bmwslo Objavljeno Avgust 2, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2008 men pa najbolje sedejo havanke a se ne branim ne finke ne danke :smoke:
bmwslo Objavljeno Avgust 2, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2008 če gledaš na danko kot telesni organ potem se tud jaz obrnem stran kakor organ so pa finke edine ob drugih me luknah apetit mine uporaben je normalno še eden organ s katerim govorijo in ni usran :smoke:
Lojze Knapić Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 poglabljate se v take stvari v k'terih veze s kajenjem ni :smoke:
bmwslo Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 veza je, kako da ne finke, danke, pušijo vse :smoke:
Lojze Knapić Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 vem le to, da meni ne :smoke:
Bmflar Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 Lih smo eno šišo pokadil mal tkole :headbang: , nirvana :worship: sisa.bmp
bmwslo Objavljeno Avgust 4, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2008 :smoke: :smoke: :smoke: :kva2: :smoke: :smoke: :smoke:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se