Lara! Objavljeno September 1, 2007 Deli Objavljeno September 1, 2007 Prosim da mi spremenite nick iz braidy na Lara! tnx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pajk Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 VanLord ----> Pajk Hvala in lep pozdrav. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 brum brum --> SiR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 HVALA!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lara! Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 Hvala za spremembo nicka samo nisem mislila klicaja imeti zraven pa če lahko ga prosim umaknite. Je prišlo do pomote, to je bilo mišljeno samo kot ločilo jaz bi bila rada samo Lara hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 hvala :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno September 24, 2007 Deli Objavljeno September 24, 2007 jaka_yamaha -----> HyperJack Hvala Jaka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno September 24, 2007 Deli Objavljeno September 24, 2007 A to dejansko deluje, da so vsemogočni tako prijazni ? There is somebody :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 In kakšno spremembo nicka bi ti rad imel? Al si kar tako prišel spustit kupček v tole temo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 brum brum --> SiR Še vedno. Ali pa reaktiviranje starega "SiR" nicka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 In kakšno spremembo nicka bi ti rad imel? Al si kar tako prišel spustit kupček v tole temo? Deluje :worship: Port Folio :whistle: bo šlo :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Deluje :worship: Port Folio :whistle: bo šlo :blink: Je pre zahtevna naloga ali Aladin/-a nima več svetilke: Port Folio, bitte :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Malo potrpljenja. Administratorji pač ne visijo nonstop za računalom in izpolnjujejo želja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Calmo Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Iz Capricorn v Capri (bom otoku reklamo delal) Pozdrav in hvala :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 28, 2007 Deli Objavljeno September 28, 2007 Malo potrpljenja. Administratorji pač ne visijo nonstop za računalom in izpolnjujejo želja. Ne verjamem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Oktober 8, 2007 Deli Objavljeno Oktober 8, 2007 vem da je aless uporabnisko zasedeno....vendar je sedaj v "moji lasti"....pa me zanima ce bi mi lahko samo nicka zamenjali.... justaboy v aless in obratno? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sparx Objavljeno Oktober 9, 2007 Deli Objavljeno Oktober 9, 2007 A mi lahko prosim nick spremenite v Sparx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sparx Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 A mi lahko prosim nick spremenite v Sparx :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Calmo Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 :whistle: Od boga, pardon, administratorjev pozabljeni :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fazerčk Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 Zdravo Prosim administratorje, če mi lahko spremenijo nik iz fazerčk v Lev. Fazerja ni več pr bajt, zato. Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiKi Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 Ali se, da izbrisati ta račun? Prosim vas, da mi ga zbrišete... Hvala in lp, Nejc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 Ne da se. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 Ne da se. Ko boš administrator, boš videla, da se da... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PETARDA46 Objavljeno Oktober 27, 2007 Deli Objavljeno Oktober 27, 2007 Prosim da mi spremenite nick iz Falcon46 na PETARDA46 hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AeRoxx Objavljeno November 20, 2007 Deli Objavljeno November 20, 2007 Pozdravljeni. Prosil bi admina če mi spremeni nick iz Nejc-sikman v AeRoxx Hvala..! Lp Neejc a.k.a. AeRoxx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se