Mr.Moto Objavljeno Maj 23, 2008 Deli Objavljeno Maj 23, 2008 Prosil bi za spremembo imena iz ACE v Mr.Moto , da bom imel na vseh forumih enak nick. Hvala ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Junij 6, 2008 Deli Objavljeno Junij 6, 2008 (popravljeno) tale moj nick tudi tko izstopa da mi je že kr nerodno! dejte mi namesto telih konskih črk z presledki kej bolj normalnega O:-) npr.: _ales_, *ales* , <ales>, alesss,... karkoli od tega bi biu veseu! še najbolj bi biu zadovoljen z zadnjim če je še prost seveda! Popravljeno Junij 6, 2008. Popravil A_L_E_S Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Junij 6, 2008 Deli Objavljeno Junij 6, 2008 Jst bi bil pa vesel če se meni ™ odstrani, trademark mam tko in tko :). Sicer je nick že zaseden, sam če mudela ni blo 4 leta gor, ga pomojem ne bo motilo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Junij 6, 2008 Deli Objavljeno Junij 6, 2008 tale moj nick tudi tko izstopa da mi je že kr nerodno! dejte mi namesto telih konskih črk z presledki kej bolj normalnega O:-) npr.: _ales_, *ales* , <ales>, alesss,... karkoli od tega bi biu veseu! še najbolj bi biu zadovoljen z zadnjim če je še prost seveda! čisto na vrhu foruma imaš vedno gumb ˝člani˝, in tam vpišeš nick, če obstaja, ga najde ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Junij 6, 2008 Deli Objavljeno Junij 6, 2008 (popravljeno) čisto na vrhu foruma imaš vedno gumb ˝člani˝, in tam vpišeš nick, če obstaja, ga najde ;) klinc pa je res zaseden :trance_33_sleep: pol mi pa zrihtej -ales- ta pa je še prost, pa tedva pomišlaja sta še v kontekstu. Popravljeno Junij 6, 2008. Popravil A_L_E_S Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Junij 8, 2008 Deli Objavljeno Junij 8, 2008 glede na to da je malo nerodno, da me folk pizdek kliče, bi spremenil nick v THUNDER (sicer že obstaja a je tip le povohal Motosvet KLIK) sicer pa _THUNDER_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Junij 8, 2008 Deli Objavljeno Junij 8, 2008 glede na to da je malo nerodno, da me folk pizdek kliče, bi spremenil nick v THUNDER (sicer že obstaja a je tip le povohal Motosvet KLIK) sicer pa _THUNDER_ Zakaj bi ti bilo nerodno, če pa si pravi Pizdek. :whistle: THUNDER ja, pa kaj še :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Junij 9, 2008 Deli Objavljeno Junij 9, 2008 veš se da .....mnda.... :rolleyes: ampak najboljš je da se na novo registriraš daš tam drugačen mail....pa nardiš vse na novo.... pa bo.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: pa pa riderrgirl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Junij 9, 2008 Deli Objavljeno Junij 9, 2008 lahko B00Bridah ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tabo Objavljeno Junij 9, 2008 Deli Objavljeno Junij 9, 2008 rad bi prosil da mi spremenite nick iz Tada-->Tabo(ker me velikokrat zamenjujejo za žensko :headbang: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Junij 10, 2008 Deli Objavljeno Junij 10, 2008 potrpežljivo čakam :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 10, 2008 Deli Objavljeno Junij 10, 2008 potrpežljivost je božjamast tacajt pa trpi, jebiga :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Junij 10, 2008 Deli Objavljeno Junij 10, 2008 kaj ko bi prej pomisnli kaj bi radi bli :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Junij 11, 2008 Deli Objavljeno Junij 11, 2008 pizdek 69 je zakon ! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Junij 11, 2008 Deli Objavljeno Junij 11, 2008 (popravljeno) ja dokler folk za tabo ne vpije "pizdek" :whistle: Popravljeno Junij 11, 2008. Popravil pizdek 69 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Junij 11, 2008 Deli Objavljeno Junij 11, 2008 (popravljeno) klinc pa je res zaseden :trance_33_sleep: pol mi pa zrihtej -ales- ta pa je še prost, pa tedva pomišlaja sta še v kontekstu. :) je kej adminskega življenja v tej temi??? še zmerm ustrajam pr -ales- Ps.: pizdek care! Popravljeno Junij 11, 2008. Popravil A_L_E_S Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ČIKO24 Objavljeno Junij 13, 2008 Deli Objavljeno Junij 13, 2008 če se da bi jst spremenil v ČIKO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fazerčk Objavljeno Junij 14, 2008 Deli Objavljeno Junij 14, 2008 Ker nimam več Fazerja, bi prosu, da se moj nick spremeni v Lev. Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vilnef Objavljeno Junij 14, 2008 Deli Objavljeno Junij 14, 2008 Če bi se dal spremenit v vilnef. thx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Junij 16, 2008 Deli Objavljeno Junij 16, 2008 :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 filane danke! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Julij 4, 2008 Deli Objavljeno Julij 4, 2008 Lepo prosim če mi lahko eden od moderatorjev spremeni nick v SEOI-NAGE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Julij 5, 2008 Deli Objavljeno Julij 5, 2008 Jaz pa prosim (ker me kot prowlerja ni noben maral) spremembo v RHonda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andro007 Objavljeno Julij 6, 2008 Deli Objavljeno Julij 6, 2008 Prosim če mi lahk spremenite nick iz dmandro v andro007. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZIXXX Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 A mi loh zbrišete te 3 XXX iz nicka? Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se