Calmo Objavljeno November 29, 2007 Deli Objavljeno November 29, 2007 (popravljeno) Iz Capricorn v Capri (bom otoku reklamo delal)Pozdrav in hvala :worship: KNOCK, KNOCK "on the godlike door" O:-) Your majesty, jaz pa še kar čakam. :P Popravljeno November 29, 2007. Popravil Capricorn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_N3jC_ Objavljeno December 2, 2007 Deli Objavljeno December 2, 2007 Jst bi pa prosu administratorje, če mi lahko nick spremenijo v _NeJc_ :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno December 12, 2007 Deli Objavljeno December 12, 2007 a lahko prosim men spremenite nick v Im_a_ridah danke :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_N3jC_ Objavljeno December 12, 2007 Deli Objavljeno December 12, 2007 Jst bi pa prosu administratorje, če mi lahko nick spremenijo v _NeJc_ :D Ne al pa rajš v _N3jC_ :) hvala... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 a lahko prosim men spremenite nick v Im_a_ridah danke :) hahaha :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno December 17, 2007 Deli Objavljeno December 17, 2007 Spremeniti nick iz Rok v Rok1679 . Biti hvaležen Administratorju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Misko_ Objavljeno December 23, 2007 Deli Objavljeno December 23, 2007 Ali lahko spremenite iz Misko.91 v _Misko_ Presledek spredaj in zadaj tako kot ima Fingi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Misko_ Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Ali lahko spremenite iz Misko.91 v _Misko_ Presledek spredaj in zadaj tako kot ima Fingi. Še vedno čakam :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Januar 4, 2008 Deli Objavljeno Januar 4, 2008 Spremeniti nick iz Rok v Rok1679 . Biti hvaležen Administratorju :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Januar 4, 2008 Deli Objavljeno Januar 4, 2008 a lahko prosim men spremenite nick v Im_a_ridah danke :) hvala :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Calmo Objavljeno Januar 4, 2008 Deli Objavljeno Januar 4, 2008 (popravljeno) Iz Capricorn v Capri (bom otoku reklamo delal)Pozdrav in hvala :worship: Moja vloga za spremembo nicka čaka že od meseca Septembra leta 2007. Iz Capricorn v Capri Še enkrat pozdrav Popravljeno Januar 4, 2008. Popravil Capricorn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Januar 4, 2008 Deli Objavljeno Januar 4, 2008 hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno Januar 4, 2008 Deli Objavljeno Januar 4, 2008 Moja vloga za spremembo nicka čaka že od meseca Septembra leta 2007.Iz Capricorn v Capri Še enkrat pozdrav Ko si boš izbral ime, ki še ne obstaja, ga bomo zamenjali tudi tebi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Calmo Objavljeno Januar 4, 2008 Deli Objavljeno Januar 4, 2008 Ko si boš izbral ime, ki še ne obstaja, ga bomo zamenjali tudi tebi. Hvala za pojasnilo! Očitno sem nepazljivo preverjal imena ali pa o tem nimam dovolj znanja ali izkušenj. Ampak takle odgovor bi lahko dobil že pred meseci. lep dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Calmo Objavljeno Januar 4, 2008 Deli Objavljeno Januar 4, 2008 (popravljeno) Ko si boš izbral ime, ki še ne obstaja, ga bomo zamenjali tudi tebi. In še nekaj, gospod "vseved"! V času ko sem pisal željo po zamenjavi "nicka" le ta v bazi članov ŠE NI OBSTAJAL. Primerjajte datume. :naughty: Torej lahko trdim, da je nekdo izrabil mojo (zapisano) idejo?! Popravljeno Januar 4, 2008. Popravil Capricorn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Misko_ Objavljeno Januar 4, 2008 Deli Objavljeno Januar 4, 2008 Najlepša vam hvala :worship: A zdaj se prijavljam pod tem nickom ane? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Januar 4, 2008 Deli Objavljeno Januar 4, 2008 Najlepša vam hvala :worship: A zdaj se prijavljam pod tem nickom ane? a si zdj prjavlen al ne? :D poglej pod kaj si.. in toj to :D :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 4, 2008 Deli Objavljeno Januar 4, 2008 meni pa zamenjajte iz _Nejko_ v _Nejkoo_ ...može? :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Januar 4, 2008 Deli Objavljeno Januar 4, 2008 In še nekaj, gospod "vseved"! V času ko sem pisal željo po zamenjavi "nicka" le ta v bazi članov ŠE NI OBSTAJAL. Primerjajte datume. :naughty: Torej lahko trdim, da je nekdo izrabil mojo (zapisano) idejo?! seveda lahko, kar zberi dokaze in v Haag z njimi B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Calmo Objavljeno Januar 4, 2008 Deli Objavljeno Januar 4, 2008 (popravljeno) seveda lahko, kar zberi dokaze in v Haag z njimi B) Ja zanimiv predlog! :naughty: Ampak ne bom. O:-) Bom odpisal strošek izdelanih majic z izpisanim "tujim" nickom. Lahko ga celo poizkušam prodati lastniku tega nicka, če je slučajno podobnih telesnih gabaritov :hmm: Že razmišljam o novem nicku in o tem kako naj ga avtorsko zaščitim :evilgrin: :book: Po izkušnjah vidim da administracija pač je ADMINISTRACIJA. AMEN :klicaj: make love - not war :friend1: Popravljeno Januar 4, 2008. Popravil Capricorn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber116 Objavljeno Januar 4, 2008 Deli Objavljeno Januar 4, 2008 sm že zadnič iskal to temo pa potem pozabil. bi lahko bil: Climber116 hvala že v naprej :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 Hvala za pojasnilo! Očitno sem nepazljivo preverjal imena ali pa o tem nimam dovolj znanja ali izkušenj. Ampak takle odgovor bi lahko dobil že pred meseci. Vse to je bilo že ne vem kolikokrat napisano, da si izberite ime, ki ne obstaja oz. še ni vpisano v bazo in čaka na aktivacijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Calmo Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 No, pa poizkusimo v drugo: Želim spremeniti moj trenutni nick name Capricorn v Calmo Pozdrav in lep dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
21 Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 Jz bi bil pa rad Zoki21 Prosim... Hvala... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 (popravljeno) No, pa poizkusimo v drugo: Želim spremeniti moj trenutni nick name Capricorn v Calmo Pozdrav in lep dan lahko pa poizkusis kontaktirat trenutnega Capri-ja ce ti da ta nick oz cel racun,pa potem zamenjas....tako sem jaz naredil s tem nickom ...too late Popravljeno Januar 5, 2008. Popravil aless Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se