bmwslo Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 :nono: :nono: :nono: :smoke: :nono: :nono: :nono:
motoristek Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 :nono: :nono: :nono: :smoke: :nono: :nono: :nono:
AlterMann Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 :nono: :nono: :nono: :smoke: :nono: :nono: :nono:
motoristek Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 :nono: :nono: :nono: :smoke: :nono: :nono: :nono: :smoke:
RHonda Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 Kej bi se lahko odvadil ??? Kdo mi lahko pomaga? K jest zdej že 1,5 škatlice na dan spušim pa ne vem kaj nej nardim, skoz mi je slabo, vsak zjutri ko vstanem btuham. Imam pa tud čist suh gobec v glavnem katastrofa..Kadim pa kar vse čike- kje je kaka klinika za odvajanje ???
Nagaya Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 (popravljeno) pokadi zadnji cigaret, ki ga imaš v škatli in ne kupi nove. :naughty: Popravljeno Maj 20, 2008. Popravil Nagaya
GRUNF Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 Kej bi se lahko odvadil ??? Kdo mi lahko pomaga? K jest zdej že 1,5 škatlice na dan spušim pa ne vem kaj nej nardim, skoz mi je slabo, vsak zjutri ko vstanem btuham. Imam pa tud čist suh gobec v glavnem katastrofa..Kadim pa kar vse čike- kje je kaka klinika za odvajanje ??? Psihiatrija, je zate premanentna rešitev :smoke:
AlterMann Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 pokadi zadnji cigaret.... ... and roll another one :smoke:
Medoo Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 :smoke: Kej bi se lahko odvadil ??? Kdo mi lahko pomaga? K jest zdej že 1,5 škatlice na dan spušim pa ne vem kaj nej nardim, skoz mi je slabo, vsak zjutri ko vstanem btuham. Imam pa tud čist suh gobec v glavnem katastrofa..Kadim pa kar vse čike- kje je kaka klinika za odvajanje ??? A se moraš v vsako temo posrat! :evilgrin:
bmwslo Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 :nono: :nono: :nono: :smoke: :nono: :nono: :nono: :devil: :devil: :devil: :smoke: :devil: :devil: :devil:
AlterMann Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 :devil: :devil: :devil: :smoke: :devil: :devil: :devil:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se