AlterMann Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 primajal se je tud naš prjatu Medo na to zaspano sivo jutro v sredo... :smoke:
Medoo Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 To sredo je pa prav lepo, ker mi plačo danes dobimo :smoke:
motoristek Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 jaz jo čakal bom še kakšen dan... :smoke:
AlterMann Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 plača moja je že zdavnak fuč zdej pa Alter moj šparat se uč' :smoke:
AlterMann Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 pol pa pride se naš zd€n€ besede ne reče on nobene hitro z enim čikom se zadene :smoke:
motoristek Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 zdaj so plačo mi prinesli, delno me razveselili, ampak vem, da hrvatom jo bom puslil za hrde jo bom zgubil... :smoke:
riderrgirl Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 (popravljeno) pol pa pride se naš zd€n€besede ne reče on nobene hitro z enim čikom se zadene :smoke: :smoke: :smoke: pa pride..še maja...ko zjutri kmal vstaja..... :winkiss: Popravljeno Julij 9, 2008. Popravil riderrgirl
motoristek Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 (popravljeno) @pa pride..še maja...ko zjutri kmal vstaja..... ...ki se na vse zgodaj rada ljubi... :smoke: Popravljeno Julij 9, 2008. Popravil motoristek
AlterMann Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 nekdo ji nagaja popelje do raja :smoke:
AlterMann Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 prileti še dobri stari Fury da pot mu dol iz čela curi hitro enega Marlića zakuri nobena stvar ga ne razburi :smoke:
AlterMann Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 pa ne da to je tisti maus ki vedno misli le na kavs :smoke:
AlterMann Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 ko malo po deveti uri ji zapoje zvonček v uri prebudi se tudi naša Sanda ki rada ponoči okoli banda :smoke:
AlterMann Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 gost bel dim se vali sem gor iz Zasavja Medoo in še kdo nas z njim pozdravlja :smoke:
AlterMann Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 ko prihrumi še Vanga s svojo Hondo privleče s sabo štajercev še eno hordo :smoke:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se