Calmo Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 (popravljeno) Ja zanimiv predlog! :naughty: Ampak ne bom. O:-) Bom odpisal strošek izdelanih majic z izpisanim "tujim" nickom. Lahko ga celo poizkušam prodati lastniku tega nicka, če je slučajno podobnih telesnih gabaritov :hmm: Že razmišljam o novem nicku in o tem kako naj ga avtorsko zaščitim :evilgrin: :book: Po izkušnjah vidim da administracija pač je ADMINISTRACIJA. AMEN :klicaj: make love - not war :friend1: Črtam negativno konotacijo iz zgoraj (bold) zapisanega. Nova zadeva bila urejena v nekaj urah. :worship: Virantova roka očitno daleč seže. :naughty: Hvala, Calmo Popravljeno Januar 5, 2008. Popravil Calmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZOX Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 (popravljeno) Zdj bi pa prosu še tega v Zoki48 prosim prosim.. hvala hvala.. :worship: :worship: Popravljeno Januar 5, 2008. Popravil Zorman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber116 Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 Hvala administratorju :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 a mi lahko prosim spremenite nick v _LuX_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miran10 Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 Ne vem kje bi iskal ali pa sem pomanjkljivo prebral......... za urejanje slike, sličice, logotipa ipd Kako si uredim sliko ali logotip pod imenom uporabnika ali nad vajencem. Hvala :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Misko_ Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 (popravljeno) Ne vem kje bi iskal ali pa sem pomanjkljivo prebral......... za urejanje slike, sličice, logotipa ipd Kako si uredim sliko ali logotip pod imenom uporabnika ali nad vajencem. Hvala :wacko: V nadzornem centru klikni uredi avatar (piše na levi strani). :OK: Popravljeno Januar 19, 2008. Popravil _Misko_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miran10 Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 V nadzornem centru klikni uredi avatar (piše na levi strani). :OK: deluje hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FazerMan Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 Prosim če mi moj nick dtofant5 spremenite v FazerIst. Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anze750R Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 Prosim ce moj nik spemenite v Anze750R Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DolencT Objavljeno Januar 28, 2008 Deli Objavljeno Januar 28, 2008 Zelo bi bil vesel če bi mi moj nick spremenili v DolencT. Že vnaprej hvala admin. LP Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
21 Objavljeno Januar 29, 2008 Deli Objavljeno Januar 29, 2008 Prosim ce moj nik spemenite v Anze750R <Odstranjeno>, a ti ni več všeč nick SuperBike??? A zdj boš pa mene uponašal?? A si mi fovš ane?? :naughty: :naughty: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rok_R6 Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 Jaz pa bi prosil, če mi spremenite iz rzerjal v Rok_R6 Že v naprej se zahvaljujem administraciji :worship: LP ROK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vilnef Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 Živjo! Mene pa zanima če se da spremenit ime profila na forumu da bi mel istga k na četu? Iz Smotko v vilnef Dankescjhoon že vnaprej :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 (popravljeno) Dragi višji sloj tega planeta, pišem vam objavo, ker si zelo močno želim znebiti tega nicka bla bla bla... uglavnm PESHY BOY no more, rad pa bi se prelevil v: A_L_E_S če je možno, na drugo mesto pa bi postavil: Ales.c filanedanke! Popravljeno Marec 19, 2008. Popravil PESHY BOY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Draksler Objavljeno Marec 21, 2008 Deli Objavljeno Marec 21, 2008 Oj, Draksler bi bil po novem, če je mogoče! Hvala za trud! LP Mare Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sh4doW Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 Zdravo, glede na to, da ima uporabnik shadow zadnji login zabeležen konec leta 2001 in nobene objave, je možno dobiti njegov nick? Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 Pozdrav ... Bi se dalo spremenit nick iz AbNormaln v Hozi ? Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Draksler Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 Oj, Draksler bi bil po novem, če je mogoče! Hvala za trud! LP Mare Hvala! LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 najlepše danke! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Marec 23, 2008 Deli Objavljeno Marec 23, 2008 Pozdrav ...Bi se dalo spremenit nick iz AbNormaln v Hozi ? Hvala dankish Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Marec 23, 2008 Deli Objavljeno Marec 23, 2008 (popravljeno) Zivjo! Vem, da vam s svojo prošnjo nalagam še dodatno, nepotrebno delo... ...ampak, a bi se dalo moj nick spremeniti v Igor (ne vem, če je že zaseden?). Hvala. P.S.: Če je morda nick Igor zaseden, bi prosil za spremembo v Igorr. Popravljeno Marec 23, 2008. Popravil Racon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 23, 2008 Deli Objavljeno Marec 23, 2008 sam res ne vem kakšn fetiš vam je menjavat nicke :rolleyes: glih se človk navad na vas pol pa menjate :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Marec 23, 2008 Deli Objavljeno Marec 23, 2008 sam res ne vem kakšn fetiš vam je menjavat nicke :rolleyes: glih se človk navad na vas pol pa menjate :evilgrin: Malo nerodno je, če te zaradi nicka na motosvetu kdo od motosvetovcev v živo pokliče raca, racek, racon, ha? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Marec 23, 2008 Deli Objavljeno Marec 23, 2008 Hvala administrator. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 23, 2008 Deli Objavljeno Marec 23, 2008 ja igor na to je pa potrebno prej misliti :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se