motoristek Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 06.09 - Umrl je sloviti italijanski tenorist Luciano Pavarotti V 71. letu starosti je umrl sloviti italijanski operni pevec Luciano Pavarotti. Pevec se je zadnje leto boril z rakom, sinoči pa je na svojem domu v Modeni umrl zaradi odpovedi ledvic. Pavarottija sta njegov visoki C in markantna pojava na odru uvrstila med najbolj priljubljene tenoriste. Bolehal je za rakom na trebušni slinavki. Njegovo stanje je bilo zelo resno, ko je po odhodu iz bolnišnice v Modeni, kjer se je zdravil, imel težave z ledvicami in izgubljal zavest. Iz bolnišnične oskrbe so ga odpustili 25. avgusta, več kot dva tedna po tistem, ko so ga sprejeli z visoko vročino. Takrat je njegova menedžerka zanikala, da ga zdravijo zaradi pljučnice. Opernega zvezdnika so za rakom operirali julija lani v bolnišnici v New Yorku. Rak na trebušni slinavki je med najbolj smrtonosnimi, čeprav so ameriški zdravniki upali, da bo operacija izboljšala možnosti za Pavarottijevo preživetje. V času operacije se je zvezdnik pripravljal na sklenitev svoje poslovilne turneje. Od takrat se ni več pokazal v javnosti. (dnevnik, MO) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 R.I.P. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 Še dobro, da na javnem razpisu za izdelavo njegove krste, posla niso dobili naši, ker bi se drugače lahko kar poslovili od prelepih pohorskih gozdov... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 je bil vredu ded, škoda edino da je tiste 3 tenorje skup spravil in da jih zdaj razni Il Divo posnemajo. bemti ne bom si odpustil dneva ko sem neveden kaj sploh je to jih moji potegnil z neta in spekel na CD! :headbang: kaki anoying crap :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 Pavarotti je bil car :worship: R.I.P Luciano :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 ja res ga je blo lepo poslušati R.I.P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 ja res ga je blo lepo poslušati R.I.P Ma niti ne ampak vseeno, P.v.M. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 potegnil z neta in spekel na CD! Ja, to je pa kazen za pirate. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 dost je bil star..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 dost je bil star..... Ti si meni taki car, na kolko si mejo postavu? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 (popravljeno) Ti si meni taki car, na kolko si mejo postavu? :rolleyes: nism jaz meje postavil :grrr , Matilda mu jo je :krneki: sicer pa, a ni človek pri 70ih star :blink: P.S. Smrt nikoli ne ve. kje jo čaka človek! :evilgrin: Popravljeno September 6, 2007. Popravil Zdrawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brubi46 Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 Sicer mi njegov glas ni bil všeč, ampak je bil kr car. R.I.P. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 je bil vredu ded, škoda edino da je tiste 3 tenorje skup spravil in da jih zdaj razni Il Divo posnemajo. bemti ne bom si odpustil dneva ko sem neveden kaj sploh je to jih moji potegnil z neta in spekel na CD! :headbang: kaki anoying crap :SS Ej, ma tisti polizanci so pa res grozni. Tastari trije so bli vsaj frajerji. so znali! Lucianu pa hvala za Miss Sarajevo, če ne za nč druzga. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 Lucianu pa hvala za Miss Sarajevo, če ne za nč druzga. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Megajver Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 Ja res ga je škoda ker je bil pravi model - pa ziher motorist :rolleyes: R.I.P. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 "il mio nome nessuno mai sapraaa...." brrrr...kurja polt... un altro grande se ne andato... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 Sicer ne poslušam operne glasbe, samo ko so pa zapeli Pavarotti, Domingo in Careras, so pa trgal gate. Glasu, kot ga je imel Pavarotti, tudi ne bo več takega pomoje. :worship: :worship: :worship: :worship: R.I.P. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 Od opere mi je še najbolj sprejemljiva Carmen. Od ...Bizeta? Je pa ta trio bil res zakon, tudi jaz sem mu prisluhnil. Motorist? Če je bil, bi mu prisodil kakšnega Harleya. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
the JACK Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 večno te bom slišal :cry: :worship: car carjev :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 vedno ga je bilo in ga še vedno bo lepo slišat... tudi najboljši enkrat grejo... R.I.P. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno September 7, 2007 Deli Objavljeno September 7, 2007 Izjemen glas...dober stas,ljubitelj špagetov,na stara leta ati. Dobrodelneš ? mogoče v stilu Bona (U2)... je pa res da je operne arije približal množicam in naredil precej v svetu opere.Liciano sei e resti grande. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno September 7, 2007 Deli Objavljeno September 7, 2007 Lucianu pa hvala za Miss Sarajevo, če ne za nč druzga. pa: James Brown & Pavarotti tu Pavarotti & Barry White tu Queen + Luciano Pavarotti Luciano Pavarotti and Elton John Eros Ramazzotti feat. Luciano Pavarotti tu Luciano Pavarotti & Meat Loaf tu Lou Reed and Luciano Pavarotti tu Sepultura & Pavarotti Pavarotti and Bryan Adams tu Jon Bon Jovi & Pavarotti Pavarotti & Friends Bono in ta z prijatelji (Pavarotti and friends) tu in tu bil je, je, in bo ostal legenda... sam je to najbolje povedal tukaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 7, 2007 Deli Objavljeno September 7, 2007 R.I.P. :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno September 7, 2007 Deli Objavljeno September 7, 2007 pa: James Brown & Pavarotti tu Pavarotti & Barry White tu Queen + Luciano Pavarotti Luciano Pavarotti and Elton John Eros Ramazzotti feat. Luciano Pavarotti tu Luciano Pavarotti & Meat Loaf tu Lou Reed and Luciano Pavarotti tu Sepultura & Pavarotti Pavarotti and Bryan Adams tu Jon Bon Jovi & Pavarotti Pavarotti & Friends Bono in ta z prijatelji (Pavarotti and friends) tu in tu bil je, je, in bo ostal legenda... sam je to najbolje povedal tukaj za to si pa zaslužiš :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se