Alla Objavljeno November 19, 2011 Deli Objavljeno November 19, 2011 je že možnost izbrisa člana z vsemi njegovimi objavami? sigurno se da tak naredit, če je želja? Posamezne objave, če so žaljive ali je kak drug tehten razlog za izbris. Kontaktiraš katerega od moderatorjev, pošlješ link, razložiš problem in prosiš za izbris. Izbris člana z vsemi njegovimi posti ni možen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3xATA Objavljeno November 22, 2011 Deli Objavljeno November 22, 2011 ja srečen dogodek rojstvo hčerke tako da bi prosu 3xATA Be wild, DAMI34, trebor in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno November 22, 2011 Deli Objavljeno November 22, 2011 ja srečen dogodek rojstvo hčerke tako da bi prosu 3xATA .....ja super....čestitke...pa, da bi bla zdrava... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AleksG Objavljeno Marec 2, 2012 Deli Objavljeno Marec 2, 2012 prosim za spremembo mojega nika v SandiGulje, hvala. Lepo prosim... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 4, 2012 Deli Objavljeno Marec 4, 2012 Tudi jaz bi rad dodal imenu še moj vzdevek, in sicer SANJIN-MIXON , hvala moderatorju, ker imam tudi na motorju ta vzdevek in me po njem več ljudi prepozna, imam pa vzdevek že od otroštva, moje pravo ime je SANJIN in bi rad dodal še vzdevek MIXON LP SANJIN-MIXON trebor, gandi in umetnica51 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 4, 2012 Deli Objavljeno Marec 4, 2012 Hvala lepa trebor in gandi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Marec 22, 2012 Deli Objavljeno Marec 22, 2012 prosim za spremembo iz Nina Bina v Ninč hvala gandi in HyperJack 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MegaSpeed Objavljeno Marec 25, 2012 Deli Objavljeno Marec 25, 2012 Lep pozdrav! Na motosvet se vračam po cca. 2 letih premora. Ker so sedaj novi časi in me je hitrost minila, bi prosil za spremembo nicka z MegaSpeed v Jerikman. Hvala : ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MKrmec Objavljeno Marec 28, 2012 Deli Objavljeno Marec 28, 2012 Prosm spremente moj ime samo v "MKrmec" brez "" hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Natko78 Objavljeno Maj 10, 2012 Deli Objavljeno Maj 10, 2012 Pozdravljeni, Prosil bi, ča mi lahko spremenite nick na Natko78. Najlepša hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AK84 Objavljeno Maj 11, 2012 Deli Objavljeno Maj 11, 2012 Pozdravljeni Prosil bi, če mi lahk spremenite nick na AK84. Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica52 Objavljeno Maj 20, 2012 Deli Objavljeno Maj 20, 2012 Pozdravljeni Prosil bi, če mi lahk spremenite nick na Kiki89 Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica52 Objavljeno Maj 21, 2012 Deli Objavljeno Maj 21, 2012 Pozdravljeni Prosil bi, če mi lahk spremenite nick na Kiki89 Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Maj 22, 2012 Deli Objavljeno Maj 22, 2012 Pozdravljeni Prosil bi, če mi lahk spremenite nick na Kiki89 Hvala umetnica52...a zdj ne boš več moja sestra v bratu.... gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica52 Objavljeno Maj 23, 2012 Deli Objavljeno Maj 23, 2012 ne razumem zakaj se ne upošteva želj uporabnikov MS TASTARGA kiki89 naj nazaj usposobijo nobenih odgovorov, nič mislim kaki moderatorji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 23, 2012 Deli Objavljeno Maj 23, 2012 Mislim, da ti je bilo že nekajkrat razloženo, da to ni v pristojnosti moderatorjev, temveč ADMINISTRATORJEV. :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica52 Objavljeno Maj 23, 2012 Deli Objavljeno Maj 23, 2012 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cufa Objavljeno Maj 24, 2012 Deli Objavljeno Maj 24, 2012 Uporabnik Kiki89 je bil 28. 2. 2012 zaradi večkratnega neupoštevanja pravil foruma in ignoriranja opozoril moderatorjev blokiran, kar je bilo uporabniku tudi razloženo. Blokada se v bistvu ne nanaša na uporabniški račun, ampak na uporabnika. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica52 Objavljeno Maj 24, 2012 Deli Objavljeno Maj 24, 2012 (popravljeno) zakaj si zmišljuješ... pojma nimaš pa se fino delaš kako vse klapa ko ste ga blokiral človek ni mogu pridet na profil pa videt privatnega sporočila in te bujne razlage tak da ja, take stvari rajš porihtite, če se že neki igrate podn od podna Popravljeno Maj 24, 2012. Popravil umetnica52 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Maj 24, 2012 Deli Objavljeno Maj 24, 2012 Nekdo, ki ima tako žaljiv avatar, s tem samo kaže svoj nivo komunikacije - takšni avatarji bi morali biti prepovedani! ImenitnaPriložnost in Alla 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica52 Objavljeno Maj 24, 2012 Deli Objavljeno Maj 24, 2012 (popravljeno) se strinjam! dajte ukrepat! baj de vej, si dvignu sploh roko da lahko kaj poveš???? Popravljeno Maj 24, 2012. Popravil umetnica52 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TBoxer Objavljeno Maj 24, 2012 Deli Objavljeno Maj 24, 2012 ... dajte ukrepat! ni potrebe... nas je narava že prehitela... umetnica52 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cufa Objavljeno Maj 25, 2012 Deli Objavljeno Maj 25, 2012 Umetnica52 - odgovor je: "Ne." Lahko te pa ponovno blokiramo, ker si nesramen do souporabnikov kot je TBoxer. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TBoxer Objavljeno Maj 25, 2012 Deli Objavljeno Maj 25, 2012 ... Lahko te pa ponovno blokiramo, ker si nesramen do souporabnikov kot je TBoxer. Cufa si kaj zamešala... ali pa sem le jaz toliko pozabljiv? trebor, anja37 in pajkica 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cufa Objavljeno Maj 27, 2012 Deli Objavljeno Maj 27, 2012 Cufa si kaj zamešala... ali pa sem le jaz toliko pozabljiv? Dva posta višje je dovolj nekultiviran bevsk. Če se komu to ne zdi dovolj za označbo "nesramno", naj preveri koliko ceni samega sebe, da se mu zdi tak nivo komunikacije sprejemljiv. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se