Codeine Objavljeno Maj 3, 2009 Deli Objavljeno Maj 3, 2009 A bi se dalo spremenit nick iz ARMANY v Gašper ali Gasper. Hvala.. Ne! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Maj 3, 2009 Deli Objavljeno Maj 3, 2009 Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno Maj 3, 2009 Deli Objavljeno Maj 3, 2009 Zasebna sporočila oz. celoten forum ne deluje na osnovi imen ampak ID številk. kakorkoli že, meni zasebna sporočila ne delujejo. pošiljanje že, njih prejemanje pač ne... l.p. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Maj 3, 2009 Deli Objavljeno Maj 3, 2009 kakorkoli že, meni zasebna sporočila ne delujejo. pošiljanje že, njih prejemanje pač ne... l.p. lihkar sm ti enga poslal ... pa tudi pred časom, če se ne motim, sva si dopisovala (če si ti tisti z eno črno avtomobilsko ameriško zverino?) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno Maj 3, 2009 Deli Objavljeno Maj 3, 2009 (popravljeno) lihkar sm ti enga poslal ... pa tudi pred časom, če se ne motim, sva si dopisovala (če si ti tisti z eno črno avtomobilsko ameriško zverino?) Nadzorni center · Preglej nove objave · Osebni pomočnik · Moji prijatelji · 0 novih sporočil Popravljeno Maj 3, 2009. Popravil ELO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gasperr Objavljeno Maj 4, 2009 Deli Objavljeno Maj 4, 2009 Ne! Pardon, nism prej pogledu če že ma kdo... A bi lahka pol spremenili v Gasperr Sem pogledu in ni nobenga z tem nickom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gasperr Objavljeno Maj 5, 2009 Deli Objavljeno Maj 5, 2009 Najlepša vam hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špela B. Objavljeno Maj 13, 2009 Deli Objavljeno Maj 13, 2009 Zdravo! Prosim za spremembo imena iz "sbrezn" na "Špela B.". Hvala. LP Špela Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
damjanus Objavljeno Maj 14, 2009 Deli Objavljeno Maj 14, 2009 Živjo. Jaz pa se enkrat prosim za spremembo v damyan Upam da bo šlo Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno Maj 26, 2009 Deli Objavljeno Maj 26, 2009 Jaz bi proso za spremembo nicka v vucak77 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kumše Objavljeno Maj 26, 2009 Deli Objavljeno Maj 26, 2009 Živjo! Jst bi pa lepo prosu, če mi nick spremenite v Kumše Hvala lepa! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno Maj 26, 2009 Deli Objavljeno Maj 26, 2009 Jaz bi proso za spremembo nicka v vucak77 pardon v nick vuca77 prosim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GETRIEBE Objavljeno Junij 4, 2009 Deli Objavljeno Junij 4, 2009 Če se pa da to naredit bi pa tudi jaz prosil za drug nik. bi pa kar v serisko številko 2.246 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PiaggioNRGPower Objavljeno Junij 5, 2009 Deli Objavljeno Junij 5, 2009 Lepo bi prosil če bi se lahko opravila sprememba še na mojem uporabniškem imenu : yamahaengine - PiaggioNRGPower Se že vnaprej zahvaljujem! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno Junij 28, 2009 Deli Objavljeno Junij 28, 2009 sploh ni sile sam dajte še mene prekrstit v Bav Bav-a če se da prosm tnx že vnaprej!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mkrizma4 Objavljeno Junij 28, 2009 Deli Objavljeno Junij 28, 2009 Lp! bi lahko mene spremenil v Frankenstein ? Lepa hvala unaprej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sky125 Objavljeno Junij 30, 2009 Deli Objavljeno Junij 30, 2009 (popravljeno) Lp Bi lahko meni spremenili v _Miso_ Hvala Popravljeno Junij 30, 2009. Popravil sky125 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Julij 8, 2009 Deli Objavljeno Julij 8, 2009 Lepo prosim če mi lahko spremenite nick v TuG4M3R Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exaGee Objavljeno Julij 10, 2009 Deli Objavljeno Julij 10, 2009 Lahko še meni prosim v: iScream Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno Julij 11, 2009 Deli Objavljeno Julij 11, 2009 sploh ni sile sam dajte še mene prekrstit v Bav Bav-a če se da prosm tnx že vnaprej!!!!!!!!!!! ti si kr nareji novi račun zj bo že mau sila a bi lahk prosm mau hitrej tole stvar opravl? da me nau keri opozoru kr pol dobi po guzi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fruc Objavljeno Julij 13, 2009 Deli Objavljeno Julij 13, 2009 Živjo! Bi mi lahko prosim spremenili nick v fruc.. se zahvaljujem vnaprej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
butko Objavljeno Julij 20, 2009 Deli Objavljeno Julij 20, 2009 Prosim za spremembo nicka iz "butko" v "&rej" Hvaaala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maja333 Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 (popravljeno) Jaz bi pa prosila za spremembo nicka iz Mark1984 v Maja Popravljeno Julij 22, 2009. Popravil Mark1984 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mkrizma4 Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 Lp! bi lahko mene spremenil v Frankenstein ? Lepa hvala unaprej. kok časa pa ponavad traja za to spremembo?? res bi vam biu hvaležen če bi lme spremenili v Frankenstein Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Julij 25, 2009 Deli Objavljeno Julij 25, 2009 Prosim če mi nick spremenite v TuGaMeR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se