norc 16 Objavljeno Julij 31, 2009 Deli Objavljeno Julij 31, 2009 Jaz bi si spremenil iz norc 16 v norc 89 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sky125 Objavljeno Avgust 4, 2009 Deli Objavljeno Avgust 4, 2009 Lp Bi lahko meni spremenili v _Miso_ Hvala Zdi se mi da že nekaj časa traja boste lahko? hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zziga Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 js bi rad spremenil nick iz warum v purejet hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero71 Objavljeno September 1, 2009 Deli Objavljeno September 1, 2009 Je možno iz pero71 v Črni Peter? HVALA!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maja333 Objavljeno September 5, 2009 Deli Objavljeno September 5, 2009 Mene zanima koliko časa bo še trajalo, da mi bodo spremenili nick, ker sem že julija zaprosila za spremembo iz Mark1984 v Maja in se ni še nič zgodilo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno September 5, 2009 Deli Objavljeno September 5, 2009 Mene zanima koliko časa bo še trajalo, da mi bodo spremenili nick, ker sem že julija zaprosila za spremembo iz Mark1984 v Maja in se ni še nič zgodilo. Uporabnica pod imenom Maja že obstaja....zato ti ne spremenijo nick-a Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maja333 Objavljeno September 5, 2009 Deli Objavljeno September 5, 2009 Aha ... no hvala za pojasnilo.) Potem pa v Maja333 če se da, hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jvalant Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 Rad bi si spremenu nick v SWE, ce slucajno ze obstaja, je verjetno zato k sm neki zeznu, tko da se ga verjetno lohk zbrise.... hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Steen Objavljeno September 8, 2009 Deli Objavljeno September 8, 2009 jaz bi zamenu nick v Steen - do zdaj še ni nobenga Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zipy Objavljeno September 10, 2009 Deli Objavljeno September 10, 2009 (popravljeno) jaz pi spremenil nick iz Pacient v Zipy Hvala Popravljeno September 10, 2009. Popravil Pacient Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AJ Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 je možno iz "AJ" v "daks"? Hvala, LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zziga Objavljeno Oktober 3, 2009 Deli Objavljeno Oktober 3, 2009 js bi rad spremenil nick v sinn če gre, hvala =) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Oktober 7, 2009 Deli Objavljeno Oktober 7, 2009 Eno majhno spremembo bi prosil...iz _Mihaa_ v Miha27 Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
butko Objavljeno Oktober 22, 2009 Deli Objavljeno Oktober 22, 2009 Prosim za spremembo nicka iz "butko" v "&rej" Hvaaala! Dejte no... od julija nič no... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fruc Objavljeno November 1, 2009 Deli Objavljeno November 1, 2009 (popravljeno) Eno majhno spremembo bi prosil...iz _Mihaa_ v Miha27 Hvala haha a ti ta nick ni ušeč ?? sei poznamo tvojo cifro veš... sam kaj bo pol k boš hotu kkšno drugo cifro ? Popravljeno November 1, 2009. Popravil fruc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno November 2, 2009 Deli Objavljeno November 2, 2009 Hvala :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno November 2, 2009 Deli Objavljeno November 2, 2009 Dejte no... od julija nič no... In tudi ne bo nič, saj znak & ne more biti v imenu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno November 10, 2009 Deli Objavljeno November 10, 2009 Leta bežijo. Pa dajmo spremeniti iz Hattori Hanzo v Matori Hanzo, kadar bo kaj časa in volje. Hvala. Alla 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Trbiz Objavljeno Januar 6, 2010 Deli Objavljeno Januar 6, 2010 (popravljeno) Prosim za spremembo nicka iz 1000 v Trbiž hvala in lp pozdrav! Popravljeno Januar 6, 2010. Popravil 1000 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Legvanka Objavljeno Januar 10, 2010 Deli Objavljeno Januar 10, 2010 Prosim za spremembo iz Legvan v Legvanka Mislim da so razlogi več kot očitni Na žalost sem se pri izbiri prenaglila Najlepša hvala za vse LP bajkr88 in Gladiac 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Legvanka Objavljeno Januar 17, 2010 Deli Objavljeno Januar 17, 2010 Prosim za spremembo iz Legvan v Legvanka Mislim da so razlogi več kot očitni Na žalost sem se pri izbiri prenaglila Najlepša hvala za vse LP Najlepše se zahvaljujem za spremembo nick-a. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest GixxerPilot Objavljeno Februar 8, 2010 Deli Objavljeno Februar 8, 2010 Lepo bi prosil če bi mi spremenili nick v Gixxer. Najlepša hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest GixxerPilot Objavljeno Februar 9, 2010 Deli Objavljeno Februar 9, 2010 Lepo bi prosil če bi mi spremenili nick v Gixxer. Najlepša hvala. Sem ugotovil da Gixxer že obstaja. Mogoče VisualID? Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest VisualID Objavljeno Februar 10, 2010 Deli Objavljeno Februar 10, 2010 Sem ugotovil da Gixxer že obstaja. Mogoče VisualID? Hvala. Za vašo pomoč se vam najlepše zahvaljujem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 10, 2010 Deli Objavljeno April 10, 2010 Bi prosil, če se da sprmeniti nick v Low Rider. Hvala ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se