gregorius Objavljeno September 8, 2008 Deli Objavljeno September 8, 2008 Prosim za spremembo v PICASSO. Hvala v naprej :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno September 8, 2008 Deli Objavljeno September 8, 2008 Če bi lahko mene spremeil v trojan hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno September 12, 2008 Deli Objavljeno September 12, 2008 naj hvala! :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jvalant Objavljeno September 13, 2008 Deli Objavljeno September 13, 2008 Bi prosil da mi spremenite nick v SWE, ce je zaseden je verjetn moj kiks pred casom ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tadeusz Objavljeno September 14, 2008 Deli Objavljeno September 14, 2008 jst pa bi prosil, če mi spremenite v Tadeusz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno September 15, 2008 Deli Objavljeno September 15, 2008 (popravljeno) lahko bflorc ? sepravi z malimi črkami vse :whistle: neda se mi shifta vedno ko se prijavljam prtiskat :D Popravljeno September 15, 2008. Popravil BFlorc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno September 16, 2008 Deli Objavljeno September 16, 2008 lahko bflorc ? sepravi z malimi črkami vse :whistle: neda se mi shifta vedno ko se prijavljam prtiskat :D ne rabs Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno September 16, 2008 Deli Objavljeno September 16, 2008 ne rabs u-u pa res :D :ninja: sam še vseen bi mel bflorc :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bošt Objavljeno September 18, 2008 Deli Objavljeno September 18, 2008 a mam lakh prosim bošt/boštjan/zupan/bzupan ali karkoli podobnega hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eXTReme13 Objavljeno September 18, 2008 Deli Objavljeno September 18, 2008 eXTReme13 hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZIXXX Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 A mi loh zbrišete te 3 XXX iz nicka? Hvala. A kdo kej dela tuki? Še zmeraj čakam :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 A kdo kej dela tuki? Še zmeraj čakam :D ej legenda, nea gre....je že en bizi :alien1: mejbi BIZI1098 :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Oktober 5, 2008 Deli Objavljeno Oktober 5, 2008 A bi lahk se jest preimenoval v "Rian rider"? Prosim :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Oktober 5, 2008 Deli Objavljeno Oktober 5, 2008 Še enkrat prosim če bi lahko mene preimenoval v trojan-sem imel ta nik že prej pol sem pa neki zamoču pa sem mogu ustvart nov uporabniški račun... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pkoco Objavljeno Oktober 6, 2008 Deli Objavljeno Oktober 6, 2008 ne da se zgleda da je že zaseden :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lady Guzzi Objavljeno Oktober 6, 2008 Deli Objavljeno Oktober 6, 2008 Ker nimam več tega motorja, ki so ga poimenovali redsuzy, bi tudi rada spremenila nick. A se da v Lady Guzzi? To pa ziher še nuben ni. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scottie Objavljeno Oktober 7, 2008 Deli Objavljeno Oktober 7, 2008 A bi lahko še jaz prosil za preimenovanje v Scottie. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Death Angel Objavljeno Oktober 9, 2008 Deli Objavljeno Oktober 9, 2008 :worship: ciao. tud jst če se da bi spremenil nick. takrat ko sem se prijavljal sm napisal kar začetek meila zdaj bi pa rad spremenil če se da v Black Angel ali Death Angel upam da še niso zasedeni. se vam v naprej zahvaljujem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Oktober 10, 2008 Deli Objavljeno Oktober 10, 2008 V Spider™ se bi dalo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
21 Objavljeno Oktober 13, 2008 Deli Objavljeno Oktober 13, 2008 Bi se dalo moj nick spremeniti iz zoki21 v 21 al pa še boljše ali se me da blokirati, zamrzniti, zbrisati? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Me2You Objavljeno November 7, 2008 Deli Objavljeno November 7, 2008 Lp :D Ka se da nick iz Me2You spremenit v Japan_GiRL ?? proosim :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AJ Objavljeno November 14, 2008 Deli Objavljeno November 14, 2008 Mojega prosim v AJ. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Death Angel Objavljeno November 21, 2008 Deli Objavljeno November 21, 2008 :worship: ciao. tud jst če se da bi spremenil nick. takrat ko sem se prijavljal sm napisal kar začetek meila zdaj bi pa rad spremenil če se da v Black Angel ali Death Angel upam da še niso zasedeni. se vam v naprej zahvaljujem :unsure: ojla a je kdo tuki :huh: kako je z mojo prošnjo? :whistle: :unsure: :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pkoco Objavljeno November 21, 2008 Deli Objavljeno November 21, 2008 ja bi pa v pkoco če lahko :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pkoco Objavljeno November 24, 2008 Deli Objavljeno November 24, 2008 halo je gdo tuu :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se