Zajček Objavljeno Januar 1, 2011 Deli Objavljeno Januar 1, 2011 Prosim, če mi lahko spremenite nick v Zajček. Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
njofra Objavljeno Januar 2, 2011 Deli Objavljeno Januar 2, 2011 Prosim, če mi lahko spremenite nick v Zajček. Hvala. zajec bi šlo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Februar 24, 2011 Deli Objavljeno Februar 24, 2011 prosim, če mi spremenite v Nina Bina hvala bajkr88 in BIZIXXX 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 3, 2011 Deli Objavljeno Marec 3, 2011 prosim, če mi spremenite v JustinBieber ... trebor, KUK679, Alla in 8 others 7 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 3, 2011 Deli Objavljeno Marec 3, 2011 prosim, če mi spremenite v JustinBieber ... Al pa na kratko J&B Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TBoxer Objavljeno Marec 3, 2011 Deli Objavljeno Marec 3, 2011 prosim, če mi spremenite v JustinBieber ... Da se ti ne bo izpolnila ta želja, kot tistemu gorgonzoli nekoč, nekje... lp thumper in mojamiska 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno Marec 7, 2011 Deli Objavljeno Marec 7, 2011 prosim, če mi spremenite v JustinBieber ... evo, urejeno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 7, 2011 Deli Objavljeno Marec 7, 2011 Ojoj.... :surrender: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Marec 7, 2011 Deli Objavljeno Marec 7, 2011 evo, urejeno... meeeen tud spremente :angry: prosim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 8, 2011 Deli Objavljeno Marec 8, 2011 Čas neusmiljeno teče, tako da prosim, če mi počasi (se ne mudi) spremenite nick v DAMI34 . Hvala domina, hilton, anja37 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
njofra Objavljeno Marec 9, 2011 Deli Objavljeno Marec 9, 2011 Če se že špilate me daj v Jason Voorhees Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Marec 9, 2011 Deli Objavljeno Marec 9, 2011 Če se že špilate me daj v Jason Voorhees dobra damjanus in bajkr88 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
njofra Objavljeno Marec 9, 2011 Deli Objavljeno Marec 9, 2011 (popravljeno) dobra ti se boš zdaj spremenil v "dobra" sem ženski samo predlagal, da je zajček zaseden in da je lahko "zajec" in me je en od teh kretenov spremeni v zajca ps: še sreča da nisem rekel bieber Popravljeno Marec 9, 2011. Popravil zajec thumper, ninjaxx, bajkr88 in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BLACKACES Objavljeno Marec 10, 2011 Deli Objavljeno Marec 10, 2011 (popravljeno) Prosim za BLACKACES. lp Popravljeno Marec 10, 2011. Popravil blackaces Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zajček Objavljeno Marec 18, 2011 Deli Objavljeno Marec 18, 2011 ... sem ženski samo predlagal, da je zajček zaseden in da je lahko "zajec" in me je en od teh kretenov spremeni v zajca :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
njofra Objavljeno Marec 18, 2011 Deli Objavljeno Marec 18, 2011 ... sem ženski samo predlagal, da je zajček zaseden in da je lahko "zajec" in me je en od teh kretenov spremeni v zajca :lol1: zato pa morava bit prijatelja thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
njofra Objavljeno Marec 19, 2011 Deli Objavljeno Marec 19, 2011 rad bi bil njofra Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
s58e Objavljeno Marec 30, 2011 Deli Objavljeno Marec 30, 2011 rad bi bil compaq Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno April 1, 2011 Deli Objavljeno April 1, 2011 se da da je namesto aless -> Aless Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Junij 19, 2011 Deli Objavljeno Junij 19, 2011 bi admina prosu če me rukne v "Gizmo ®" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AleksG Objavljeno Julij 1, 2011 Deli Objavljeno Julij 1, 2011 prosim za spremembo mojega nika v SandiGulje, hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Avgust 19, 2011 Deli Objavljeno Avgust 19, 2011 da ne bi slučajno kdo njemu zamenjal nick,...kar naj mu tak ostane je čist primeren Alla, MihaJ, DAMI34 in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AleksG Objavljeno September 8, 2011 Deli Objavljeno September 8, 2011 prosim za spremembo mojega nika v SandiGulje, hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kiki89 Objavljeno November 18, 2011 Deli Objavljeno November 18, 2011 (popravljeno) je možno zbrisat nick in s tem vse objave člana? čeprav nevem zakaj dvomim v to opcijo? torej? Popravljeno November 18, 2011. Popravil kiki89 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kiki89 Objavljeno November 19, 2011 Deli Objavljeno November 19, 2011 (popravljeno) je že možnost izbrisa člana z vsemi njegovimi objavami? sigurno se da tak naredit, če je želja? Popravljeno November 19, 2011. Popravil kiki89 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se