bmwslo Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 (popravljeno) hvala ti za lepe želje si naredil mi veselje a so sanje tole vse delat treba je a ne :smoke: Motoristek se pa gunca gor po njemu leze punca ma na morju res se carsko najde si plesalko barsko in domov si jo pripelje da mu malo jajca zmelje :smoke: Popravljeno Julij 14, 2008. Popravil bmwslo
AlterMann Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 bemfl zdaj mu jajca ruka on pa misli da že fuka a da sanje te bodo postale res še dosti Savinje bo preteklo vmes :smoke:
bmwslo Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 zdej'k se branit on ne more jebemo ga lahk do zore si ga Alter mal privošči BMWSLO mu moped "zlošči" manjka nam še samo Medoo da se vščije mu v skledo pol pa stari maček Doggie tresne ga po levi žogi naj se fant le mal spočije tu mu sonce zdaj ne sije :smoke:
AlterMann Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 doggiju zdaj grško sonce na popek sije motoristku sonce lipe naše dalmacíje vsi ostali, ki še kaj pomeni nam rodna gruda pa tu, v dolini šentflorjanski praskamo si muda :smoke:
bmwslo Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 naj jih lepo sonce greje da noben neb trpu žeje naj jim pir v potokih teče malo sonce jih opeče ko pa pridejo nazaj bojo vidli kje je raj tukaj pupe so domače same slačijo nam hlače rade cuzajo curake punce naše so pač take :smoke:
AlterMann Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 tud če Soča bi nam spet krvava tekla Medo in brubi ne bi čist nobene rekla mirno, tiho v kotu bi sedela kavo pila in kadila vsa vesela :smoke:
AlterMann Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 :smoke: in ob đuboksu partizanske pesmi pela
bmwslo Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 dokler jih bosta še smela oblas je naša namreč čisto ponorela vsak čas nam bo še poezijo vzela :unsure: :smoke: :smoke:
AlterMann Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 Al’ Bog slavca ni posvaril,le posvaril je puščavca: Pusti peti moj’ga slavca, kakor sem mu grlo stvaril. Komur pevski duh sem vdihnil, ž njim sem dal mu pesmi svoje; drugih ne, le té naj poje, dokler da bo v grobu utihnil. :smoke:
bmwslo Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 strela seka, grom ropoče vsepovsod je polno toče :smoke:
AlterMann Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 dela naj zdaj kdor hoče zunaj je zadosti moče če vam prav je al pa ne Alter zdaj proti domu gre :smoke:
bmwslo Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 men je prav, daj se spočit fukni malo se na rit jaz sem pa tako doma delam NIČ in to za dva :smoke:
bmwslo Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 Dobro jutro delavni slovenci danes se bomo zopet hladili v senci :smoke:
AlterMann Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 zdaj je še svinjsko mraz, no ja, vsaj tu pri nas... :smoke:
bmwslo Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 pri nas je tudi le 15 a počakaj da bo na cagerjih 12 :smoke:
AlterMann Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 minister Gregor pa nič.... :smoke:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se