Core Objavljeno Februar 25, 2009 Deli Objavljeno Februar 25, 2009 Ker sem še bil mlad in zaletav, sem si dal ime Bendit-k3, ker pa tega motocikla več nimam kar nekaj časa, bi si spremenil uporabniško ime v nekaj kaj nima povezave z motociklom. V kolikor je to mogoče bi vas lepo prosim. Imel bi Core . Preveril sem v članih in nisem zasledil, da bi bilo zasedeno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SCMC Objavljeno Februar 25, 2009 Deli Objavljeno Februar 25, 2009 Prosil bi vas če mi lahko spremenite nick v SC&MC. Hvala. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Februar 28, 2009 Deli Objavljeno Februar 28, 2009 prosim da mi spremenite vzdevek v: Schmid87 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno Februar 28, 2009 Deli Objavljeno Februar 28, 2009 Prosil bi vas če mi lahko spremenite nick v SC&MC. Hvala.lp Žal ne bo šlo. Znak & ni dovoljen v imenih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SCMC Objavljeno Februar 28, 2009 Deli Objavljeno Februar 28, 2009 (popravljeno) Žal ne bo šlo. Znak & ni dovoljen v imenih. Potem pa prosim v nick: SCMC lp Popravljeno Februar 28, 2009. Popravil stiven6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Core Objavljeno Marec 1, 2009 Deli Objavljeno Marec 1, 2009 Hvala Adminu :worship: za spremebo vzdevka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KirN_55 Objavljeno Marec 2, 2009 Deli Objavljeno Marec 2, 2009 (popravljeno) Ker sem se registriral že dolga nazaj in zbral nesmislen nick bi prosu admina da mi nick spremeni v KirN_55 Že vnaprej se zahvaljujem :D Popravljeno Marec 2, 2009. Popravil ZeRoC00L Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Marec 3, 2009 Deli Objavljeno Marec 3, 2009 (popravljeno) Evo spet je cajt de mal zamenam nick. Se ne velik. Sam mal: rok1679 => vrho1679 Hvala v naprej :worship: Popravljeno Marec 3, 2009. Popravil Rok1679 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BoštjanR1 Objavljeno Marec 5, 2009 Deli Objavljeno Marec 5, 2009 Prosim, če mi lahko spremenite nick iz KILL v BoštjanR1 ! Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
orly Objavljeno Marec 12, 2009 Deli Objavljeno Marec 12, 2009 prosim za spremembo v o rly hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZOX Objavljeno Marec 12, 2009 Deli Objavljeno Marec 12, 2009 (popravljeno) Pr8 spremente me v ZOX tenk ju :OK: Popravljeno Marec 12, 2009. Popravil Zorman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZOX Objavljeno Marec 13, 2009 Deli Objavljeno Marec 13, 2009 Pr8 spremente me v ZOX tenk ju :OK: še boljše.. blokirajte me al pa zbrište hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jernej125ccm Objavljeno Marec 17, 2009 Deli Objavljeno Marec 17, 2009 Zaradi takšnih in drugačnih vplivov mi prosim spremenite nick v jernej125ccm Že vnaprej hvala, se bo pa to preminjalo po letih :) torej čez 2 leti mi boste spet morali zamenjati nick hehe :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yamahadriver Objavljeno Marec 18, 2009 Deli Objavljeno Marec 18, 2009 (popravljeno) likepiaggio v yamahadriver Prosim in hvala v naprej! :D Popravljeno Marec 18, 2009. Popravil likepiaggio Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Marec 24, 2009 Deli Objavljeno Marec 24, 2009 Ali lahko prosim iz Cut_Lee v ˘MihA˘ obljubim da bo zadnjič :P hehe Hvala, Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno Marec 25, 2009 Deli Objavljeno Marec 25, 2009 Lp, čas je za spremembe, lepo prosim v: gregorius. hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gasperr Objavljeno Marec 30, 2009 Deli Objavljeno Marec 30, 2009 A bi se dalo spremenit nick iz ARMANY v Gašper ali Gasper. Hvala.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LRR Objavljeno April 9, 2009 Deli Objavljeno April 9, 2009 (popravljeno) A bi se dalo spremenit nick iz ARMANY v Gašper ali Gasper.Hvala.. Živjo, bi lahko še meni v LRR Popravljeno April 9, 2009. Popravil royko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gasperr Objavljeno April 11, 2009 Deli Objavljeno April 11, 2009 a laha usaj zvem če bote spremenili al pa neki? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno April 11, 2009 Deli Objavljeno April 11, 2009 (popravljeno) najbrz ze bodo uredili...dej jim cajt Popravljeno April 11, 2009. Popravil rdeci_vragec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mobiln3z Objavljeno April 15, 2009 Deli Objavljeno April 15, 2009 Tole prosit mi je vseprej kot prijetno, prav tako pa tudi pogled na lasten "nick", posebaj zato, ker dvomim da bo naslednji motor spet yamaha, pa tudi nisem kaj dosti razmišljal ob prijavi, saj sem želel čimprej prebirati nasvete in priporočila . Torej če bi šlo, bi prosil za spremembo nick-a v mobiln3z ko se bo našel kakšen čas Hvala že vnaprej in LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Urban K. Objavljeno April 20, 2009 Deli Objavljeno April 20, 2009 Živjo! Lepo bi vas prosil, če bi mi spremenili nick v Urban K. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Maj 2, 2009 Deli Objavljeno Maj 2, 2009 (popravljeno) Še enkrat lepo prosim v _Mihaa_ Popravljeno Maj 2, 2009. Popravil Cut_Lee Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno Maj 2, 2009 Deli Objavljeno Maj 2, 2009 tudi jaz bi prosil za spremembo, iz ELO v ELO- na forumu je namreč še nek elo, zato pošiljanje zasebnih sporočil ne deluje. vnaprej hvala in lep pozdrav! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno Maj 3, 2009 Deli Objavljeno Maj 3, 2009 tudi jaz bi prosil za spremembo, iz ELO v ELO- na forumu je namreč še nek elo, zato pošiljanje zasebnih sporočil ne deluje. vnaprej hvala in lep pozdrav! Zasebna sporočila oz. celoten forum ne deluje na osnovi imen ampak ID številk. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se