Popularna objava KLOVN Objavljeno November 9, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno November 9, 2014 zaradi dane besede in mojega pametovanja , ki me je stalo le tega, prosim za spremembo nicka iz duce749 v KLOVN, hvala maus, skalaprava, TakeALookAround in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dreja_123 Objavljeno November 11, 2014 Deli Objavljeno November 11, 2014 Hvala za spremembo nicka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.Tito Objavljeno December 6, 2014 Deli Objavljeno December 6, 2014 Posil bi za spremebo nicka da bom imel enako kot na drugih forumih v dr.Tito Hvala lp. Posil bi za spremebo nicka da bom imel enako kot na drugih forumih v dr.Tito Hvala lp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.Tito Objavljeno December 10, 2014 Deli Objavljeno December 10, 2014 Jaz bi pa še enkrat prosil če se da spremenit nick ?hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.Tito Objavljeno December 12, 2014 Deli Objavljeno December 12, 2014 Hvala lepa Hvala lepa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno December 12, 2014 Deli Objavljeno December 12, 2014 Hvala lepa Hvala lepa Še lokacijo spremeni iz Višnja gora v Baden Baden. trebor, Fritz, thumper in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 15, 2014 Deli Objavljeno December 15, 2014 Še lokacijo spremeni iz Višnja gora v Baden Baden. a mu pošljemo še plošček od duran duran ? DAMI34 in maxxa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MonsterRider Objavljeno Marec 29, 2015 Deli Objavljeno Marec 29, 2015 Prosil bi za spremembo nicka v MonsterRider. Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buska Objavljeno Marec 30, 2015 Deli Objavljeno Marec 30, 2015 Prosil bi za spremembo nicka v Buska Hwalla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
otim Objavljeno April 17, 2015 Deli Objavljeno April 17, 2015 Prosim za spremebo nicka v Mito. Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guzzila Objavljeno April 21, 2015 Deli Objavljeno April 21, 2015 Prosim če mi nick-name spremenite v Guzzila Hvala in LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tačka Objavljeno April 26, 2015 Deli Objavljeno April 26, 2015 Prosim za spremembo nick-a v "Tačka". Pa hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OldSchool Kawi Objavljeno April 27, 2015 Deli Objavljeno April 27, 2015 Prosim za zamenjavo v OldSchool Kawi Hvala lepa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Maj 1, 2015 Deli Objavljeno Maj 1, 2015 prosim v NinaBina hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SasoKuzma Objavljeno Maj 6, 2015 Deli Objavljeno Maj 6, 2015 Pozdravljeni Lahko prosim spremenite iz SasoKuzma v SAŠO Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
čurek12 Objavljeno Julij 16, 2015 Deli Objavljeno Julij 16, 2015 Jaz bi pa spremenil iz čurek12 v ČUREK pa ne vem kako Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fadil Objavljeno Julij 28, 2015 Deli Objavljeno Julij 28, 2015 Tudi sam sem se pred leti zajebal in izbral napačen nick. Na vseh ostalih forumih je moj nick Fadil, zato bi prosil, da mi ga zamenjate tudi tukaj. Torej FADIL. Hvala lepa UnionJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KyoKon Objavljeno November 5, 2015 Deli Objavljeno November 5, 2015 Po vseh letih, bi si želel drugačen nick, pred 10 leti ob prvi prijavi se res nisem poglabljal. Prosim, če ga spremenite iz nikasport v KyoKon. Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno November 5, 2015 Deli Objavljeno November 5, 2015 pred 1 uro, nikasport pravi: Po vseh letih, bi si želel drugačen nick, pred 10 leti ob prvi prijavi se res nisem poglabljal. Prosim, če ga spremenite iz nikasport v KyoKon. Hvala. Ime si lahko spremenite sami v svojih nastavitvah. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KyoKon Objavljeno November 6, 2015 Deli Objavljeno November 6, 2015 pred 20 urami, Codeine pravi: Ime si lahko spremenite sami v svojih nastavitvah. Res je, hvala, no to pa je noviteta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kr nekiiiiii Objavljeno Januar 5, 2016 Deli Objavljeno Januar 5, 2016 Živijo, mene pa zanima če se da resetirati moj profil, ker mi ob vsakem obisku tega foruma javi da imam napačno geslo. Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno September 14, 2016 Deli Objavljeno September 14, 2016 Kako se spremieni nik? V nastavitvah profila ne najdem ničesar... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 14, 2016 Deli Objavljeno September 14, 2016 Nick ti lahko spremeni samo administrator Codeine. Pošlji mu zasebno sporočilo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno September 15, 2016 Deli Objavljeno September 15, 2016 pred 18 urami, trojan69 pravi: Kako se spremieni nik? V nastavitvah profila ne najdem ničesar... V nastavitvah svojega profila si ga lahko spremeniš sam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno Januar 20, 2017 Deli Objavljeno Januar 20, 2017 (popravljeno) se da nekako dobiti/prevzeti/ukrasti/v dar dobiti nick od koga, ki ima statistiko: joined: 2002, last visited: never, content count: 0, no recent activity .. toraj ga ni, ni bilo in verjetno ga niti več ne bo, samo nick ima rezerviran .... Popravljeno Januar 20, 2017. Popravil Texo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se