj 7, 2007 Deli Objavljeno Maj 7, 2007 jst bi prosu za spremenit nick iz fiftyč v Ćardak :devil: hvala za naprej :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Maj 7, 2007 Deli Objavljeno Maj 7, 2007 ni prost----> KLIK ker res nima samo 3 objave :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 Jst bi spremenu nick iz "condor" v "Dejan <c>" Lep pozdrav in hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 ker res nima samo 3 objave :angry: zadnja aktivnost: 12 Apr 2004 @ 21:56 tega bi loh tud dol vrgl... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 že prijavljenih uporabnikov se ne da zbrisati, lahko bi pa unmu spremenil nick da bi bil potem ta prost Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Maj 10, 2007 Deli Objavljeno Maj 10, 2007 že prijavljenih uporabnikov se ne da zbrisati, lahko bi pa unmu spremenil nick da bi bil potem ta prost torej naredite to...sej se gre za đastaboja sam usen se men ne zdi fer...da en je pršu na forum k je neki rabu pol pa k ne rab več pa gre..in zdej en drug k skoz uporabla forum ne sme met tazga nick nejma k hoče :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jegrmajstr Objavljeno Maj 10, 2007 Deli Objavljeno Maj 10, 2007 Chrasher v jegrmajstr? šefe, može? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SV rider Objavljeno Maj 11, 2007 Deli Objavljeno Maj 11, 2007 A lahko iz GT560 spremenite v SV rider? Sem nameraval kupit ponaredek, pol sem se pa rajši odločil za original :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Maj 12, 2007 Deli Objavljeno Maj 12, 2007 torej naredite to...sej se gre za đastaboja sam usen se men ne zdi fer...da en je pršu na forum k je neki rabu pol pa k ne rab več pa gre..in zdej en drug k skoz uporabla forum ne sme met tazga nick nejma k hoče :BUA: jaz sem tistega uporabnika kontaktiral in cakal sedaj na njegov odgovor,ce lahko spremenite njegov nick(ce ga vec ne uporablja) da ga bom lahko jaz imel.....ko dobim odgovor kopiram sem ce bo seveda v mojo korist Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Maj 12, 2007 Deli Objavljeno Maj 12, 2007 Hvala za spremembe :OK: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Maj 12, 2007 Deli Objavljeno Maj 12, 2007 (popravljeno) že prijavljenih uporabnikov se ne da zbrisati, lahko bi pa unmu spremenil nick da bi bil potem ta prost evo mi je dovolil spremembo :D lahko naredis tako da samo zamenjas nicka,....sedanji "aless" v "justaboy"..... in pa sedanji "justaboy" v "aless" :D edit: sem pozabo screenshot prlepit evo mi je dovolil spremembo :D lahko naredis tako da samo zamenjas nicka,....sedanji "aless" v "justaboy"..... in pa sedanji "justaboy" v "aless" :D edit: sem pozabo screenshot prlepit prej ni slo Popravljeno Maj 12, 2007. Popravil justaboy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno Maj 14, 2007 Deli Objavljeno Maj 14, 2007 (popravljeno) iz stuka1 v _Apn Rider_ šefe,hvala že v naprej! O:-) :rolleyes: :photo: Popravljeno Maj 14, 2007. Popravil Stuka1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SV rider Objavljeno Maj 15, 2007 Deli Objavljeno Maj 15, 2007 A lahko iz GT560 spremenite v SV rider? Sem nameraval kupit ponaredek, pol sem se pa rajši odločil za original :) Hmmm, a name ste pa kar pozabili :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno Maj 19, 2007 Deli Objavljeno Maj 19, 2007 iz stuka1 v _Apn Rider_ šefe,hvala že v naprej! O:-) :rolleyes: :photo: :whistle: :whistle: :whistle: :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Maj 24, 2007 Deli Objavljeno Maj 24, 2007 A mi lahko prosim spremenite nick v RR ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Maj 24, 2007 Deli Objavljeno Maj 24, 2007 nick RR že obstaja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SV rider Objavljeno Maj 25, 2007 Deli Objavljeno Maj 25, 2007 A lahko iz GT560 spremenite v SV rider? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Maj 25, 2007 Deli Objavljeno Maj 25, 2007 Pozdravljeni. Če hočeš spremeniti nick, se moram obrniti na vas, ali se da to storiti tudi drugače... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno Maj 25, 2007 Deli Objavljeno Maj 25, 2007 Jaz bi prosil za spremenitev nicka iz bborutt - > Ole Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Junij 3, 2007 Deli Objavljeno Junij 3, 2007 (popravljeno) nick RR že obstaja obstaja samo z malimi črkami... ? jaz bi pa imel velike: RR :D Popravljeno Junij 3, 2007. Popravil Brodar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno Junij 10, 2007 Deli Objavljeno Junij 10, 2007 bi šlo prosim spremenit iz stuka1 v "Ribitch" hvaLA :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Junij 16, 2007 Deli Objavljeno Junij 16, 2007 obstaja samo z malimi črkami... ? jaz bi pa imel velike: RR :D no saj dobro če ne gre pa ne gre... saj ni treba spreminjat bom ostal pri svojem starem nicku, najbrž je bila tisto samo muha enodnevnica :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 16, 2007 Deli Objavljeno Junij 16, 2007 no saj dobro če ne gre pa ne gre... saj ni treba spreminjat bom ostal pri svojem starem nicku, najbrž je bila tisto samo muha enodnevnica :D јеботе РР ницк :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Junij 16, 2007 Deli Objavljeno Junij 16, 2007 no saj dobro če ne gre pa ne gre... saj ni treba spreminjat bom ostal pri svojem starem nicku, najbrž je bila tisto samo muha enodnevnica :D tudi v velike RR ne gre ker tukaj se velike in male črke ne ločijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se