Igorr Objavljeno Marec 23, 2008 Deli Objavljeno Marec 23, 2008 ja igor na to je pa potrebno prej misliti :winkiss: Mlad pa neumen, sej veš. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZOX Objavljeno Marec 30, 2008 Deli Objavljeno Marec 30, 2008 Živjo, prosim lepo če mi lahko spremenite nick (nazaj) v Zorman hvala lepa.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kleemen Objavljeno Marec 31, 2008 Deli Objavljeno Marec 31, 2008 Prosim, če mi lahko preimenujete nick v Kleemen Ker po drugih forumih po netu mam tak nick, zato bi prosil če ga lahko dobim še tukaj.. Tnx :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZOX Objavljeno April 7, 2008 Deli Objavljeno April 7, 2008 Živjo, prosim lepo če mi lahko spremenite nick (nazaj) v Zorman hvala lepa.. PR8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sharp Objavljeno April 8, 2008 Deli Objavljeno April 8, 2008 Želel bi seveda če je možno, da mi nick spremenite v sharp. Hvala in lp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrejba Objavljeno April 9, 2008 Deli Objavljeno April 9, 2008 andrejb hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrejba Objavljeno April 10, 2008 Deli Objavljeno April 10, 2008 andrejb hvala očitno me je eden za en mesec prehitel... pol pa naj bo andrejba (če me spet kdo ne prehiti) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZOX Objavljeno April 15, 2008 Deli Objavljeno April 15, 2008 PR8 :hmm: Vrjetno trenutno ne utegnete ugoditi našim željam, ker imate veliko dela z prenovo strani? Že v naprej: Hvala lepa :worship: Lp Zorman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kleemen Objavljeno April 28, 2008 Deli Objavljeno April 28, 2008 Prosim, če mi lahko preimenujete nick v Kleemen Ker po drugih forumih po netu mam tak nick, zato bi prosil če ga lahko dobim še tukaj.. Tnx :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno April 29, 2008 Deli Objavljeno April 29, 2008 batko a te ne upoštevajo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
perek Objavljeno April 30, 2008 Deli Objavljeno April 30, 2008 Prosil bi za spremembo imena iz zidane v Perek! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
perek Objavljeno April 30, 2008 Deli Objavljeno April 30, 2008 Hvala! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno April 30, 2008 Deli Objavljeno April 30, 2008 a ste vi vsi na glavo padl dejte mi moj ime nazaj Žarko G. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Maj 1, 2008 Deli Objavljeno Maj 1, 2008 a ste vi vsi na glavo padldejte mi moj ime nazaj Žarko G. Ahahahahaha, zdele sm se pa nasmejov :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Maj 1, 2008 Deli Objavljeno Maj 1, 2008 Jest bi tut rad spremenil nick iz BMW M3 v Senna.Hvala lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Maj 1, 2008 Deli Objavljeno Maj 1, 2008 Hvala še enkrat,dobiš za per. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Maj 14, 2008 Deli Objavljeno Maj 14, 2008 Prosil bi za spremembo nick iz DejaVu v SevenUP....HVALA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 14, 2008 Deli Objavljeno Maj 14, 2008 meni pa iz _Nejkoo_ v _Nejkooo_.... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Maj 15, 2008 Deli Objavljeno Maj 15, 2008 Prosil bi za spremembo nick iz DejaVu v SevenUP....HVALA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vsi so že opazili- žal... prosim za spremembo v: prowler Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Maj 15, 2008 Deli Objavljeno Maj 15, 2008 vzela si mi s tipkovnice :OK: aber eeetaq B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Maj 17, 2008 Deli Objavljeno Maj 17, 2008 HVALA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ravni Objavljeno Maj 18, 2008 Deli Objavljeno Maj 18, 2008 A lahko meni iz dravni samo v ravni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Maj 18, 2008 Deli Objavljeno Maj 18, 2008 :rolleyes: superduhovitega modreca obveščam, da nisem nikjer zaprosila za spremembo nicka. razen če imate v bikerja77 v kratkem namen preimenovati v "vzela si mi s tipkovnice" in bivšega DejaVuja v "HVALA" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ravni Objavljeno Maj 18, 2008 Deli Objavljeno Maj 18, 2008 Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sh4doW Objavljeno Maj 22, 2008 Deli Objavljeno Maj 22, 2008 bi lahko spremenil nick v nuri? Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se