Ribitch Objavljeno Junij 23, 2007 Deli Objavljeno Junij 23, 2007 bi šlo prosim spremenit iz stuka1 v "Ribitch" hvaLA :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Junij 24, 2007 Deli Objavljeno Junij 24, 2007 :unsure: :unsure: :unsure: Ne gre tako direkt. Moraš postopoma. Vmes je še Črv, Trnek, Laks, Štopl in Palica. Pol šele Ribič. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 25, 2007 Deli Objavljeno Junij 25, 2007 Ne gre tako direkt. Moraš postopoma. Vmes je še Črv, Trnek, Laks, Štopl in Palica. Pol šele Ribič. pa še raubšic je vmes ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno Junij 25, 2007 Deli Objavljeno Junij 25, 2007 pa stolček pa pir ne?? hehe :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 A lahko moj nick spremenite v .T. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 Mojega pa prosim spremenite v: Piroman Pa da vidimo kako se obnese... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 (popravljeno) A mi lahko prosim spremenite nick v RRenato ? Popravljeno Julij 2, 2007. Popravil Brodar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 A mi lahko prosim spremenite nick v RRenato ? nea mu dajte tak, dajte mu v Chamac :OK: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 A mi lahko prosim spremenite nick v RRenato ? Veste kaj pa sem si res premislil... lepo prosim, če mi lahko spremenite nick v Čamac :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno Julij 7, 2007 Deli Objavljeno Julij 7, 2007 Bi prosil, če mi lahko spremenite nick v Ole Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Julij 8, 2007 Deli Objavljeno Julij 8, 2007 Veste kaj pa sem si res premislil... lepo prosim, če mi lahko spremenite nick v Čamac :D Lepo prosim? Čamac bi rad bil :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Julij 14, 2007 Deli Objavljeno Julij 14, 2007 Alora! Vidim, da sem član številka 6,631. Dajte me pod 6.666 Hvala lepa. Adijo! Zviizzzz :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Julij 15, 2007 Deli Objavljeno Julij 15, 2007 :kva2: :lol1: v napačni temi si. Za spreminjanje zaporedne številke člana si moraš novo temo odpret ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno Avgust 8, 2007 Deli Objavljeno Avgust 8, 2007 Bi prosil, če mi lahko spremenite nick v Ole zgleda da ne bo nič :unsure: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Avgust 10, 2007 Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 (popravljeno) Jaz bi pa prosil, če bi lahko postal Cartman. nebi bil več cartMAN. če se le da, nebi mel več nč skupnega z kamijoni. Hvala Popravljeno Avgust 10, 2007. Popravil cartMAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno Avgust 13, 2007 Deli Objavljeno Avgust 13, 2007 Jaz bi prosil za spremembo nicka v gixxer , saj sem Varaderota prodal in imam sedaj Suzukija. Hvala in LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Avgust 13, 2007 Deli Objavljeno Avgust 13, 2007 Jaz bi prosil za spremembo nicka v gixxer , saj sem Varaderota prodal in imam sedaj Suzukija. Hvala in LP Good old times? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_N3jC_ Objavljeno Avgust 13, 2007 Deli Objavljeno Avgust 13, 2007 Jaz bi prosil za spremembo nicka v gixxer , saj sem Varaderota prodal in imam sedaj Suzukija. Hvala in LP Kva pa k boš suzukija prodau :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Avgust 13, 2007 Deli Objavljeno Avgust 13, 2007 (popravljeno) ah kje je še to... naj bo zdaj lepo gixxer :D aja pa meni še kr niste nič spremenili :closedeyes: rad bi bil Čamac :P dopustniki administratorji zdaj pa dovolj, spravite se na forum :D Popravljeno Avgust 13, 2007. Popravil Brodar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_N3jC_ Objavljeno Avgust 13, 2007 Deli Objavljeno Avgust 13, 2007 Sej napredn ti ga bojo spremenil bo še trejal...d so ga men spremenil je trajal skor 2 mesca :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Avgust 16, 2007 Deli Objavljeno Avgust 16, 2007 Saj že čakam mesec in pol... še enkrat, rad bi bil Čamac :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Avgust 17, 2007 Deli Objavljeno Avgust 17, 2007 ne j*bejo nč. hehe :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 cartMAN bi res rad postal Cartman. sej ni težko? :unsure: TENX! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 zadne case jim ne gre najbolj :P jaz bi tud rad bil gixxer bojo ze naredli 1x :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Avgust 26, 2007 Deli Objavljeno Avgust 26, 2007 ... počasi, samo da se dopusti končajo ... :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se